Medisch dossier exclusief second opinion/verhoging.

Nu de wetgever toestaat,dat verzekerden hun medisch dossier mogen inzien,blijkt in mijn geval,dat in de practijk hier de hand mee wordt gelicht.
In mijn geval worden de gegevens vanaf 2812 1981 verstrekt tot de datum waarop de second opinion werd gesteld.Daarna blijft het dossier zonder toevoeging van second opinion.
De verstrekte gegevens zijn grotendeels als foutief aan te merken voor zover ik mijzelf ken.Men kan ter vergelijking de door mij in deze blog vermelde feiten opmerken,(en de aantekeningen uit 1982,die ik meegaf aan de advocaat genaamd Wesselink naar ik mij herinner).)
Na de datum van uitbrengen van de second opinion,moet het dossier als vervalst worden betiteld,omdat de laatste waarheid telkens ontbreekt vanaf de jongste dag van eerste opname tot laatste gesprek met de bevoegde second-opinion arts,ongeveer 18 jaar later ,nu ongeveer 16 jaar geleden.
De vordering a Euro 5177,89,zoals gesteld in de dagvaarding uitgebracht door ,,GGN mastering credit” zal door mij niet vrijwillig worden voldaan.De reden blijft duidelijk.Ik heb recht op een verplichte ziektenkostenverzekering niet zonder een onvervalst medisch dossier.Mijn eisen en bezwaarschriften over de periode vanaf 0101 1982 voor zover nog van toepassing, neem ik niet terug.
Beleefdheidshalve zal ik,deo volente,ter zitting dd 1001 2017 verschijnen en de rechter,mocht hij open staan voor mijn verweer,ervan in kennis stellen,dat ik niets terug neem.

Note.
En merk hier al op,om andere manipulaties tegelijk uit de wereld te helpen,merk tenminste de check van F.K. Ewert op , die natrok de door NASA verstrekte gegevens,(van het ,,Goddard Institute of Space Studies”).Volgens hem wordt een scheve voorstelling van temperatuurdata gegeven ten gunste van het IPCC-beleid en om financiele en andere machtsbelangen veilig te stellen.Ook andere wetenschappers,ook andere NASA wetenschappers beschouwen de GISS geg als inferieur.Typen als door ons opgesomd.(lees terug),aanwezig in het gevolg van bijv. onze eredoctor Broodheer in Nederland op zijn smalst kunnen het niet alleen af,al die klanten ,die mede- lakeien en ja-knikkers,die meelopen al die livreiers,die meelopen , gaan als al die als galeislaven trekhonden als analphabeten en zij zijn zonder gezag…Die gaan, na Apollo te beledigen ,en godgeklaagd,zij hadden Artemis’eer geschonden door de natuurwetten te verkrachten,zij gaan….,Gaandeweg zie je hen niet meer terug.Zij gaan ten onder.
Internationale solidariteit,losers,is ook wel eens gewoon gekkenwerk.Houdt de eer aan jezelf.
Grote en kleine zelfstandige denkers doen er volgens mij goed aan niet te lang stil te staan bij de horden would be machthebbers als bovengenoemden.
Zij doen er beter aan,lijkt mij, terug te lezen in deze blog om zelf ook na te gaan het bewijs voor 2 gr Celsius temperatuurverhoging,dat ik erin weergaf,nadat anderen er mij in alle bescheidenheid op hadden gewezen.Ieder zonder afgeschaft onderricht kan het verstaan.

1712 2016.
[Onze vriend zal het hele heelal wel van A tot Z kunnen dooorrekenen,zo men wil van alpha tot omega.Onze andere vriend weet meer. En ik weet ook iets.Ik weet,dat wij met elkaar meer weten dan onze aardse rechters in deze periode. In de Lage Landen Leegte ook? (De vraagstelling is alleen wetenschappelijk bedoeld)].

2112 2016.
werkopdracht.
schrijf zelf beter uit,beterend uitschrijving ineens uit,
opmerkend 3 nagaand 2 als 2 behandelend bepalend(andere) 2
(en) als (Bepaling+).1x,gaat ,lezend 2×3 punten ,,Eindverantwoording” lezend als geschikt het geg,,het geg getaltheoretisch analytisch geschikt,geschikter 10 cijferig als getal,analytisch 100 complex zonder 100(e) als geggeg 2complex,
tekenge duidelijk analytisch 35,(135),enz tot 115,!X
en Pappus,(Poncelet),alleen Poncelet complex als toi7,1x (zonder Poncelet 3
stellend 2×2 spiralen 2specifieke mee,1×1x als elliptische projectief geschikt.lengte lezend,de andere ruimtelijk 100 projectief 10,
gegeg als 1X,(Aanw:tekengeg 115,1X) voldoende elk kegelgeg in voorstelling betrekkend,tot stellend,
werkt zelf 1X,
bij ons,voor Cruithne en Maan als zelfde punt 2 complex data 2 tijdsippen,(elk uiterste afstand tot ons) duidelijk en 2 andere 1 als derde punt, als 2 (andere)1 hetzelfde,zonder als verschuiving (Cuithne lezen) en stelt alleen als versch. bij maan tot uiterste stand bij ons vanaf Aarde ,anders niet theoretisch in de practijk anders niet hier in de sterrenkunde anders niet bij ons anders niet,na 2037 door tot na 2037 +1, als 1x door als geg na 2112 en als geg na 2121 (Aug.) als verschuiving,1xals geg, leest alleen in de tijd 2geg1 als geg tot als poolstertoestand Ruitertje mee tot als toestand andere toestand anders alleen per 2212 alleen binnen model heelal 17 als eenzelfde ander punt,gereed,leest meelezend gereed,1×1x als geggeg Cuithne als geg gereed na jaren 79(e),Maan als geg gereed na jaren 179(e),resp timesheet te lezen,2106 en 2206 te lezen,te rekenen,duidelijk te lezen,anders niet zuiver door te rekenen,tot als geg nieuwe poolster zuiver zuiver rekenend meerekenend op blijvend geg algorithme 15 te rekenen,
en,opdracht,
tot vlg poolster doorrekenend te rekenen,mee te rekenen,niet zonder andere lichamen,objecten en manen binnen ons stelsel v zon en planeten,als toestanden,behalve van Aarde en manen,andere objecten planeten in hun toestanden na te gaan als geg niet zonder hun manen beter mee door te rekenen in kaart te brengen.Aanw.:lees wel de vorige blogtitel onder datum 2112 2016 door,desd timesheet gereed als aanvullend 1×1 gereed en volgend probl ,materie als probl. als in logic scheme het probl, gaan wij niet verder na,onderzoeken wij niet,niet ons probleem niet.

2812 2016.
zoek een entry,
doorgaand nagaand opmerkend als extensie beter in studie na te gaan te nemen,
spreadsheet als geg geg anders door te rekenen als te stellen,
wel nagaand
fysisch kleine deeltjes als mechanisch als quantumtheoretisch quantummech doorgaand nagaand theoretisch fysisch door
als deeltjes door als gegggeg lichttheoretisch
(zonder) 3 deeltjes4 als geggeg hyperb,1x niet (niet) door als hetzelfde geg
hyperb 100 als 10,1x niet niet anders 2×1x als 1×1xals geg onvoldoende bij ons in deze studie door
gaat alleen door door te rekenen alleen
complex 10 als tekengeg (cyclisch) geschikt,geschikter door in deze studie
verschiuift 1x 1x niet anders zonder energieprobl als het laatste 1x,1x als 1X zonder energie in heldere voorstelling,complex,practisch
wel beter na te gaan,reken zelf anders,verbeterd rekenend ,doorrekenend tot unificatie,practisch,specifiek als fysisch,speciaal als astronomisch tot de volgende als de laatste uitbreiding gerakend te rekenen,door te rekenen,
rekenen,rekenen,doorrekenend te rekenen,
verschuift niet,rekent als tot 1/2,en rekent alleen als terug,door door alleen door als geheel door,golftheoretisch voor licht alleen, niet zonder +1/2,1×1x mee als sralingstheoretisch geggeg,als mee te rekenen als rekengeg als door te rekenen 3/4 als tot -!,1x rekenend zonder versch.,1Xniet 1x,,gaat alleen te rekenen doorrekenend geschikt,geschikter,golflengten 3 golflengten zonder 1 als 2door,(andere)getaltheoretisch door,1×1x als geg door door als tot 2 door,(Aanw.:iets meer,als geg om te lezen alleen om te rekenen),
en,
ga,voorlopig na, door te rekenen te rekenen,punten 100 punten doorrekenend,(Aanw.:punt straal te rekenen),
narekenend als geg lich.als halve ,,eiv.” lich.,eiv. erbinne,erbuiten,als om 1/4 erom,(teruglezend bij ons in de blog),op afstand als op 3/4 geggeg te rekenen,projectiefmeetkundig als projectief10 door te rekenen tot 1x 3punten 1 geschikt als 2 andere mee,geschikt,geschikter in complexe voorstelling,tot heelal model 1complex door te rekenen door door tot als complex2,(duidelijk model heelal eiv.lich alleen in de natuur hier in de sterrenkunde behalve eenmalig,1×1x het universum,hier te rekenen als op schaal 100 terugrekenend alleen eenmalig 1×1x1x als geg in rekenmodel,miccroschaal 100 punten model te rekenen// DISCUSSION pse//
Opm.:gaat ook na, ontwerp v moderne chips na,EUV-chips.

3112 2016.
klimaat.
de betere data komen per satelliet door,
de aangroei van Antarctica-ijs,(lees deze blog terug),tot op en nabij,op afstand op en nabij,Australie,reeel als gegeven op te merken,te detecteren,
en over de verschuivende als pool,de magn. NP lezende te lezen, tot de uiteindelijke toestand tref ik heden nog niets voldoend aan,(op internet gissingen slechts).De tijd werkt voor ons.Wait and see.The Isle of ,,Pr. of W.” nearby,within sight in due course.

3112 2016 23uur55.
Raadt alle echte ouders van kinderen op de wereld gezet m.b.v. de kliniek verbonden aan de universiteit van Utrecht aan,
om een onafhankelijke DNA-test te laten uitvoeren.
Want je leeft in een schurkstaat,tenminste zolang, tot ,dadelijk,na de volgende verkiezingen, het ,,Gestapo-& Stasi- deel” van het parlement inrukt.
Laten we hopen,dat de toestanden,vooral op medisch-juridisch terrein, daarna niet verergeren,eerder iets verbeteren en er eindelijk vragen gesteld mogen worden in het parlement,vragen,die ook nog beantwoord mogen worden.
Wie de waardigheid van de mens niet in acht neemt,dient voor de rechter geleid te worden om zich te verantwoorden tegenover deze ouders en deze kinderen als losers en tegenover ons allen in deze gemeenschap,onze samenleving.
Overweeg het natuurrecht te overwegen.

Laat een reactie achter