Rechtszitting dd 1001 2017,enz.

Rechtbank Almelo/inz. B.J.ter Beek vs Menzis zorgverzekeraar,GGN Mastering Credit.
Verweer:
Ik zal mijn verzekeringsplicht nakomen niet zonder medisch dossier.
Ik laat mij niet omkopen met mijn eigen geld.
Jurisprudentie facultatief bestaat niet.
Ik ben niet een revolutionair en opereer ook niet als contra.
Ik blijf bereid voortdurend voor de rechten van verzekerden op te komen tot de rechtsstaat zijn taak hervat.
Ik spreek daarom hier ook voor medeslachtoffers.
Er vallen slachtoffers in wachtkamers en operatiekamers van ziekenhuizen en in isoleercellen van inrichtingen en wel door foutieve
handelingen,die soms verricht worden door onbevoegden.
Medicamenten worden op weerlozen uitgeprobeerd alleen om roem en geld te vergaren.
Buiten hun wilsbeschikking om worden de slachtoffers beproefd ten behoeve van de farmaceutische industrie,niet zelden in of vanuit universitaire
ziekenhuizen en klinieken.
Deze slachtoffers blijven soms tot hun dood in het ongewisse.
Ik stel aan de staat vrijmoedig de vraag recht te spreken alleen door de feiten te laten spreken.
Ik wacht op en verwacht van een autoriteit als A.F.M. maatregelen tegen verzekeraars als Menzis en deurwaarders als GGN Mastering Credit in
zake hun illegale practijken,nu A.F.M. zelf al de handlangers,hun collega’s, de criminele incassobureaux,gestopt heeft.
Ik verwacht,dat zorgverzekeraars nauwlettend omgaan met onze gegevens en niet omgaan met medische dossiers,zoals Menzis met het mijne.
Menzis negeerde jarenlang in mijn geval de second opinion,waarmee het dossier in feite vervalst werd.
Iemand in strijd met de waarheid krankzinnig verklaren wordt overal gezien als een ernstig misdrijf.
Talloze malen wees ik de verzekeraar Menzis op mijn rechten en verzekeraar liet mij in het ongewisse.
IK blijf staan op al mijn rechten.
Ik bllijf bij mijn eisen en bezwaren,zoals gesteld vanaf 1Januari 1982 voor zover nog van toepassing.
Deze feiten zijn met bronvermelding opgenomen in mijn blog www, ,Stratobob.nl”.
Laat ook de feiten meespreken als vermeld in de dagnotities van 1982,die ik tijdens het eerste verblijf te Raalte aan mijn advocaat meegaf.
Ook vraag ik opgaaf van reden,waarom het proces voor mij door het juridisch kantoor aangespannen,kort voor zitting werd afgelast.
Alle feiten zullen een heel ander licht op mijn zaak werpen.
In hoeverre de inrichting ,,Brinkgreve” te Deventer mede verantwoordelijk blijft voor het achterhouden van informatie,kan ik zelf niet beoordelen.
Mijn dossier bleef vervalst.
Neemt kennis van de feiten.
Onze Nederlandse rechtsstaat lijkt in alle door ons genoemde en door de pers bekend geworden zaken van anderen minder dan dubieus.
Ons parlement deugt niet.Het werkt niet.Het zwijgt.Het schiet rechtelozen niet met een woord te hulp.
Het parlement blijft stom en behattigt daarmee het algemeen belang niet.
Laten we elkaar oprecht een betere toekomst gunnen.
De verwarring binnen het veranderend ideolorisch klimaat,blijft noodlottig voor de hele samenleving,zolang veel burgers onzeker over
hun rechten blijven.
Aan mijzelf werd een MISDAAD begaan.
BENT U WEL GOED SNIK?
Men ziet mij liever gaan dan komen.
Maar het tij valt niet te keren.
Ook al niet van Borgharen tot Grave beneden en boven de sluis.
Ikzelf houd mij in elk stil,nachtelijk uur meestal aan alle verkeersregels,maar aan de regels van de grondwet torn ik nooit.
Mijn overtuiging leidt mij tot de uitspraak,dat het gezond verstand ons tot de overwinning zal voeren.
IS staat voor de deur.
Weest voorzichtig en neemt kennis van feiten.
It was a bloody shame up to now.
En,zo vragen wij,stuur het parlement naar huis.En laat onze vrienden van de JOSTI-band opkomen
om het ,,Wilhelmus” voor allen te spelen….
Dank U wel.

P.S.
voor politieke orientatie / consult:
dan toch nog maar liever verder voorlopig eventjes met Trump dan met de mevr Frau Izegrim van D’66,want dan heb je helemaal geen leven en blijft het altijd dood tij alleen,als je begrijpt wat ik bedoel.Wordt onze toekomst bepaald door enkel een
lone wolf/of van de paar lone she- wolves enkel de ene, werkend enkel en alleen op haar eentje voor de rest van de troep uit als op het eigen vrije geweten,of wat er voor door moet gaan,of bepalen we onze toekomst zelf?

1501 2017,
Alle Stasi’s en Gestapo’s ,die vertrapt worden onder de zool van de platvoeten van hun tegenstanders,en er zijn er evenveel binnen het apparaat van de overheid als erbuiten binnen de wereld van de onderwereld,kunnen wij beter vandaag nog vergeten dan morgen.Het moet gezegd worden.Wij dienen de vrede.

1601 2017.
Begrijpt men het al?
Onze rechters blijven massamens binnen het collectief van de raadkamer.
Als je het niet met hun voorganger eens bent,hangen ze je op aan het baldakijn.
Maak jezelf maar los van het koord in 10 seconden.Het lukt je niet.Je ontvangt je ticket to eternity als vrijkaartje voor al je verdiensten van je partijgenoot.
Wie met macht bekleed wil zijn,moet ook gezag kunnen dragen,Drewes,en ten Doesschate komt ook aan de beurt.
En hun medewerkers,hun ja-knikkers kunnen wat mij betreft blijven doorwerken,als wel onze ja-knikkers in operatie blijven.Dat zijn in eerste instantie alle items in de buurt van Schoonebeek en vooral het equipment juist over de grens in het dal van de Ems.En omdat koolzuur geen broeikasgas is en zwavel en stikstof als oxiden met gemak tijdig geelimineerd kunnen worden,technisch volgens zuiver bewezen ontwerp,kan dienaangaande alles bij het oude blijven.Het wordt ook tijd voor de second opinion op dit terrein en fossiele brandstoffen blijven ook in de toekomst noodzakelijk.
Het is al lang bekend,dat het aanwenden van geestelijk geweld,als gebruikelijk in internet bemoeienis, bijv. de dwingelandij van het doodzwijgen van door anderen aangedragen feiten, harder kan aankomen dan grof,bruut fysiek geweld,zoals vooral gebruikelijk in vorige revoluties.

1601 2017.
,,Losers”, houdt goede moed.
Hier volgt de prognose.Na 15 Mrt a.s.zal de volgende uitspraak gelden:
binnenkort houdt straks verblijf, en onder ligt nu al de elite van het establishment als underdog,houdt straks verblijf onder in de goot en daarna,zoals ieder ander, onder de grond.Ik zal hen niet levend begraven,zo ben ik/zijn wij niet.
Maar hun Spinoza wentelt zich eeuwig om in zijn graf.Er kwam niet veel van zijn zaak terecht en deze kostte vele millioenen doden,incl. dood tgv de wetten op dood en geboorte. Je zult het zelf wel zien,..losers”,kijk er niet van op,of sla het even gade.Doe verder niets.Zij maken zich tegen dat uur zelf wel koud.Hun leven was ,,voltooid”.Zij hadden een ,,goed”leven,in China , in Holland naar eigen zeggen en in USA anders en volgens dezelfde regels niet,ook niet.
En ik klaag niet over mijn leven.Wij klagen hen wel aan.Waarom blijft toch de rechtsspraak in gebreke in hun staats-kapitalistische samenlevingen? Het individu blijft er minder van belang dan het belang van de staat.
En komt het voor mij opnieuw niet tot een uitspraak in hun rechtsstaat,dan zal ik er over nadenken,of men er te laf voor is.

1801 2017.
FINISHing.
als getal als geggeg als trillingsgetal nagaand ,op afstand op afstand analytisch 2veranderend 2veranderlijk2 als tot 3
complex.alleen practisch binnen de sterrenkunde beter ( tot)2 hetgeggeg als rekengeg als 10 verd.geg 10 als kuipers geggeg te lezen op te merken door te rekenen,
rekenend meerekenend als verschijnselen 4 geg licht andere2 golflengten alleen 1x tot 1x als punt rekenpunt.

En,voorlopig,ga na af te leiden tot een verschijnsel typisch q.m. in de astronomie //blijf in discussie voor theorie en practijk//.
{per 3001 2017,preliminary,doorgaand in complexe voorstelling 2×1x tot geschikt als 1x 2×2,gaat15 agorithmisch15algorithme als 1x(zonder)4,
en gaat als op 2 sneheden licht na tot als geg stilstaand,nul,
en,behalve voor energie,en verschil,mee,2×1x als 2×2x te rekenen ,tot groe,geel,behalve 1×1x door voor golflgeg geschikt,geschikter mee door door te rekenen 3golflengten 2 als geschikter versch lambda,doorrekend door tot 5de geg als punt niet te nemen alleen te rekenen,
en behalve deeltjes protonen,ander,alle fysisch bekende,ook bij ons,andere deeltjes,niet als fotonen,niet anders mee te rekenen door mee te rekenen axiomatisch alleen hier op ons laatste aanvullend geg als exponentieel het geg te rekenen,niet anders tot 1x als geg 5analytisch3 rekeningen simultaan na te laten,volledig op te geven.//discussie.

2101 201.
Journaal.
,,Losers”,leef op.
Het moderne establishment loopt op de klippen en hun elite springt er boven vanaf.
De eerste verlenging van pres.D.R.Trump gaat vandaag in.
Onze tijdgenoten,die de wereldmacht zochten in te nemen door het verstand uit te schakelen door het onderwijs af te schaffen,kunnen nu zij a gezegd hebben aan hun
b verder niet toekomen.
Meteen komen zij als analphabeten in opstand en jagen onschuldigen wereldwijd en in grote getale tegen de gevreesde ontwikkeling de straat op zonder het gegeven D3.Zij verstaan het gegeven niet,want het valt buiten hun sfeer.
Dan verschijnt hun voorman de popzanger als de laatste der Mohicanen,bekend als de complotman van veel fictie zonder feiten.Hij roept maar wat,weet zelf niet of het waar is en vergroot de verwarring .Daarbij ziet Mona Lisa zwijgend toe.
En daarmee blijft de toekomst aan hen,zoals ook aan ons,onbekend.
Daarvoor moet je bij een ander wezen.
Zo kijk ik er vandaag tegen aan.
Morgen zie ik wel verder en maken we daarna samen het bestek op.

2101 2017.
Journaal.
Komt er halverwege de periode v verschuivende magn.NP,2012 tot 2020/(2021),na geologisch laatste activiteit,,(heden), bij Nieuw Guinea,opnieuw,(hevige?) vulkanische activiteit nabij Nieuw Zeeland?
Uit te rekenen, en neem mee in de tijd als recent geggeg de activiteit als op IJsland geggeg als tijdlengte periode eerste activiteit bij N.Zeeland als geg,terug meemee
1×1x periode als kwadr,recent over de jaren in midden Italie als gegevengeg tot als recentste,beter,na tweede activiteit bij N.Zeeland,ook bekend,beter recenter bij OostPapua Nieuw Guinea,(heden),tot,en ga het alleen getaltheoretisch rekenend nagaand,een komende gebeurtenis bij N.Zeeland door te rekenen,voorlopig,en neemt anders zelf mee als geggeggeg,behalve N.Guinea door te rekenen,doorrekenend opmerkend als extra gegeven door op te merken als geschikt om te rekenen,doordoor te rekenen,en timesheet aan te vullen,,niet zonder practisch,reeel geg actueel binnen ,,Ring of Fire ” te nemen,waar te nemen en binnen de complexe voorstelling de extensie door te rekenen tot als berekenbare gebeurtenis,(de toestand voor N.Zeeland op te geven,evt niet zonder tsunami)//for discussion only,gaat na als aanwijzend 2 aftellend 1 als geg op te merken binnen ,,Ring of Fire” te rekenen in een rekening ineens,1x,1x door door te rekenen als de andere als geggeg nabij Nieuw Zeeland als berekenbaar door te rekenen,(preliminary,coming event,en de huidige N.G.aardschok als latente eruptie als geschikt geg als zelf binnen de ,,R.of F.” present te rekenen,anders een andere ,elders in de,, R of F ” wel als eenmalig aanwijzend geg 1×1x rekenend door te rekenen om N.Zeeland tijdig te beveiligen,waarschuwend,en vooraf lezen, functioneel 6 erupties (zonder)zevende lezend als 1×1xals geg lezend,1×1x1x als geg te lezen door te rekenen te lezen).
(Opm.Vorig jaar potvissen,nu bultruggen op/voor onze kust.Ook de laatste,de bultrug van vandaag,2801 2017 voor Katwijk, even van slag door veranderend magn.veld,of is deze te ver gezocht?).

2201 2017.
Journaal.
Hoe denken de rechters,werkzaam in de voorheen door A.Tasman aangewezen gebieden over onze huidige rechters,gezeten binnen de Spinoza-georienteerde raadkamers,
steeds actief,zolang het duurt als D-66-lidmaten,binnen onze schurkstaat,nu voor de identiteit van elkeen met KZV op zak, feit/en andere feiten als fictie niet anders/(ook andere feiten) nog voortduurt,voortduren,want het wemelt overal van de medeplichtigen,kleintjes en grote,is het niet bij de dienst voor zorgtoeslagen,dan wel bij de commissies,die over medicijnverstrekking gaan,en anders wel op locaal niveau bij het verstrekken en weer intrekken van vergunningen als bouwvergunningen en vele andere,als bijv.tapvergunningen,verg.A en/of B en bij het verstrekken van certificaten of het weer intrekken naar het aloude voorbeeld van het genootschap dan weer prominente rechter dan weer gevestigde advocaat.Uiteraard vliegt het geheel als systeem vandaag of morgen uit de bocht.Geen twijfel mogelijk.
En een zelfbewust parlement geldt als eerste vereiste daartoe.

2301 2017.
Journaal.
De drijvers in onze samenleving,de nieuwe elite,die ieder telkens dood en ziekte zitten aan te praten,doen er beter aan hun verantwoordelijkheid te nemen door hun mond te houden.
Zelf neem ik in mijn eigen zaak niets terug,omdat ik het leven gun,behalve aan mijzelf, aan elk ander,behalve aan de kip,die ik slacht, en het konijn,dat ik ongezien doodrijd gaat ook in de pan,omdat het zo leuk is te leven door te overleven,behalve het leven te leven om tussen de huidige Gestapo’s en de Stalingetrouwen te overleven,die ik dan ook ontloop,want ik deed geen vlieg kwaad ,maar ik lust hen niet.Het wemelt ervan,zolang het nog duurt.
De dood telt niet.
,,Losers” wake up,times are changing.

2401 2017.
Journaal.
Eerst kwam er een steen voor de ingang of achter de deur.
Daarna een balk achter de poort.
Vervolgens een sleutel voor het slot van de deur.
En met de Sioux zullen gematigde mensen best kunnen praten.
De toekomst is verzekerd voor de Keystoneline as we remember ( from on 1962).
Employment,competitive production and marvellous state-income to come for certain period of time.
Congratulation.

2601 2017.
Locaal journaal.
,,PYongyang”.
Waarnemers beweren,dat,na de parlementaire zitting van vandaag in den Haag, er nog veel lijken uit de kast zullen komen.Uit de ijskast, denk ik,uit de kleerkast en de meterkast,uit de brandkast veel en een paar uit de stofzuigerkast in de schuur.Het is ook niet zo verwonderlijk in deze periode van hun hoogstaande doodscultuur . Hun geld of hun dood is het.En niet veel anders.
,,Losers”,ga leven.Pro Vita.Mina,mijn Mina Harmonica.Proficiat;beleef het,je zult het toch meemaken,het sprookje is over,je trapt er niet in.,,Roodkapje and the lone wolf”.En de zigeunersenioren zijn onder dak,zoals altijd.

3001 2017.
Het acht uur journaal.
R.D.Trump wordt in de welbekende kringen van de Chinese multi-multi’s,de milliardairs, als een nogal links-progressieve politicus beschouwd.
En niet in het jaar van de slang niet , niet in het jaar van de rat niet,in het jaar van de slak & de ooievaar op de dag van de eendagsvlieg,zodra de koekoek haar ei legt in het nest van de spotvogel,en zodra U ontwaakt ,kaaiman, en dra beseft U,dat hijzelf ,de multi-multi,geen erfgenaam heeft,zoals Uzelf,kaaiman,ook niet.U bent beiden zonder toekomst.U beiden behoort nu tot de klasse der door Uzelf uitgeschakelde gedenivelleerden.Zelfdiscriminatie.De dood door eigen boerenbedrog.
Keren we terug tot de jaren van verstand en laten we het niet zo ver komen,dat onze laatste zwerver zich genoodzaakt ziet het eerste geschenk uit China, ons goed doorvoede Koalabeertje, op te moeten peuzelen om te overleven.

Laat een reactie achter