Het systeem kraakt in zijn voegen.URGENT.

De plotselinge afhandeling van zaken in de zorg maken de mensen bang en ons boos.
Wie zweeg stemde toe.
Maar vergeet de problemen af en toe, ,,losers”,kijk een beetje tv,maar niet te lang,want dan wordt je zelf pulp.
Ga de natuur in,bijvoorbeeld op internet,en luister eens naar het grommen van de Etna,het fluiten van de Vesuvius,naar de bastonen van Stromboli en Hekla in het Noorden,en niet zonder te beluisteren de klanken van onze eigen ondergrondse bij Ameland,die altijd neuriet en zingt over langvervlogen tijden.Niets blijft a-tonaal,alles wordt welluidend.
Vergeet vandaag de zakkenrollers en de struikrovers uit Noord Afrika,die minder laaghartig aan hun geld komen dan de foute instanties bij ons in de staat met zijn vele beedigde schurken
Wie zwijgt stemt in met de fouten en men blijft in het parlement daarom doordrammen in deze dagen over problemen,zoals de dood voor enkelen,die het leven zat zijn.Voor andere urgente zaken blijft zodoende geen tijd beschikbaar.En de gewenste dood blijft wisselgeld bij het formeren van het volgende kabinet.
Op dit parlement zit niemand van ons te wachten.
E.I. berichtte gisteren over een kennis,een beetje vereenzaamde oudere vrouw.De zorg had haar een ziekte aangepraat,opgeduikeld uit het zgn DSM-handboek.
En de zorg ging meteen helpen,maar wel zonder enige verdere informatie vooraf.Elke week een autoritje en een babbeltje maken met een kopje thee en een Verkade-biscuitje toe werd de remedie.
Eerst na 3 jaar komt ineens een ,,gespecifeerde” rekening,achteraf,onverwacht , torenhoog en terstond te voldoen,omdat zij ,,juist buiten de regeling viel”.

In mijn eigen zaak poogt men nu een andere route te volgen,gewijzigd gaan zij door langs de weg van afpersing. Via de belastingdienst,afd. toeslagen, heeft men voor mij met nieuwe tekorten op te schepen.Het gaat om toeslagen,waar ik nooit om vroeg,die ik nooit ontving en die bij de toeslagendienst,of door gebrek aan bekwaamheid per abuis worden teruggevorderd,of,en meer waarschijnlijk, buiten alle regels van fatsoen vallen.Protest baat niet.De deurwaarder zal klaar staan.Hij incasseerde zelf al eens illegaal.Die zaak loopt nog.
Ik zal wel zien.Ik wacht hen wel op,
d.i. ik houd vooralsnog vertrouwen in de belastinginspectie,ook aangaande mijn andere klacht uit het nabije verleden,die tegelijk afgehandeld kan worden.

0702017.
Het kapitalistisch-socialistisch complex zoals vertegenwoordigd door de samenstellende elementen van banken,vakbonden,verzekeringen,van enige grote multinationals en van grote pensioenfondsen,woningbouwverenigingen en providers zal m.i. weggevaagd worden,ook al omdat weliswaar het verstand voor de helft werd uitgeschakeld,zoals in Nederland toen er het onderwijs werd afgeschaft ,maar de andere hersenhelft toch de gedachte wist vast te houden zich te verzetten en zich niet opnieuw tot rechteloze werkezel te laten degraderen,welke methoden men op hem daarbij verder dan ook toepast,zoals bijv.de selectieve pers.Vrijheid blijft belangrijker dan bestaanszekerheid.Het is volgens mij wishful thinking zich te lenen om zich succesvol voor het nieuwe systeem in te zetten,want de werkenden zullen niet overdreven aan Brussel blijven afdragen om door deze bevriende politici grote ,, fouten” te redden van de ondergang.En het is veel te laat in de tijd om de maatschappelijke ontwikkelingen tot de 19de-eeuwse verhoudingen terug te draaien,ook niet door een nog erger Oosters despotisme dan het huidige.
Het zal bij een zielige poging blijven om onze Europesche vrijheid in te korten.Want de mens is wel goed,maar niet gek.Men onderschat hem steeds.Hij durft zelf zelfs aan de rand van de afgrond blijven denken.En deze mens,de autodidact,behield voldoende hersenweefsel toen,nadat hij mocht overleven, toen hij niet de dood vond in een Enschede’sch ziekenhuis na de alom beruchte, despotische, illegale operaties aldaar.
Liever dood dan kapitalist,liever liever dood dan en kapitalist en rood.

0903 2017.
Staatskapitalisme.
Grote sommen van ons belastinggeld worden door Brussel besteed om obligaties uit te geven ten gunste van een multinational,(core bussiness voedingsmiddelen).Ook ,, hyena’s”,die dit financieel proces tegenwerken, hun eigen vraatzucht ten bate,zijn voor de zeggenschap van de normale burger wel eens van nut.In deze zaak bijvoorbeeld.En zelf stelt burgerman vast,dat hij de term ”terugtredende overheid” op de mouw gespeld kreeg.Dit gegeven moet hij dan maar met een korreltje zout nemen.Hij wordt weer eens voor de gek gehouden. Grootkapitalist en politicus zijn hier een en dezelfde.En de burgerman rekent 2x af bij deze multinational voor dezelfde maaltijd,en het gedachtengoed van vrije mededinging gaat er aan door vervalsing.Terug naar het veld van ondernemingsgewijze productie zonder te bevoogden en zonder te bevoordelen en zonder vriendjespolitiek klef,wel in vrije mededinging risico durven aangaan,verantwoording durven nemen, door in vrije handel en zonder je uit de markt te prijzen ,wel t.b.v de ware bijstandtrekker,de weduwe en wees en zonder klef politiek smeergeld in welke vorm dan ook perfide,op welke stoel de politicus dan ook,binnen welke kringen dan ook,zich corrupt gaat nestelen.
Roep hier liever de deurwaarder/bewindvoerder op tijd.Tot nu toe heeft gekke burgerman zelf niet veel te vertellen en te roepen.Maar dat komt nog wel.

(En hij ziet wel overeenkomst met een vorige zaak van vervalsing.
Want niet alleen met een verhoging van 2 gr C anders door toedoen van koolzuur,worden de massa’s ook anders voor verhoging ,meer of minder verhoging door koolzuur, besodemieterd aangaande de oorzaak van de klimaatverandering,waarbij de temperatuurverhoging nu eenmaal so wie so ten onrechte gesteld werd op naam van ,,broeikasgas” CO2.een bewezen waarheid.En aangaande methaan als broeikasgas,sporadisch present in de atmosfeer, kan men nagaan,dat er wereldwijd meer uit elke boerensloot,uit elke plomp en moeras ontsnapt dan dat er methaan vrij komt bij de winning van aardgas.
Men merkt ook hier dossiers op,vol data als vervalst, afkomstig van een grondstation in U.S.A. aanvechtbaar, selectief alleen, weergegeven in fake info & journalism.In Nederland zouden wijzelf zoiets niet vlug doen.Maar We hebben nog niet alles alleen te vertellen,jammergenoeg, in geval van de onomkeerbare,eenmalige waarheid.
Lees de ref. terug in deze blog).

Je wordt niet alleen in Nederland,het land zonder vrije mededinging van eigen gedachtengoed, bedonderd.Haantje de voorste kraaide hier heden te vroeg.Iedereen is er vandaag boos,voelt zich bedrogen.De boze meerderheid spreekt hierna nog wel.Morgen is het te laat ook voor de Zuidkoreaanse chaebols,voor de Chinese milliardairs en voor de Oosteuropesche olichargen,voor de aankomende Westerse is het meteen te laat,behalve,en het is nog niet te laat, voor de sluwe vos,de woestijnvos uit Arabie.Voor de oliesjeik loopt de klok gewoon door.Overmorgen komt later voor hem.Hij blijft nu nog Croesus of hij wordt Crassus.Het ligt aan de man zelf.

One free Europe or none.

1703 2017
preliminary/facility-study/discussion only.
ga na events geg als vv(s) en als v( s+1),1x
tot het bekende geg 5getallen gehele algebraische 3 algebr.algebr.
binnen model rekenmodel 17 binnenin Aarde tot als geg 2×1x geggeg 1×1xals geggeg(bij ons axiomatisch) als tot 1×1xals 1x berekenbaar
te lezen te rekenen en in voorstelling te nemen als punten pyramidale zijvlakken punten als complexe punten als driehoekszw.p. veranderlijk2veranderend als zwaartepunt,,hoogtepunt” (zonder) 4,1x terug,door te rekenen,Note #
beide doorrekenend,(Aanw.geg bij Gauss bij ons teruglezend 1×1x (on)regelm.17hoek ruimtelijk het geg)
en 1x 2punten zonder vierde 1x door te rekenen 5punten doorrekenend beide,
gaat tot 2 terug,(events NP gebied,ZP gebied nagaan,opmerken)
(en) gaat als 3 (opmerkend op Ring of Fire/op,nabij equator rondom/ gaat op,nabij N.Z) getaltheoretisch bij ons axiomatisch als tot 2,
nu’t gaat rekenkundigrekenkundig gaat ‘t als berekenbaar te bewijzen,(Aanw op te merken in het bewijs boven bij Gauss bij ons gaat Hilberts algrbr.geggeg als gehele getallen algebr alleen tot het berekenbaar bewijs.
Ga door,scrijf uit logic diagram,stel op timesheet.PRELIMINARY.
# Note.
model.punten op hoogtelijn grondvlak pyramide tot top tot, 4punten veranderlijk zijvlakken punten 3punten veranderend 2 als op afstand,zwaartepunten onder geschikte hoek,geschikt 2 tot de andere door door te rekenen in het rekenmodel berekenbaar alleen,axiomatisch).

Toelichting.
dan weer pyramidale zijvlakken als punten zwaartepunten als hoogtepunten en
rondom Aarde als equatoriaal erom,
17 punten 17
dan weer om ,nabij Ring of Fire als erop,
dan weer 4×4,(events lezen) Ijsland in het N geg,midden Italie,incl Etna in Zuid It.
tot (lezen,rekenen) als derde geg simultaan simultaan eerste (zonder R of F,zonder equatoriaal geg) berekenbaar komende NZ event
niet zonder algebr gehele getallen als geg als bij Gauss als bij ons boven aan te vulen
nu het Hilbert gaat agebr algebr gehele 3 gaat,
gaat ‘t tot derde geg gaat ‘t als tweede niet eerste bij ons niet zonder Gauss niet,
(en lees in de practijk door,onder,in continu bedrijf 2,behalven ,en wel doorlezen rekenen zonder de andere,de Mauna Kea slaapt,door te lezen te lezen,door te rekenen duidelijk,anders hierna wel),
te rekenen
en niet niet anders 1xals 1×1x1 getaltheoretisch berekenbaar bewijs als gegeven niet zonder practisch geggeg als blijvend gegeven gegeven,
lezend en mee opmerkend als gegeven,beide gegeven,en anders axiomatisch als tot 2 bij ons niet door te rekenen tot laatste gegeven,wel beide doorgaand eruptief als geggeg op te merken,op te merken de ene als de Stromboli op te merken niet zonder,de ander,ook continu operatief,
[anders niet tot alsgeg 1xals 1x1x1],
als de Mauna Loa als aequatoriaal als binnen de R of F ,op te merken(en) mee,alleen als de slapende geschikt mee,(de mee)geschikt,geschikter door door te rekenen, niet anders practisch theoretische anders niet als tot Gauss,Hilbert mee anders niet bij ons niet,gaat het axiomatisch doorrekenend door tot geg2, timesheet,logic scheme aanvullend gaat het bij ons alleen doorrekenend geschikt door ,nu het gaat, doorgaat,rekenend bij ons door tot als berekenbaar fenomeen,(event,gebeurtenis).

Vermoeden.
Zonder volledige omkerende polen,
(noordpool zuidpool en andersom,en neem voorlopig aan- en merk op, Antarctica bekend als blijvend onveranderllik-1×2x doorgaand als terugkerend NP als dezelfde als 1×1x NP,wel veronderstellend verder doorgaand,d.i.andere magn NP coord,{niet dezelfde als tot hier,(bij Pr.of W., in ons model},
magn NP voldoende verder doorgaand en als geg geschikt om ijstijdvakken door te rekenen,zal de Mauna Loa de slapende zijn en de Mauna Kea de doorlopend actieve,vanaf de meest afwijkende magn NP coord mee als tijdlengte door te rekenen binnen ons rekenmodel,kortom behalve behalve aanwendend de beide vulkaangeg in de kalender mee betrekkend,doorrekenend andere bekende geg uit de geologische tijdschaal om het model voor en na het laatste gegeven,het ijstijdvak het diluviale als het laatste, uit te breiden.
(opm.,aanw.:men trof dezelfde schelpen,alleen andersom gedraaid,aan op het zuidelijk halfrond als de andere,als dezelfde op het noordelijk halfrond in zuidelijke streken,beter te verstaan op het oostelijk halfrond ,resp het westelijk.Leest hier alleen temperatuur geschikt voor groei,resp temp en spanning geschikt ,dichtheid krachtlijnen het betere gegeven alleen voldoende in het Noorden-Westen duidelijk,zo opvatten}.

1803 2017.
Nu het magn. veld in het Noorden nog zijn nieuwe NPcoord. op(oekt,(nabij Isle Pr. of W.) ,wordt verklaard in het Zuiden,dat West Antarctica smeltend ijs laat zien, Dientengevolge,(als gevolg van het draaiend magn. veld), zal Oost-Antarctica thermodynamisch,fysico electrisch uitgebreider ijs met sneeuwvlakten vertonen,Een geweldige buffer tegen de aanzienlijke atmosferische tempverhoging van 2gr C draagt zorgt voor de vereffening van de gevolgen voor het klimaat en het vereffenen wordt versterkt door opslag van koude in Oost- Antarctixca bij minder lage temperatuur binnen ijsvlakten van vergroot oppervlak.

1903 2017.
Studie.
in voorstelling nemen,
gaat,gaat functie(S) na
zoekt,zoekt functiegegevens,stelt samen
bouwt,bouwt voldoende op
leest,leest 2items1,leest practisch de situatie op Hawaii tot veranderende slapende als actieve vulkaan
zoekt als hulpfunctie door,zoekt andere ijstijdvakken door,tot dezelfde situatie,als hulpgegeven aanwijzend, Stromboli 1item ander(s)1
merkt op,merkt op,
merkt op 1 3/7 op als geg als geheel getal2 als geggeg10cijferig 3waarden 1 (zonder) de andere als derde eerste S andere 1 als groot getal,rekent
rekent 3 door als grote gehele geschikte,geschikter doorrekenend,rekent transformatie+1 geschikt door,1X,x als rekening ineens door,
en
ijstijdvakken,
vul in ouderdomsgeg van Hawai-exemplaren,e.a. als Stromboli
duidelijk tot
getallen 3grote getallen bekend in theorie,
en
opties 3opties NPcoordinaten,verschuivend tot tijdpunt geg ,ziet,rekent veranderend 2 stuks1 anders op Hawaii simultaan simultaan (on)veranderlijk 1item1 andere1,(Stromboli),rekent door tot S+1,andere grote getal als geschikt door als tot derde eerste,volgende ijstijd als bekend,1xals1×1x
ga zelf getallentheoretisch verbeterd na ,ga voldoende geg na tot geschikte computer-input
duidelijk niet zonder doorgaande studie,

onderzoek samenhangende geg2,to detail
in timesheet arrival planetoide(s) ,(Aanw.:lees terug als geg 50 stuks geschikte)
(en) eruptie(S) elders(op buitenaardse objecten ngaand tot als geschikte eenmalige,1x,1x),
gaat na als theoretisch geschikt,lees terug in deze blog,als getalgeg v s en vvs lezend als geggeg als tot 100,leest 1x 1000x als geschikte(n) .(Aanw.:4getallengeg3, tekens waarden s teruglezend in deze blog,aantal 29,het geg bij Hanke,Bhargava terug te lezen),
stelt samen als geheel+1
tot 1 3/7 getal 10cijferig (on)geschikt2 (en) gaat door andere 2 als gehele (on)geschikte,
en laat na,merkt op,neemt waar,neemt mee als geg coshoekgeg,
leest hulpfunctie 2×1x als 1×1x,ijstijdvakken,
geraakt tot grote ijstijden,1x als 1×1x1

vul timesheet in,vul logic scheme aan.
FOR COMMENTS ONLY,(team,incl.aardwetenschappers).

2003 2017.
Ijstijd.
Zie ons archief,(dd 2003 -2017,A4tjes,6 x)om ,uitgaande van voorgaande geg t/m de laatste ,voor een komende ijstijd uit te schrijven,af te leiden en per computer door te rekenen tot 1×3x als geggeg en wel in te vullen op de kalender,de gegevens voor tijdlengte,begindatum en eindpunt,
getaltheoretisch gaat het 1x als 1×1x1 door door te rekenen tot 1xals 17x,
en het gaat voor tijd als voor de volgende ijstijd gedurende 17000j.,nog te specificeren voor door computerrekenen bekend beginpunt en einddatum

2103 2017.
Aanwijzing.
wel beter in voorstelling nemen,
veelvlakken als halven gestapeld en de 51 objecten planetoides nagaand als punten na te gaan,en
zijvlakken als punten complexe door door te rekenen mee te rekenen op te merken dualiteit
als toestand eenzijdig op aardoppervlak alleen,en behalve als veranderlijk zwaartepunt als van samen 2halven 1geheel op te merken dualiteit 1x,1x,
leest,behalvebehalve practisch gegeven 2items1 veranderlijk doorlopend rekenend op de toestand op Hawaii continu actief,behalve te rekenen,eens rekenend op 1andere1 item Stromboli,en eens 3items.(Hawai 2 Stromboli1) terug zonder 7,(zie hieronder,en aanwijzend behalve een aanvangende ijstijd ,af te tellen te rekenen op op een aantal te rekenen op en voldoende nabij Stromboli te rekenen op het Canarische eilanden- gebied op 7 items bekend als practisch reeel gegeven,(in huidige toestand te lezen 3 items elders geschikt present zonder 7 op Can. eil.) mee in het rekenen om als extra gegeven meemee ,behalve grote getallen algebrlgebr geschikte als waarde functiewaarden te lezen te rekenen op Riemannf.geggeg geschikte,geschikter te rekenen op waarden getalffunctiewaarden 5 (en)punten 3punten , deelfunctie(S) 3 analytische als kwadratische alleen als voorheen in deze blogmee te rekenen om in model rekenmodel zuiver door te rekenen,

…voorlopig veranderingen tijden 7ijstijden tot 120 als priemfgeg te rekenen,meerekenend doorrekenend mee te rekenen tot 129 en ga beter na,veronderstellend beter te stellen tot en f24,de andere keert om als enige practisch als voor teken als +alleen,wel 2gr extra gedurende 500j,nu het gaat,doorgaat,tot 3alstot geggeg32 exponentieel als 5×100 te lezen te rekenen meerekenend te rekenen exp 3,1x als exp+1 mee te rekenen, exponentieel 5 andersom als 2complex veranderlijk,veranderend 5.3 het gezochte gegeven,buiten snijvlak met 3coordinaten3 punten erbuiten als punt als projectief erop2,analytisch 2 gegeven erop,op het vlak erop,anders niet als geg geschikt terug te lezen als behandelend geg bij ons in deze blog en duidelijk hier als practisch,–behalve geg 3punten,deelf, 2analytisch 1 geschikt mee als Riemanngeg ..voorlopig tot hier.,(lees bij voorkeur beter vooraf terug in deze blog)..

veronderstellend ,behalve duur en begin- en eindpunt grote ijstijd in aantal,ook andere klimaat veranderingen,de koudere perioden,bekend als,,kleinere ijstijden”bekend(denk bijv.aan de tijd van kapitein Pichegru,die over de bevroren Maas trok,waarover men spreekt als van een ,,kleine ijstijd”,500 j.)) in timesheet in te vullen,nu het gaat analytisch,behalve de volgende coord magn NP binnenkort nabij het eiland Prince of Wales alleen 1andere volgende coord magn NP door te rekenen,niet zonder als derde eerste nagaand 2 ook voor perioden kouder klimaat,gaat ‘t voorlopig niet zonder het Kuipersgegeven,hier als 1x anders complex geg 5,3 als het gegeven,zal het wel duidelijk zijn niet zonder andere situaties intern als binnen in de zon mee vanzelf anders binnenin de Aarde en,ook vanzelf erbuiten binnen de aardatmosfeer,
Zo zal het zijn te (veronder)stellen tot comments.Comments pse.

2203 2017.
zie archief,A4-tjes,6x
studie specificaties voor veranderend klimaat niet zonder onderzoek van vulkanische activiteit en niet zonder objecten na te gaan, bekende objecten binnen ons zonnestelsel als blijvende planetoiden geschikt ,voldoende als studie gereed.,en
2203 2017. archief A-4tjes,3x
de uitschrijving voldoende,voldoende gegeven aan te geven als gereed, voldoende voor de progammeur de geschikte data ,
en voor ons voldoende hier,
samen te vatten,als check een berekenbaar bewijs
voor ijtiden niet,hier niet,voor tijd niet nagaan,17000j niet,anders als bewijs
als in ruimte gegeven opgespannen
en lezend,behalve 3items 2lezend als punten Stromboli1 Hawaii2 op te merken te lezen
meelezend te lezen,behalve 7punten3 Can.eil. en 1xStromboli tot Can,eil 1×3 mee 1x als 4de piramidaalgeg
Strombolipositie dezelde als 5de planetoidepunt,het waarneenbare als achter ruimtelijk geschikt als voldoende acher ernaast
op afstand geggeg binnen model 17 rekenmodel tot Hawaii geschikt 115,1×1x,
hier niet 17000j niet
leest hier 1x als 100x analytisch over grote cirkel de geg als hetzelfde geg in andere eenheid (bglengten niet voot tijd),
voldoende duidelijk niet alleen in coord,resp WL+OL als 170gr alleen,ook als geg volledig voldoende tot als bewijs meelezend,en leest 1/17 x,(Aanw:als ref.geg als operatorgeg, en geg alsnabla theta als de geg teruglezen),hier voldoende geg NB lezen,stromboli 36 gr,Hawaii19 gr ,als geg 2/(36(-)19) voor ons duidelijk.

2303 2017
gaat na als geggeg Neumann,(lees terug) punten 6punten5 ,(hier voor hier getallen coord),
na te gaan te behandelen,te bepalen;
en merkt op tot punten geschikte 3punten2,
leest in ttheorie bij ons punten als hoekpunten lich als het halve(on)regelmatige als gegven bij ons niet vor de bol,
en merkt op,leest als het andere halve lich punten als hiervoor te beschrijven voor de bol,,voldoende als de halve
neemt,behandelt,rekent door tot het geg 5punten 3 als het gezochte,
wijst aan aftellend 2 rekenend op de geschikte
(Bepaling+1),1X,
nu het gaat, !x als (S+1)de bekende geg van Canarische eilanden-erupties op te merken,in rekening brengend
tot op als nalatend te zoeken ontbrekend onbekend, opeens opeens te stellen,te noteren bekend als geg
bij ons coord als coord tijd,ruimte hiervoor in theorie en erbuiten bekend,ook hier,wel de bekende eruptiegeg Ca.Eil invullen,meenemend afst geg,lengte als afstand het geg lengte Stomboli tot Can eil mee te rekenen
1xals Bepaling+1,in timesheet datum aanvang ijstijd in te vullen,mee opmerkend als nalatend geg mee op te merken
2×2 punten opmerkend als roterende NP,in huidige periode tot omgeving Eiland Pr.of W te beschrijven 2×1 punt
als 1x door,als voorbij P of W op Noordelijk halfrond als verder zuidwaarts niet door,gaat alleen reeel,niet zuidwaarts verder, als 1×1x over roterende en voortbewegende,(anders)draaiende aardbol over hemelbol voort langs reeel alleen,tot magn NP als snijpunt zelfde breedtecirkel, grote cirkel
gedurende perioden2,elk 250 j,samen 500j,
en
andere 2×1x als 1×1x perioden kouder zien we later wel weer,zien we na de vorige laatste periode met lagere temperaturen,1400 tot 1900 na Chr. als de laatste.

2303 2017 door,
beschrijvend als 4 krommen,wel als geg3 x als kromme deelsnede,van onze bolsnede, lezend vanaf NP,
verlopend over het oppervl.van de draaaiende,voortgaande aardbll,alleen over de hallve,de volgende krommen 2 en 3 afvlakkend als geg te nemen tot vierde als punt
en door andere stand als volgende stand aan hemelbol de vootbewegende aardbol,andere instraling,duidelijk op aarde,
na perioden klimaat 2×2 warme perioden koude 2×2,(Np blijt NP,,instraling anders,
mee duidelijk,wel mee nagaan,
extrageg nutatie nagaand,
(Aanw.:poolster meest nabij zon,maan meest nabij Aarde,1n 2102,
en wel als Cruinthe als eenzelfde doorgerekende geg,afwijking in baan,ook vooraf aan te wijzen,als voor een tijdperiode geschikt gebied op Jupiter aan te wijzen,
tijd gegeven te rekenen afwijkende baan aarde geschikt gebied op Jup met grote vulkanische activiteit,geschikte exemplaren vulkanen zoekend om
op te merken en geschikten optemerken,ook 8 items planetoiden zoeken om te volgen, planetoiden bij krachtige eruptie niet zonder baanafwijking te volgen,
8 items na te gaan 1×2x optie om te geraken tot geg ijstijd punt eiindpunt,de andere optie reken door ,rekent lengten tijdlengten door als tussentijds geg als ,,normale” tijden voor klimaat op Aarde,tussenliggend tussen of tussen 2×2 perioden met hogere temp, of tussen 2 koudere,
rekent (computer op Aarde) geschikt data,1xals krachtige erupti op Jup door tot 1/2 door,gaat eerste optie gesch.planetoiden na,
als punten als tetradisch geschikte hoekpunten 4 na, als in halve (on)regelmatige na,mee nagaand als punt,1x geschiktpunt piramidaal mee nagaand,
2×1x in model nagaand te rekenen,1x mee mee als andere half(on)regelmatige lich,punten als bollen geg tot 3,(als bij ons hiervoor terug te lezen),
en gaat niet anders als halven, duidelijk punten 3punten 2,analytisch 3 te rekenen,nu het gaat
simultaan tot 3 te rekenen,
beide optie boven doorrekenend,
eerste optie boven duidelijk,
tweede optie als geg als punten tetraederhoekpunten 2 viervlakken 4 punte hoekpunte 4 andere voldoende erbinnen,wel halve geheel en 2punten ontaard ontaard lezend,
gaat door,reken op voruge geg,(planetoiden achter de zon voldoende er achterlangs),tot planetoiden 2punten schuin bezijden de zon,1 geschikt,te detecteren,zichtbaar,de andere niet waar te nemen,wel meenemend door vast te stellen,p Jup. vast te stellen,als eruptie periode,en 1×1x een eruptieperode ,(2 exemplaren tegelijk onderzoekend op Jup),niet verlopen blijkt,ook van tweede exemplaar niet,desd als geg geschikt door te rekenen,
rekent 3/8 zelf,1x complex 3 punten tot 2 door,
en gaat het nu het simultaan ,zonder 16,2x niet geg,,uit te sluiten,uitsluiten,behalve simultaan 5 algorithmisch punten,geschikt Fermat als priempriem geschikt Gauss 10 gaat,
18,voorheen dec,hier gehelen 10 gaat,
behalve behalve gaat het 10×10 als 2S,Gauss het geg, hierte weinig voor ons priem 10,tekens alleen eenmalig geschikt 3,te gering,
door door,niet zonder Fermat terug als geg,(driehoeken 7 hoekpunten 3x als tot 20 geg,te weinig voor ons
bij ons door,per computer doorrekenend door,
tot gegeven als eindpunt ijstijd geg S+1/S,
analytisch 2 andere vanzelf mee als gegeven,elk als begin-,resp eindpunt te rekenen, 2×1x als 1×1x getal S+1 te rekenen,per computer door te rekenen te rekenen
rekenend op en als laatste geg,bekend als priem,recent als voldoende priem geg hiervoor in deze blog vermeldt,autheur ..NN.lees terug.
het gegeven als priem tot 1/2 vooraf door te rekenen,rekenend ,door rekenend in computerrekenprogr door,door tot +!/2,1xcomplex door (voldoende) voldoende als 3punten, punten als priem,als tot 1 1/2 te rekenen bete 2x te rekenen,gaat vanzelf 1analytisch 1
om begindata en einddata alleen aan te geven voor de tussenliggendede ,,normale” klimaat perioden,zonder 1x laatste punt eindpunt ijstijd,,(tenminste reeds 1x bekend en niet,gaat ook niet,hier niet, als laatste punt van onveranderde periode de laatste eerste punt vlg ijstijd,(gaat wel,gaat reeel wel door,op te geven,getaltheoretisch andere interpretatie te zoeken)

techn uitvoering duidelijk,
0k wel apriori 2102 verzamelde geg geschikte te nemen,na te gaan,exemplare op Jup als de geshikte en Planetoiden alle 52,behalve 16 ongeschikt,2x
en de overige als 2x 51 dezelfde laten na,te onderzoeken als geschikt zonder 16, 2x (als ln geg, uitsluitend 1×2x tot 50,1×1x als laatste ,niet als een gehele reeele niet,ekwadr-2/eniet een gehele als andersom omkerende negatieve negatieve niet,eenmalig uit te sluiten in de operatie nu) het nog wel zal gaan zonder satelliet op aarde geschikte detecties,1x geschikt onder een hoek,alleen in de periode voor Stromboli extra activiteit,zou het zijn in deze tijd vlak vooraf aan een ijstijd,nemen wij voorlopig niet aan,geschikt onder een hoek niet,niet Hawaii waarnemen om te detecteren andere exemplaar aldaar actief,niet nagaan niet,in deze specifieke situatie
(en,wel opmerken,om hierna voorlopig door te gaan in studie,beide vulkanen op Hawaii,de ene hoger ,de andere minder hoog,aannemend niet een hoogteverschil als voor groundlevel zero op zeebodem aannemend,voorlopig door, voor model door zonder op andere exemplaren op,bij Hawaii te rekenen),
wel onder een hoek,ruimtelijkgeschikt onder een hoek 1×1x,wel op Aarde,geschikt,op geschikte locatie,1x tot Hawaii,onder geschikt hoek,1×1x mee,wel alleen op andere geschikte locatie alleen op Aarde alleen,(onnodig per satelliet,gedurende 2102 alleen zo waarnemingsgeschikt,1×1x tijdverloop teruglezend voor 4×4 objecten planetoiden 1×1x geschikt 2 zichtbare over tijd waar te nemen,te meten,
computerrekenproces voert op,voert op,3 door te rekenen gegevens,1x als eind tijdpunt,begintijdpunt nieuwe ijstijd,naar timesheet,en
1x anders als 2x,
eindpunt gewone klimaat periode zelfde tijdpunt beginpunt te lezen,nog niet onmiddellijk naar timesheet,
1x onder hoek nul mee als geg als geggeg 2,alleen meten te geven 1×3 op afstand geschikt 2/3 tussen beide Hawaii-exemplaren ertussen,tot hartlijn exemplar,analytisch geschikt onder geschikte hoek,verschilhoek als hoogteverschil alleen in een richting geschikt tot de slapende als in een richting eenzijdig alleen gechikt alleen,d,i tot de slapende als de volgende actieve vulkaan doormeten,4x doormeten om 3x door te rekenen als practisch theoretisch hiervoor aangegeven ,tot analytisch 3 punten,1x niet zonder als practisch analytisch geg Riemann,als punt lezen te rekenen,als rekenpunt derde,1x 10 rekenend analytisch anders 2 niet,niet anders 5,1X niet,
en rekent wel computerrekent rekenend nemend 7 ijstijden nagaand punten te rekenen,behalve niet 1x niet een eidtijd,laatste ijstijd bekend,en als laatste laatste eindtijd begindatum,theoretish hiervoor (bekend),nu reeel,nu het getaltheoretisch gaat,volledig bekend,
wel punten,lengten tussenliggende normale klimaattijden als lengten lezend doorrekenend te rekenen 6 lengten io spiraaldeellengten,1X als 1oo rekenprocescomplex tot complex 3 als tot complex2,geheel duidelijk,te programmeren,programmeren,
input,alleen getallen gehele,morgen verder.

2403 2017.studie.
verkort,samenvattend toestanden,situaties, operaties,metingen 2 tot 7 rekeningen hoofdrekeningen 3 transformatierekeningen als halve door te rekenen tot conclusie 3
1x als (S+1/S),gezochte laatste geg beginpunt laatste ijstijd, en als vanzelf mee analytisch 2 tot 6 verschillende tijdlengten tussenliggende perioden zonder veranderend klimaat,
gaat alleen computer doorrekenend tot getal,indertijd door de Souza bekend,6 cijferig als 142…,niet zonder 7, 1x cijfers 6cijfers door als 1x tot 8 cijferig terug door tot 5 cijfers,gaat het 1×3x(zonder) 10 algorithmisch voldoende 1×3 door anders niet niet anders algorithme 15 geheel,1x anders,tot complex 3 ,1x anders tot complex 2 te rekenen,pse check),

en,en gaat,herna te lezen,ander rekenproces 100 te lezen te nemem te nemen algorithmisch 10 eenmalilig te nemen,anders niett nemen,wel nemen algorithmisch 5 te nemen,en kwadr gongr nemen 2x nemen 1x samenstellend meeneme,anders niet tot algorithme 15 volledig gegeven,

ga na lijnen lijncoord,punten als punten snijpunten niet,
en lijnen,in theoretisch model rekenmodel diagonalen als punten te rekenen 6 tot 5 geschikt (on)geschikt voor tijd als het laatste probleem,
en anders punten bij velden 2 velden1 te rekenen 2punten erbuiten,buiten veld als electrisch als 100 te rekenen 2 ander punten geschikt veld zwaartekracht veld,er buiten,
op afstand 1x te rekenen te rekenen 2x doorrekenend te rekenen 4punten als 2×2 punten niet snijpunten,
2metingen,
binnen theoretisch model 3situatie2 operaties4 practisch door te rekenen vooraf aan te wijzen aftellend rekeningen 1×3 tot 1x hoofrekening,Notatie+1,1X.x uit te schrijven,stellen
gaat 1x(anders) tijdlengten 2×2 parallel na,theoretisch (on)voldoende geg 2punten complex als zijvlakken tot polaris,(in 2102),1x anders,thans ook nog wel geschikt als parallel,
niet anders tetraedisch,wel door
2 exemplaren (eruptief) op Jup als ten tijde Maan meest nabij Aarde,nu ook wel fout,Cuinthe baan gestoord,complex ,nu ook wel als fout,
als geg tweede optie(2tetraeders1) als punten als tetraedische hoekpunten,alle ontaard,
6punten hoekpunten,halve viervlakken,1x operatie reken operstie geschikt,geschikte punten tot 1oo als 6x door te reken 1×1x geschikter 51 planetoiden te volgen geschikter,passend niet in het model,en
buiten schema 8×8 tekengeg 17 erbinnen het halve schema tot het laatste geg eerste in schema als (29),1×1x lezend doorlezen,nu het gaat metend 2 gaat tot geschikt 3 andere geschikter 4,in theorie (gereed,designer to detail) tot analytisch,1x 3 punten als tot 4 ,Riemann geg als punt(on) voldoende,1x anders nodig

door,voor punten coord andere punten 2 als geg afst geg xx,1x ,geschikt 1x onder een hoek,voldoende 2 tot poolcoord 3 als verschil geschikt,lezen,waarnemend ,
door 2punten en andere als coord als bollen als punten 3 reeel een bllenbundel punten zonder 7 punten3 wel reel te nemen,geschikt onder een hoek te nemen te nemen*,terug door als tot nalatend geg,te lezen,(zie vorige studie),buiten pseudosfeer +1,1x als de halve 3deellengten punten complex als geg op afstand erbuiten punt ruimtelijk2 geschikt onder een hoek,geschiktgeschikt 1×1x onder een hoek als de andere halve
*7 Poncelet 3 kwadr,2 gaat 135,1x,1x projectief ,
en leest 4punten 3 als reche rechte bgl comp (135) ,1xzelf als complex tekengeg, 35,1x,1x te nemen
analytisch 2
gaat 2×1x als 1×1x 2 punten 4, analytisch niet zonder andere geg,pseudosfeer,,de halve,1×1x erbuiten,
gaat tot 4punten 6,
leest pseudosfeer geg als as schuin onder een hoek,iets scheef,

en tekengeg ( analytisch +1),1x tot deeloppervlak, booglengte ruimtelijk deeloppervl projectief lezend,1x,1x,mee 6punten 5 terug door,
hier analytisch,merkt op als geg Riemann geg theoretisch 6punten 5 ,in vlak als plat vlak een veschil,meer niet

voldoende2 andere geg 1,1x als op afstand,als derde geg, (afst2), als voor afst het geg geschikt,1x een pool andere hemelpool,als dezelfde voortgaande lezend te lezen,
en situatie tot 1/2 andere 1×3 opmerkend vooraf aan , als in 2102 vooraf,behalve polaris voldoend bij zon geg,maan voldoende bij Aarde geg als 2 geg voldoende (bekend) als te nemen,en 1 situatie geschikt complex ,wel te lezen 8 objecten punten ,alle piramidaal 10 configuratie2, doorrekenend 1x,1x complex door,door door,tot 1×1x1x voldoende voldoet het rekenen meerekenend ander geg als geschikte,als geschikten in tijd lengte verschillengten nagaand,1x, tijdstip,trilling licht zonlicht in 1917 bekend het geg,verschillengten bij zon geg
te nemen te veel lengte tot maan in nieuw toestand in 2121 (niet) te nemen,4j te veel niet nemen,niet nemen 4,1x ook niet nemen,tot veranderde Cruinte niet,
geschikt,geschikter,wel nemend te nemen (en,hier niet zoeken te detailleren,kom ik later wel eens op terug),
hier anders door
tetraedische toestand+1 ,(in 2037,Polaris(zonder) begeleidster,Mizarh ook niet,nog niet als dubbelster),1×1 anders +1 toestand als geschikt in model ,geschikter als geg rekenmodel gegProx Centaur 2 begeidssteren3 1x als (vervangend) geggeg als geheel geheel+1 gegeggeggge+(ander)1 door te rekenen,lengte als afstand,alleen tijdlengte,wel vooraf te rekenen,1x geheel Prox.C c,s tot Jup in 2102 vooraf bekend,de andere lengte bglengte over grote cirkel het geg te rekenen te meten lengte ,ook 2punten,Hawaii tot Islas Can,onvoldoende geg,voldoet alleen theoretisch als punt rekenpunt exp.als het vijfde het derde,anders niet tot complex3, simultaan,als tot complex2,ga het zelf niet anders na,als het geg 5.3 ,als het Kuiperse complexegeg te rekenen bij ons hier, en gaat als complex het gesg exp.exp+1 te rekenen na te rekenen als geg als getallen gehele als coord te rekenen als gehele alleen onze coord hier de gehele alleen te rekenen,(anders niet exponentieel het geg,ook niet als complex geheel als coord de onze hier anders niet en niet ,niet anders niet,niet anders complex geheel als in de Noemer exponentieel niet,kan niet gaat niet,gaat wel op te merken als geschikt,en wel tot geschikt in comuterrekenpram door te rekenen tweedde geg lengte niet voor tijd,lengte als afstand geg,behalve Pox,Cent-stel tot Jup.het geg, het stel planetoidenstel tot Aarde het geg,ht geg door door te rekenen,vooraf,aan te wijzen,geshikt stel planetoiden als in configuratie 8punten tetraedisch als 4 als binnen 4 andere,piramidaal 1 als punt,ontaard rontaard 2punten lezend,door te rekenen lezen,door te rekenen tot ijsijdgeg,nu het,(hierna) rekenend 10 ,rekenend rekenproces 100 complex gaat,1x tekengegeven 3 hierna ,werkt,1x,
en
meetkundig duidelijk tot hier
model,6punten 5 analytisch,behalve deelkrommen lezend als 2×4 te beschrijven behalve over onze bewegende aardbol 2xdraaiend 1.5x als halve,1x 3x gewone bolsnede als over lengte tot 4 deellengte lezend,meelezen en als andersom ,langs de hemelbol lezend, projectief 2×1x , en andere snede,onze bolsnede de halve projectief 1x over de halve als hartlijn de halve lengte,(gaat de andere halve complex door,geg als pseudosfeer voldoende na te gaan ,als gebogen lengte als ontaard door als andersom andersom als oppervlak deeloppervlak door en anders projectief , deeloppervlak plat vlak lezen ,
algemen,ga na,behandel 2
geg bolle 2,Aardbol,hemelbol.geg polen 2,pool van de ecliptica,bewegene hemelpool,2sneden,de gewone bolsnede en de andere bij ons als hartlijn om langs de hemelbol over eerste deellin voortgaande hemelpool na te gaan,verder niet nagaan

beter nagaand nu het als geg als grote getallen gaat,te rekenen gaat,
rekent3/8 hier 1,x1,x als 1X als grote getallen als 1 gehele+1 tot 3 voldoende als tot +1/2 door,nu het 10 algorithmisch 10 voldoende tot 3 verschillen 2 gaat,doorgaat 5 algorithmisch 15 gaat 1×3 verschilen 2 andere verschillen 1 gaat
per 2 computer- rekenprogramma s als 100, rekenproces 2×1x als 1×1x mee als proces rekenproces 10,1x mee,tot 5 coord 3 de geschikt 2,vanzellf practisch in de natuur tot de andere 2,1x geg tot punt tijd eindpunt laatste ijstijd,niet zonder 2deelprocessen 1oo,1×10anders 3geggeg 2xtussentijden 6,blijf metingen 2,geg 1xbeschikbaar,niet voor tijd niet,als bgl Hawaii tit Can Eil.en als tweede geggeg1x niet voor tijd niet,,leest input lengte als afst geg in situatie 2102 Jup tot Aarde,rekent door te rekenen als geheel cluster punten 100 planetoide,rekent 1×2x alle door,tot Selectie+1,gaat 1x 3 door als geg 20 punten Scalarveld+1,1x terug,door als 1×1x tot geg 4 objecten8 punten 2x 1x achter de zon 8 punten te rekenen 1×1x als 10 configuratie 2 objecten 1 waarneembaar door metingen2,1x geschikt,geschikter 1x als het eenmalig geg 1x,1x,afstand Can.eil, tot Hawaii als de andere dezelfde na correctie in de tijd als de andere dezelfde als de planetoide de enige de afstand dezelfe tot ons(Aarde)
en anders niet door te rekenen als getallen 5coord,ons geg v coord punten dezelfde ruimt,tijd) tot 3,gaat alleen analytisch kwadr,1 teken extra in de natuur mee,115,1×1x1x complex mee tot geg 2 coord veranderend,veranderlijk 3,gaat 1x (zonder)4 tot andere 2 voldoende mee,VOORLOPIG,

gaat alleen in computerrekenproces deelproces 10 ander geg cyclisch 100,1X 10 het tekengeg analytisch2,na te gaan tussentijden eind -,beginpunten,later wel detailing…

vat tot hier beter samen,
op afstand 1×1x,(tekengeg 115)
tot als geg,als getallen punten 3punten coord gehele 2veranderend(andere)2 veranderlijk1 als ons geg
coord ruimtelijk om als punt eindpunt ijstijd door te rekenen (en) behalve als afstandgeg
lengte niet voor tijd als bgl Prox C,(in2192 geschikt,a priori situatie door te rekenen),tot Jupiter,
gaat,door te rekenen,tweede optie als tetraedisch punten viervlakken ,alleen halve geheel,tot 1,2 door te rekenen apriori objecten in toestand 1 toestand in 2102,vooraf te volgen,vooraf door te rekenen,2x optie doorrekenen,als tot +1/2,1x 1x te detecteren,2metingen zonder 1 andere 1 foute
en als gegeven gezochte punt (S+1/S),!x reeel zonder foute 2 geg, (onder een hoek schuin,scheef het geg tot pseudosfeer +1 als de halve niet anders 2projectief,draaiend deeloppervlak als lijn een gekromde,en op afstand als andersom,1x(afst +1) het geg tot 2punten bij kromme analytisch 2 het geg geg 3punten andere 2 lezend te nemen tot ,bollen punten3 punten reeel,1x zonder4 te complex als een rechte niet rechte reeel complex3
en afst/2 niet een geg afstand geg niet,lengte als afstand blijft geg tot 10,tijd mee,1x geschikt halve gehele 2punten ontaard ontaard beschikbaar,*bij objecten planetoiden),2×2x door tot 2metingen 1 geschikte,te detecteren,zichtbaarwaar te nemen
analytisch 5,1x het andere geg 2l,lengte, niet geg voor tijd niet,ook niet als tweede geg voor tijd niet,
ontaard ontaard ook als punt 1x ontaard,1x geheel als ontaard mee
metingen 2
ook het volgend punt zichtbaar
gaat zonder tijdprobl door te te rekenen 1×1x1 ,als tot(1/2.1/2.,1/2) hier niet quantum theoretisch als geg hier wel (quantummecjh+1) als kwadr het geg lezend,
en tot complexe geg 5,3 hier voldoende bewijs,1x,1x
gaat het te rekenen op omslagpunt tijdstip begin laatste tijdstip te rekenen,terug rekenend tot 2×3 tussenliggende perioden tijdlengten 6 door te rekenen 2x 3 punten tot 5 terug te rekenen,
tot 3punten 4,1x anders,voor coord anders tot 3 geschikt door
2xperioden kwadr 6 te lezen,lezen,rekenen lezen,1x nalatend geg punt opmerken,als bevestigend bewijs opmerken,noodzakelijk,anders als 1x (S+1/S ongeschikt,niet laatste laatste ijstijd,de zevende anders niet,aanvangsdatum anders niet in timesheet op te nemen niet.

2503 2017
logic scheme op te merken als tot laatste Godel probleem in therorie
men geeft op precessie 26000j,andere bron geeft op 25660,merk op als verschil 340 j,
lees als verschuivende hemelpool voor interpretatie,correctie
leest alleen punten 4punten als 2×2 punten als lengten2 complex 2 als perioden zonder het extra theorie gegeven te complex 3 het alleen voor tijd als lengte 2lengten te complex3,
leesr wel voldoende tot andere 3 als extra punt het geg (en laat,op te merken, theorie vlg volgende Godelprobl na)
leest leest door,leest 2x(andere) 2punten,
en leest,rekent complex het complex veranderend,veranderlijk geg 5.3 door,
duidelijk nu het gaat
andere 2 punten,niet als perioden voor tijd niet,extra punt,tot afstand geschikt gegeven,
lost voldoende op,lost op, als tot 2 als complexe wortelprobl laatste 2 w zelfde,1X,als 3w 2 veranderlijk 10,analytisch 5,1x 2tekens waarde3 complex gaat het duidelijk
niet verder nagaan niet
wel opmerken,voor programmeur zoekt,ook erntry +1 ,als input geg 2getallen grote,voldoende elk door te rekenen,kaart 1 inputals 2S,vrij de andere optie rekent door vlg probl voldoende door,rekent 2 simultaan 3 door rekent 1×1 door neemt 2 tot voldoende voldoet alleen 5 algorithmisch 15 tenemen,te nemen,1x anders alleen 10 alhorithmisch eenmalig alleen niet anders anders niet 5 algorithmisch geschikt waarden functiewaarde 1oo rescikt 1×1x tot waarden functie deelf 10 geschikt 1×1x en anders niet tot 2×2 punten analytisch 2 anders niet 1x tot getallen grote gehele 5,gehele gehele 3 gegeven,theoretisch practisch mee,1x mee als punt analytisch geg als vierde tot 3 andere analytisch,(terug te lezen in deze blog) als vierde geg punt analytisch duidelijk het Riemann geg,1x in progr te rekenen,1×1x input te nemen,
en ook nemen als input geschikt in onderzoek nemend nagaand in het rekenproces voldoende tot !/2 alleen door verder 1×1x als tot +1/2,1×1x voldoende verder door, anders niet complex door te rekenen,rekenend op input geschikte als geschikte 1×1xgeschikter in rekenproces ,als laatste geg als priem,recent bekend en per computer doorgerekend,Nederlandse aurheur,
en
andere geg astronomische data vanzelf wel duidelijk,wel 2x metend,doormeting,1x,als geg ook wel duidelijk,
en
tweede kaart+1(spread sheet) als inputgegeven mee,
en verder,en vorige designs door te lezen,
voor designer en voor programmeur wel duidelijk
getallen theoretisch getaltheorethisch geggeg wel duidelijk tot ontwerp.Ontwerpen.

Rekeningen.
Werkt,1X
geschikt geg op te merken, behandelen,te rekenen,te bepalen ,te rekenene uit te schrijven te rekenen
uit te rekenen 2S getallen en S/2 als ,resp S+1/S en (S+1/S),resp S/1×2x
te rekenen,rekenmodel,na te gaan, te nemen 1×3 dezelfde lengten deellengten bglengte veranderend tot 1×3 punten tot als snijpunt dezelfde breedtegraad , grote cirkel over de voortbewegende,roterend aardbol tot 3lengte projectief2 te bepalen 2punten,
en gaat als,andere snede nagaand als snijpunt grote cirkel en onze bolsnede 2punten 3 opmerkend als snijpunten ,vanaf als ZP na rotatie 1/2 dezelde,1x snijpunt grote cirkel en snede,ander snijpunt als geg zelfde bgl,135 gr,snijpunt grote cirkel en pool NP, en opafstand tot vorige punt,hiervoor aangegeven tot complexe bglentegeggeg 135,1x.x zelf tekengegeven,
en te bepalen 2 punten tot 3 lengte projectief2,
gaat 1x over een hoek,(lezen 11/2 x lezen) een hoek als een halve verschilhoek,(voldoende lezen),
gaat 1x door,gaat complex door,(wel lezen,doorlezen tot 11/2 als (1.5) lezen (optie) om te rekenen lezen),rekent op afstand geg op 3punten geschikt analytisch geg langs ,buiten eenzijdig tot deellengten 3,
en gaat 1x door,gaat complex door,(wel lezen complex 2 in het rekenmodel complex drie ander deellengten dezelfde als andersom),optie vrij rekenoptie 1.5x ,analytisch rekengeg
gaat alleen vierde deellengtebgl punt het geggeg,1x anders geg tot rekeningen vrij de opties gegeven
na te gaan 6punten5 door te rekenen,de andere 4punten 5duidelijk mee door te rekenen in model hemelpool tot 1/2,als een deellengte aan hemelbol projectief lezen door te
rekenen tot de volgende situatie extradeel lengte projectief 1,5x geg om dor te rekenen,
rekenmodel vrij,rekent 2×1x door,
rekent om en om
rekent Om,1x,rekent door Om, 1x duidelijk nu het rekenend gaat,1x tot S+1/S en als tot 1x (S+1),optie lezen ,te bepalen als geg vorige ijstijd te bepalen laatste,laatste 1x als (S+1/S),als Bepaling te lezen,onvoldoende geg.
wel duidelijk,rekent niet, neemt rekenend 1x 1o algorithmisch rekenend door 5 algorithmisch algorithme 15 geschikt,leest data ,input data,neemt,selecteer zelf wel spreadsheet door
om 1x anders exponentieel5veranderlijk3 exponentieel als 10 exponentieel voldoende voldoende tot 3complex ,voldoende voldoende als tot 2 complex rekenend te nemen,op te nemen in timesheet alle gezocht data op te nemen en als laatste laatste ijstijd volledig te bepalen,1x (Bepaling+1) vrij te geven.

2503 2017.
(merk ook wel op,als in uitbreiding op,merk, op opties anders te geven ,door rekenend te geven,merk op als ander nalatend gegeven,op tijd opvolgend te geven,
doorrekenen rekenend te geven,
gaat,model,hemelpool over hemelbol tot bgl 180 gr ,tot 1/2 te lezen,door door te rekenen tot als geheel tot als 1,5x gegeven te rekenen,
terugrekenend tot,(behandeld en bekend in tijd),zon zelf als verspringend geheel,verschuift als over lengte,lengte als puntverschuift , zelf als trillend geg te lezen,
later wel details als voor licht als voor lengten golflengten licht versterkt rood en temp warmte duidelijk voor temperaturen,hogere te rekenen,door te rekenen voor temp3 dooren tempwarmte geg door,3 tot 5 door,later wel timesheet aanvullend te geven vanaf laatst bekende punt,als verschuiving 1punt als aanvangspunt periode grote rode zon ,verder,hier niet xonder nalatende tekengeg op te merken in de komende analyse,na te gaan (35),1x ,35,1(x) ,(135),1(x) en gaat, op te merken logic scheme verder,,als elders anders hiervoor behandeld, tot als het volgende probl als wortelprobleem als 7/8,het logic scheme verder,uitbreiding.

opm.tot hier (on)volledg transformatie(S) complexe 1x als tot 3 geg tot S getallen 2 als tot 2S en als tot 2/S door alleen v punten door,door tot 10 als v(s) mee door als tot 100 vv(s+1),
gaat alleen meetk te rekenen rekenend als tot geheel 2 c0mplex als 3 complex (geheel+1) anallytisch als zelfde complex meetkundig alleen rekenkungdig zuiverz uiver door te rekenen
Aanw.: tansformatie alleen voor punten,geschikte punten alleen echte complexe mee,& niet punten als zijvlakken en soortgelijke),
gaat,anders door te lezen,ruimtelijk scheef,iets schuin op onder een hoek als hartlijn als folium alleen het halve te lezen punt erbuiten op afstand geschikt aanwijzend 2,1x de andere,tot 3punten pseudosfeer lengte als in de ruimte complexcomplex de gekromde schuin,iets scheef als andere halve als gehele 3 punten,(lees…),nu 6,en mee blift als het halve ,het folium ,2punten,nu 18,en gaat (zonder) 12 punten als 1×4x 3 punten,(bollen punten hier niet nagaan als geg het homologe niet),gaat wel 1x zonder 4 door aftelbaar als 16 ,ln lezen deelbgl tot pool magn,gaat,inrekenoperaties 2 door ,als geheel 12 punten en 8 als 16 ,inmiddels zonder e,1x als +4 reeei,1×1x tot 40punten aftellen nu het model reenmodel 1x dootgaat,als voor tijd ook niet (ekwadr) niet,zuiverrekenkundig te rekenen 100 punte analytisch 2×1x als 1×1x tot als geg te rekenen rekenend priem als te rekenen tot 120 als priwm,wel 1X doorrekenend te rekenen,als functie analytisch deelf (f+1),1x ,simultaan als functie Proces, 2sim3, anders niet 1,5 X ,*2analyisch,analytisch +1),t0t 5 algebr gehele geheke 3 algebr,algebr zuiver rekenkundig analytisch te rekenen,rekenend op 3 grote gehele getallen,*input), anders 1×1x1 als andersom (1×1x1) ,als anders andersom (1×1x1),
niet zonder vierde punt,1x Riemanngeg,alle gezochte voor ijstijden en veranderende klimaatperioden ,voor tijdpunten per computer op te geven,op te geven mee voldoende temperaturen te geven).

2603 2017
bij ons in archief op papier,A4jes, ..stuks ,later,hierna wel,detailing wel,
hier voldoende uit te schrijven,
als kortste weg 1×1x de kortere
als geg(geg) lezend2 door te rekenen nodig tot derde bewijs door door te rekenen
tot als eerste bewijs,ook,andere optie spreadsheet input,tweede eerste
2xlezend 1×1x te lezen,door te lezen,leest zelf als tafereel door,als 1xoptie kortere weg door,leest tot 3 door,1xanders andere optie
1andere2, lezend2 door,
alle bekende data geven wij hier allen op
Hawaii 3exemplaren2 (en) 1(on)bekend 2,het derde exemplaar bekend en als slapend niet bekend voor terugkerende toestand actief niet,
(verkort) ,voor 7 exemplaren Can eil. 1slapend niet bekend voor terugkerende toestand actief niet,
en binnen model als derde in voorstelling mee,wel coord poolcord mee,theoretisch toestand als zon als trillend waar te nemen datum 1917
alleen als vervangend geg,hemelpool,als pool geg zelf niet verder nagaand
alleen nemend als geg bekend,voorheen bij ons in model door te rekenen,siuatie zon zelf als trillend over een lengte deellengte alleen als een punt,verschuivend geg
in theorie te nemen,te rekenen als priem,(recente geg als geg na te gaan tot 1/2 door 1×2x fout als 1×1x correct 1x het priemgeg zo lezen te rekenen,datum zon geg bekend door te rekenen,anders 1x 7 cijfers dec,2opvolgend, 1x geschikt opvolgen+1 wijst per computer 1×1x aftellend,enz.)
gaat door de zon in theorie tot 180 gr lhemelpool,theoretisch 1×1x in model als tot 11/2 x beter nagaand theorie ,bij Gauss over de bol tot 2 1/2 xgaat alleen2,5x 2x als 5x,te lezen als geschikt 1 geschikte als coord geschikte,bij ons als de gesch.tijd,ruimte zelfde punt coord,1x geschikt.
2 andere coord als de onze door te rekenen,later wel uitschrijvend als geg A4tjes als boven als per heden,
hier duidelijk bekende geg voor Hawaii,voor Can.eil,opzoeken,mee gebeurtenissen op afstand tot Stromboli meeneemen,data Vesuviuss,data Etna in model 3 punten 4x,schuin onder een hoek scheef 1×1 binnen model nemend te nemen als geg als pseudosfeer,1×1x (mee)anders na geschikte rotatie aardbol nagaand te nemen mee (te)nemen,anders in model
3punten tot 7 complex,reeele toestand geschikte op Can.eil. mee als iets scheef mee 1×1x1x binnen model als geheel door te rekenen,behalve Hawaii,iets anders,wel rekenend te nemen,anders door te rekenen,enz tot Concl 5,2xgeg ,als datum lezen begindatum laatse ijstijs,als 7de volgend op 6 vorige,begin en einddatum (worden) alle bekend,vanzelf mee 6 tussenliggend perioden tijdlengten per datum elk van alle bekend ,
gaat in modelrekenmodel 3 transformaties ,elk geschikt tot 1/2 als geschikt 1×3,enz per computerrekenprocessen bekend,door 5 algorithmisch 1xander 1o algorithmisch 1×1x anders 15 algoritme 2×1x anders 2 geg 1×1x anders tot complex 3 als complex 2 als hetzelfde geg tot conl 5 concl elk 1x anders, door te nemen,niet anders nemen,blijft als het kuiper geg 5.3 altijd hetzelfde ook als het geg complex om anders te nemen,het rekenen tot voldoende anders algorithmisch 5 ,(onder 4),1x anders 400 punten niet ander tot 1000x te lezen door te rekenen gaat t alleen als vierde punt analytisch als geg 1x anders analytisch tot 3 zonder tot 5,als tot 3 punten analytish functie als 1oo,1×1x analytisch mee als functiecomplex 1o analytisch het puntmee,1xom1x inrekenpramma om,Om1×1x als vervangend 2 punten1 Riemann geg,het andere als het onze,niet van onszelf het gegeven,wel ons duidelijk voldoende het gegeven.

2603 2017
en gaat in enen door
behalve behalve
en punten lezend,in theorie 1x als 100x punten 1000 punten lezend,heh ge Hanke,Bhargava duidelijk,(terug lezen),
in model 1x volgen als pool alleen in ons stelsel van zon en planeten,merkt op als geg alleen voor licht in 2017 aan de Portugese kust,als fenomeen trilling als geg van zon,
volgende datum ,ook bij ons bekend,(lees terug), als fenomeen zon als verschuiven over lengte lengte als punt lezen,door door lezen bekend tot 180 gr terminaal punt,en als geg,bekend als ouderdom vanaf BIg Bang in eenh j. geschikt 14x 10 exp 9,en als verchil 14.3 _14.7 nemend te nemen,in andere eenh nemen,
verscil tijdl verschil als zon hemelpool het nabie geg nie verder nagaan ,niet nemen,
als voorstelling complex in het complexe model nemend,wel nemen,punten te nemen
na te gaan,
en binnen het complexe moder als geheel +1,het gegeven als homologe bollen punten complex 3 punten als zomer 4,1×1x niet
niet 1x anders punten als op complexe rechte projecrtief 1,onder een hoek tot snijpunt,andere rechte door als projectief gaat niet 1×2x niet 1x niet,ook niet 1x anders als projectief,wel,gaart wel punt als vierde 1×1x hetzelfde,verplaatst niet…
en alleen als geg pseudosfeer 3 punten alleen,ook niet lezend,als onder een hoek,halve hoek,1×1x op afstand geg 2punten afst geschikt als geg nu 3,
als hoekprobl 2 ruimtelijk 3 duidelijk,nu zonder,
duidelijk nu zonder vierde pobl
in theorie door analytisch functies punten als geschikt 3punten ,theoretisch practish 1 mee analytisch meet kundig Riemann geg het geg opmerkend
meetkundigrekenkundig 3 transformatie 4, als tot 7 rekeningen door door analytisch Notatie,1x,1x opmerken,stelt zelf wel,(computer) hoofdrekeningen 3,
geeft aan
en tussentussenliggende tijdlengten,halven als 250 te lezen teruglezen allen punte lezen gaat in enen door 6 als tussenliggend geg (geg) duidelijk
zonder 100,1x Verschil en 10 niet, niet 1x niet,in andere halve,( model wel voor zonne stelse) omloop,andere stand zon en instralijn op aardoppervlak,
1x 10 algorithmisch door,door door alleen 5 algorithmisch 15 1×3 door,als 1x zonder vierde geg
wel lezen in modelrekenmodel als rekenen als dimensierekenen in te psassen,duidelijk als geg 26000 j precessie lezend te lezen andere geg,
(Aanw.: Verschil hoek delta /2,wel practisch zonder probl theoretisch theta kwadr +1 teruglezen),
als geg,het andere… geeft men op,geschikt bij ons zonder 1x 1o als 100,
en duidelijk,vereffent geg nutatie,1x #

vereffent 1x tussentussenliggende tijdlengte anders varierend klimaat ,ons onbekend als 1 andere 6 tussenliggend dezelfde 1x,ons ook onbekend,iets varierend ,25650 1x niet lezen 640 lezen ,1xals 10 geschikt hieronder te lezen,
voor precessie door,25000 door tot +750 niet lezen complex door tot 650, 1x als 10 niet,HanKe,Bhargava wel,en 17,anders3xanders 10,wel 17000x doorlezen.Tweede geg precessie te lezen.,mee duidelijk en bekend,tussenliggende lengten,500j elk te rekenen,rekenend in model als halven te rekenen,250j,(bekend in de laatste ,100 tot 1900 na Chr.).Tweede geg precessie bekend te lezen 25700 j, lezen,interpretatie ons (hier)ons onvoldoende te lezen doorlezen,vulkaangeg door te lezen te lezen

#niet anders theoretische getallen geg bij Hanke Bhargava 3x,1x tot als laat mee,beter 1×2x als 1×1x anders veranderlijk,behalve 17,1×1x onveranderd doorleznd doorgaand niet tot laatste getal Bnargava,Hanke niet tot laatste getal niet ,anders niet niet ander tot 3 schema getallen 2,1x als verschil geschikt derde getal (in schema8×8) ,1xals 1o geschikt,elk getal schenma beken nu het gaat, zonder 4geg3 als probl s probj niet,gaat het getallen tekens 2 probl 1 zonder,duidelijk 10 priem 3w2,1x veranderlijk duidelijk,(zie de recente publcatie voor het geg als priem en lees recent bij ons terug als door te rekenen tot 1/2,1x als tot 1/2,1x 2xscomplex als 1×1x).

0p afstand geschikte 3 geg binnen geg als tafereel als punten te lezen de als halve (figuren0 punten geschikt complex 1 1/2 10 punten geschikt projectief 10 punten te rekenen als door te rekenen in rekenproces te nemen,hieronder verder voldoende door,voldoende hier allen als ref aan te wijzen als tot projectief 10 als geschikt,ref ,,vademecum v/d wi” de juiste(n) zuiver door rekenen nemen,100x rekenen,punten als geschikte krommen als lengte geschikt ,ook deelkrommen lengte geschikt mee projectief 1×1 zuiver 100 rekenen in rekenproces mee als rekenend,1xals 10 complex mee,niet anders als te vereffenen te rekenen 1x tot 10 door als niet anders,(niet analytisch,niet analytisch hier net het rekenen),als 1x tot 5 door, gaat,leest 1x,rekent vereffent 1x ,(duidelijk tot 750 extra extra geg 50j bij ons),

en als tafereel
eenmaal ene zelf niet als vulkaan Jupiter als punt niet, niet,
op afstand binnen model zonder zon
polaris meest nabij hemelpool,2102,
geg maan meest nabij aarde,
lengtetijdlengte tot definitief voor maan volgende,andere positie,na 2121,niet terugkerend niet als de huidigen niet,1x anders definitiefdefinitief, als na 19 j telkens herhalende positie,(iets verder van Aarde),
merk op,merkt zelf op
en neemt niet anders als eenmalig gegverschuivend als rondom deel oppervlak bol,neemt Cruinthe mee,
en gaat de meetkundige gegevens beter in studie mee nagaand na ,gaat 1,5 x na
ziet,ziet in model
vanuit de geschikte hoek het geg het ene geg als binnen het halve,het halve tafereel,ziet zelf wel,1x,(ziet rekent ook nog niet het geg niet)
ziet afstand als punt (en) het andere halve niet,
als punt compl 1,5 x 1×1x anderegeg op afstand opmerken,
ziet onder andere halve hoek als punt compl ,5 x 1x 1x
wel samen projectief analytisch als 3 puntren doo
transformaties 3 tot 1/2,1x als punt complex 3 te rekenen te rekenen
en 2×3 punten,projectief 1x tot 7Poncelet gegeven

op afstand geschikte 5geg in tafereel als punten te lezen de halve figuren) punten complex dor te rekenen,hieronder verder voldoende door alleen ref1 aan te wijzen, O.Teller, ,,vad v/d wi” 8 geg aanwijzend geschikt 10 geschikt

en binnen het model in 2102
1piramidaal2 niet alleen Prox Cent en 3 begeleider st 1 ster buitenhet vierbvlak als tetraedisch ontaard 2,
1x als ontaard geheel+1 andere 1lezen
1piramidaal2
als geg polaris,zon,JU,Aarde als viervlak als tetraedisch erbuiten mee 1×1xCruinthe mee,(on)voldoend piramidaal geg te lezen door lezen te re kenen door tot !/2 te rekenen,
1x te lezen vooraf aan 2102 te rekenen,(geschikte planetoiden in 2102 tot 1/2 door,ook vooraf 2102 geschikt, 2doormeting1 geschikt te meten te rekene,rekenen,
1x gaat transformatie te rekenn als geheel zonder tijd 100 niet een gegeven,nog 1x rekenen
op afstand tot 3 exemplaren
1×1x3 items vulkanen exemplaren
3 Hawaii exemlren als 1 en Vesuvius,Etna als 2,
als lengte lengte verschil niet voor tijd,Hawaii tot Stromboli duidelijk,
mee actief Etna,actief Stromboli tussentijds 3 lengten 2 te meten,te rekenen
geschikt als op afstand in rekenmodel,(zonodig,en Vesuvius ook een vulkaan een gegeven,als complex geg door te rekenen,derde geg,afst/2 alleen eenmalig alleen ,het geg afst/2 als afst/1xx geschikt mee)
duidelijk &Poncelet het geg 6punten5,en algorithmisch 5 als vast geg opmerken,
door als tweede geg Poncelet,ook niet voor tijd niet 1oo een geg voor tijd niet 1oo niet tijdgeg10niet 1x,
andere 10 punten,en eenmalig 10 algorithmisch gaat het te rekenen,
en lengte geg als lengte afstand
10x door te rekenen,
Hawaii tot Can,eil.
niet zonder 7 items (Can.eil.),
6x tijdverschil als voor erupties duidelijk duidelijk
1×100x te rekenen
tot bekend getal 6 cijfers de Souza bekend het getal duidelijk 142… te nemen wel rekenend in computerrekenproces
gegevens,bekende data tot conclusies 5 conclusiee te trekken.

en opmerken,voorlopig opmerken,
na laatste koude lengte 5oo tot 1900 ,(vanaf 1400)op te merken,’merkt op als tussntijd
merkt tot 2000 door tot 2450 door anders bekend hiervoor bij ons hier voorlopig voorlopig,(vooraf lezen),
als reeel geg op te merken ,vanaf 2000 tot 2450 als warmeperiode 150 als 3x halven als 6x halve , onvoldoende geg,1x als 2x tot 1oooo door rekenen,’niet zondergeg
en laat als Optie na,1xandere na,(nagaand)
vooraf voor lengte golflengte 1 verschillengte als punt 1punt door te rekenen de andere als exp geg in lichttheorie golflgeg lezend punt exp meelezend te lezen,
anders niet,wel vooraf ook vooraf het geg 5,3 als het complexe geschikt volledig geschikt 5,3 nemend te nemen,en meenemen projectief meetk de ons bekende lengte tijdlengte, tot tijdpunt,(gaven wij hiervoor aan), verschuift zon zelf, verschuift over punt vooraf als geg te nemen te nemen tweerekenend mee te rekenen nemen,(meenemen) te rekenen,anders niet op geg anders niet tweerekend geg alleen nemen alleen 2config 1 nemen niet 10 punten 8 door,terug mee,3/8 rekent 1×1x complex mee 8punte5 terug complex door om en om als om om tot complex3 als complex 2 hetzelfde getal 1o cijferig voldoende cijfers 8 cijfers eenmalig eenmalig andere 8cijferig getal al geg door te rekene door door te rekenen voldoend tot conclusies 3 te rekenen en vooraf 5 conl trekend , 2metingen doormetingen1,beter anders niet vooraf aan de volgende ijtijd,alle 7 zelf intussen bekend, als vooraf tot 2450 vooraf, intussen in de tijd als de huidige tussentijd gaat het rekenend door 8 andere door tot 3punten tot doormeting,wel vooraf metend 2 te rekenen rekenen 1 onzichtbaar,niet waar te nemen als geheel planetoiden 10 complex niet door te rekenen projectief rekenend,(nu wel gaat het),ook de ander 2metend reeel gaat om1x om tot de gezochten in onderzoek alle door te rekenen ,en theoretisch alleen diuidelijkduidelijk lezen alleen, door zuiver te rekenen analytisch alleen voldoet t
Optie,1x andere alleen
golflengten verschillengte1dimensie1punt andersom andere eenhei+1 alleen,hoeken bglengtehoekenpunten alleen. bekend geg 2min+1 te nemen als te rekenen rekenend ineen doorrekenend te rekenen ,op andere geg op items op Aarde 1×3 items ,alleen ruimtelijk 1o,1xals in vaste positie elk in zijn geschikt coord system 3x tot geschikter 1 andere coord bij ons als in de ruimte de complexe te rekenen
//lees nog eens door pse, prior to check in.

en model tot al rekenmodel meetk alleen rekengeg
nagaan 2×1x,over bol, voor de gewone snede als langs de halve erlangs tot 540/2,1x beter te lezen,
gaat anders 2×1x over de bol,voor de snede als langs de halve erlangs,gaat beter 5x de halve als 21/2 te nemen,er buiten afstand (geschikt) 2punten analytisch om en om geschilkt tot lengten ,1×165 ,ziet ineens verbeterend Om,1×1x te lezen analytisch meetkundig rekenend, 135 tekengeg,1×1x door om en om rekenend 165,1×1x tekengeg
zonder 100 (punten) analytisch kwadr+1 als geg als exp+1 niet te stellen,stelt zelf 1x als 1x
gaat rekenend simultaan alleen meetkundig transformaties 3 tot 1/2 te rekenen door,(teruglezen)
v Staudt geg hier 1x tot 1/2
Pluckergegeg ,1x mee door ,meetkundig v coord,behalvebehalve barycentrishe lezen
mee in systeem,Mobius’(geg)geg coord systeem,anders niet 1×1x tot tot als systeem punten coord geschikte alleen niet anders tot onze coord punten 5,hier in het ontwerp ruimtelijk 3 punten coord v tijd,plaats dezelfde en coord als complexe 2 andre als getallen lezend ,anders niet in het systeem rekensysteem niet anders,als 1×1x tot +1/2,1x (on)voldoende te rekenen,beter ineens ineens doorrekenendgeg(geg) ,(onvoldoende rekenkundig, voldoet verbeterd te lezen te rekenen
rekent zelf analytisch,1x,in rekenprogramma tot dezelfde 3 Complex 2 door.,nu het analytisch 1X,gaat
toelichtend gaat als Gauss geg complex ,(onbekend lezen) als lezend getallen gehele 2S getallen tot 2 geschikt nemen,1x 10 getallen priem ongeschikt 100 te nemen,rekenend als Gauss volgens zijn regel als kwadr verschillen exponentieel2 als in de N 6 geg 5 bij ons algorithme 15 te nemen 2xals ,
en voldoet anders niet gewone getallen priemgetallen nemen als verschillen 5 tot 3 te lezen door te rekenen 2x rekenprocedure te rekenen 5algorithmisch 1x anders 10 algorithmisch ,procedure anders niet ,niet geschikt anders niet,,15 algorithme 1xzonder 4 duideljk 1×1x te nemen,nemen,Als geg data alleen de geschikte aan te wijzen,geg als input data voldoende aftellen tot start up,1×1x gegeven en doorrekenend in het andere 100rekenpramm voldoende tot deelrekenproces 4 door in het andere ,analytisch analytish niet zonder deelproces 10 complex gaat t als 100 cyclisch als 1o,1x,1(x) als 1×1x1x , en geg Riemann analytisch tekengeg 1(x),1(x) mee in ander computerrekenproces,wel 2 Simultaan1 agorithme 15,1x anders te nemen, te rekenen,te stellennu het 1x analytisch anders niet gaat,Notatie!,!X,1x ons gegeven,

en data duidelijk nagaand om te nemen….

2803 2017,
behalve hier om te nemen op te zoeken geg geschikt te nemen hier,hierna later wel mee als andere geg en ook als najatend mee om te rekenen 2simultaan3 rekenend door te rekenen,behalve vulkaan ,erupties,ook buitenaardse als op onze planeten aan te treffen mee ,behalve voldoend voldoende terug in de tijd tot 1x beperkt in gebied tot Jupiter te rekenen 2andere geg te lezen te rekenen tot geschikt aanvullend2 aan te vullen in timesheet als andere geg te zoeken als afbrekende deel,Jup. aals afbrekend van zon en) abrekend als geg onderdeel Aarde onze maa,zsl het kater,hierna wel gaan anders tijd,2×1x als 1×1x na(te)gaan,nagaand tzt,tzt (lezen ter zijne tijd,ter zelfder tijd) beide geg v tijd voor snelheid en versnelling de tijd te geef,zo lezend te lezen larer wel,
hier door.
hier tijdig terug door tot de geg exemplaren Hawaii,Canarische eilanden,al op tijd alleen erder onder geschikt door getallen alleen grote gehele 3 en als viedde geschikt gescjhikte in het systeem rekensysteemhet geg als Riemnnanalytisch het punt,in theorie wel duidelijk duidelijk me,hier wel de ge als getal gegeens,niet tekenge Gauss bij ons als hiervoor intherie ook miet,duidelijk wel intheorie tot hier voldohde beschrijvend,anders nie tot 8×8 het schema geschikt mee te rekene,Eule,Bhargava bij ons,Lagrange,,etduidelijk te nemen tot schema te nemen,anders wel nemem,voldoende lezend 1×3 anders Hanke,Bhargavavoldoend nemend mee anders te nemen,
en zal zijn beter laatste wortelprobl,1x anders mee in ander rekennprocrs,behale behalve als Gode;s laatste 3,4 probl,aanwijsen 7/6 als het volgende 1x voldoende mee in hwr ene computerrkenproces 1oo,duidelijk het andere progran 100 rekenprobl neemt zelf geheel het geg als het laatste 3,4 mee,gaat alleen leidend tot resultaat geleidelijk tekens Als analytisch onvoldoende geschikte,geschikter ineens ineens analytisch,gtot aantallen al axponenyieel in deelptocessen verwekend t nemen tot5.3 hier als het complee geg en anders +1 analytisch -1 duidelijk verdr door te rekenen,in ontwerp chip in ontwerp electriesxh alleen erbuiten,1x anders,extra geg op te merken anders niet in deelrekenpeoces 1×3 complex als vierde geg,pont anallytisch tot data op exponentieel grote schaal 1×1xanders niet mee tot 1×1x1 mee Om,1X mee het geg als tot (1×1x1),
lezend te lezen,leest zelf wel,1x,merkt 1(x) op
7/8,leest 7×8 door ,nerkt 1x op 4×3 door en zonder 4,2 de andere wel opmerkend optemerken opmerkend,alleen eenmalige te nemen nemend duidelijk nemen
2S getal alleen geschikte als eenmalige de andere (2S)als Sgetal,eenmalig anders niet samen in complex 3 complex 2 niet anders 1×5 inhet samenstellend rekenen op het complex,niet als rekensysteem niet,gaat niet,gaat wel 1×2x complex analytisch te rekenen eenmalig

astronomisch,door,in ons archief aanwezig,A4tje 1x,per datum 2803 2017,als tot uitschrijving gereed,
alle nodige gegevens aan te treffen als input geschikt alleen geschikt als geg inputgeschikt tot rekenprocessen,2 rekenpramma’s in de nieuw computer,de computer quantummech als de computer aangedreven met licht,(daartoe ook in deze blog het ontwerp terug te lezen),om alle gezochte onbekenden,nu voor ijstijden en tijden als tussentijden,incl (tussen)tijden
timesheet gereed,gereed tot volgende studie uitbreiding als studie vulkaan erupties, simultaan rekenend door niet zonder aanwijzend geg duidelijk te nemen vulkanen 2 geschikte als 4,alle 4 Jupiterexemplaren,hier onnodig,hier voor ijstujden en andere alleen v klimaat,ook niet 1 exemplaar hier nodig,alleen object hier nodig,behalve Jupiter zelf hier nodig, nodig als oblecten 5 objecten 3,wel,en wel 2x Jup.zelf als dezelfde 1x als zonder vierde geg,in model in voorst te nemen,nemen, hier zonder andere,wel vulkanen,en wel te rekenen nemen,zie het archief, en 1x als vierde als 1 object lezend piramidaal1 Prox C+3 begeleidsterreng,als 1object geheel,twee andere, terug door te rekenen posities in jaar 2102 rekenend Aarde en Jupiter 1×1x Jup zekd dezelfde,geschikt,geschikter tot geg 6 punten5,gaat zonder als 1object ,als punt beweeglijk te lezen trillend heen en weer bewegend als hetzelfde te zien,alleen geschikt,als zesde punt alleen in jaar 1917 als datum tijdpunt- geschikt ons geschikt als geg,waar te nemen toen boven het water boven de grote zee toen aan de kust in Portugal toen,als zinvol en ook door ons aan te nemen als geg duidelijk te nemen als geg geschikt nemend,om in de uitschrijving,(overige data lezen) duidelijk te nemen om zuiver rekenkundig door te rekenen tot aantoonbaar geschikt berekenbaar,beschikbaar als complex punt noodzakelijk gegeven in ons model rekenmodel nodig,tenminste bij ons in de uitschrijving nodig om te geraken tot transformaiets 3 meetkundig rekenend door,te rekenen per computer door tot laatste geg conclusies 5 tot 3 concl,nu alle gezochte in deze studie bekend te(veronder)stellen.Zie het geg voor de data. en punt schijnend een bewegend object eenmalig als tijdpunt geschikt niet zonder de overige om input gereed te nemen tot de rekeningen computergereed,nu het duidelijk te nemen gaat,als laatste geg Aarde en maan wel doorrekenen posities 2102 tot 2121 voldoende doorrekenend ,binnen complex rekenmodel, tot Jupiter alleen als ,,pool” metend geg lengten voldoende als in 19jaren20
voldoende vooraf in ons model door te rekenenalslengte afstand tot Aarde de grootste wel meenemen tot punt als geknilkt over een ,scherp over een hoek,meest nabij Aarde,NB problruimtelijk,zonder waarnemingen,niet vooraf Cruinthe geg,ook vooraf in model als door te meten te rekenen verschuivend geg te nemen,wel te rekenen wel,nu het
Cruinthe verschuivend metend rekenend een punt vervangend geschitk Jup,het geg het vierde,1xwel gaat,gaat Hyperb 1X ,en niet gaat,gaat niet,Jupiter verschuift als geheel niet,niet door Aarde veranderend geg Aarde en maan hier,practisch Jup niet als geg,niet nagaan,wel nagaan door te rekenen als 1piramidaal J,A,M, Cr,nagaand tot tijd probleemloos 1 te rekenen,wel 1x door tot 2probl loostijd,vulkanen gesch op Aarde en geschikt planetoiden geven we aan op Klad A-4jes boven genoemd specifiek,hier voldoende,
en te programmeren en info te verstrekken,(vooral vooral mbt tot veranderingen in klimaat URGENT,door nu en hier wel als opmerken bezoekers,objecten blijvend ;gaan niet weg,als objecten als 50 planetoiden binnen ons zonnestelsel bllijvendgeg te rekenen geschikt coord posities veranderend na te gaan geschikt doorrekenend geschikte te nemen te nemen,mede zo mede mede te nemen overige,anders veranderend binnen tijd en ruimte als blijvende posities coordinaten veranderende items zelfde vuikanen als items op Aarde en erbuiten in het systeem andere coord systeem geschikt door door rekenend tot 1×3 dezelfde categorie coord,d.i.als coord de onze,lezen,complex geg 5,3 duidelijk nemen te rekenen,hier alleen ,voldoende complex nu het gaat nemen te rekenen lezend nemen rekenen stellend te stellen,stellen,nu het wel alleen complex zo gaat ,gaat 1×2 theoretisch getaltheoretisch geg 3 concl 5 ,vanzelf duidelijk,(zo niet, ga zelf,lees laatste archief A-4tje door//Are you with me?Als Cruithne geg mee,beslist mee.
en als,
als na A-4tje doorlezend,hier vierde geg punt
tot 2102 duidelijk duidelijk
1917 zon tot Aarde door als tot Jupiter 1x door
Jup. 1×1x als pool als hemelpool als dezon ook niet
165 1xtekengeg,
,geeft Cruinthe geg voor ons op Aarde beter alleen op,meten,
(en)
op Aarde als rechte 1×1x als verschillengte dezelfde als punt te rekenen rekenend
en na 2102 apriori apriori als geg 4×4 planetoiden,
1X geschikt
duidelijk duidelijk duidelijk hier analytisch nemen
als op Aarde de vulkanen de geschikt geschikte genoemden
tot analytisch
115,1X,x
OKAY.

2903 2017.
archief dd 2903 2017,aanwijzing voor computerrekenproces.,1x A-4je.niet te lezen tot hier
wel theoriegeggeg opmerken ala Perelmansgeg in theorie hiervoor bij ons 1x (zonder) Fermat gegt 1×1x hier door

3003 2017,
lees het geg als om aardbol verder(zelf verder,beter,beter in check svp),
niet een snede,wel als een snede,het derde geg als snede lezend,b als booglengten lezend
anders niet getaltheoretisch als op te merken nalatend punt 2×1x punt als rekenpunt geschikt,wekt 1x,1x en gaat analytisch 1X,(x) alleen theoretisch practisch alleen voldoet ‘t tot Analytisch!X,x
hier voldoet het in vervolgstudie om,hier op te merken als geggeg het 5,3 Kuipers -geg als het complexe 1×1x,
voorlopig duidelijk ons te nemen te nemen
als doorgaand als vanaf Kaap Hoorn over booglengte tot ver voldoende vanaf /bij Afrika-kust door op zuidelijk halfrond blijvend alleen,duidelijk door
1x (anders) door onder langs Kaap de Goede Hoop door,wel verwachtend, en wel langs kortste weg als de kortere en wel 1×1x anders terug ,door,zuidelijker bij Kaap Hoorn door,als zuidelijker door Straat Lemaire door,((Straat Drake)), en wel anders,zuidelijker, onder langs bij Kaap de Goed Hoop nu zuidelijker er onderlangs door, en als verwachting dichter langs Antarctiia gaat het Oost gaat het,en Westelijk zonder afkalvend ijs,door door tot Oost door tussen Australie en Oostelijk Antarctica door door als verwachtng gaat het tenminste nu nog wel,nu het nog gaat,buiten de aangroeiende ijsvelden blijvend,en in vervolgstudie op te merken,ook wel te berekenen,tenmimste getaltheoretisch te beschrijven,beschrijvend opmerkend,lees behalve het geg boven als rekenpunt 1×1x mee als 1×1xterugrlezend geg Perelmans bij ons zonder Fermat,mee,duidelijk mee 1×1x,te rekenen
tot,in vervolgstudie als,quantummech,1×1x door door te rekenen terkenen op,behalve op 3 geg Temp.als vierde geg mee op te rekenen op als het geg warmte Q,T als het geg niet zonder het vijfde het geg Q?t wel mee om op te rekenen meerekenend,,(en lees steeds terug in deze blog),behalve in computerrekenproces de geg wel mee te rekenen en beschrijvend,NASa,ESA geg voldoende, door mee te rekenen duidelijk te nemen en tot voldoende doorrekenend voor veranderende veranderlijke temperaturen ,ook warmte als ander opslag ook anders als opslag behalve in de grote zeeen,vooral anders in ijs,vooral in het Zuiden,nu het theoretisch gaat ,te rekenen gaat,en gaat 1×1x het Kuipers geg 5,3 hier als het complexe het geg duidelijk mee ,om vollediger door door te rekenen,behalve tempverandering binnen atmosfeer Aarde anders vast te stellen,ook wel uitbreidingen als ijsoppervlakken als in oostelijk Antarctica als vooraf berekenbaar vast te stellen,ook wel andere grote veranderingen vooraf voldoende door rekenend vast te stellen,het geg als punt 1x anders in 2rekenprocesssen 1x anders exp in deelprocessen3 tot als op schalen3,als punt,3punten (lengte) op afst 1o geschikt 1×3 geschikter Analytisch !x,x(door te rekenen te nemen)
(de opstijgende hommel op de kust van Afrika en de trillende kolibri in Brazilie bepalen niet im Grossen und Ganzen alles niet, alles voor ons zelf op Aarde niet?)//to check and to open,/(pse to end all of discussions too much) ,to open the one and only last one discussion URGENTLY requested now in time now.FINAL//Glueck auf.

3003 2017.
FINAL FINAL.
en lezen,doorlezen,model bekend spiralen2,aalleen deellengten punten lezend,
op afstand 2×2 punten3 lezen te lezen 4punten tot onze snede analytisch en tot de bolsnede alleen de halve geschikt tot 2punten 1x analytisch mee,
tot 1x als 3punten 6 lezen (zonder 2x 10 niet 1x niet ,als zonder t en als zonder tkwadr)
tenminste 6 deellengtentijden als 3 tijdlengten verhoogde temp en 3 andere als laatst bekende van 1400 zeg tot 1900,koudere)
1punt bekend in de tijd,ca 1900, 5 andere als priemgetaltheoretisch geschikte tot 50 ,te rekenen,in rekenmodel als tot 27000j rekenend tot 3×3x3 en als
de eenheid,de vlg+1 eenheid element als hetzelfde ruimtelijk te zoeken,
zoekt 5 de punt piramidaal buite ontaard viervlak
als in het zonnestelsell,het onze, zelf te zoeken punte halve geheel lezend,behalve bij ons als halve geheel
zon+10 planeten5 ten tijde van Charon na Pluto bij ons in het model,ook we door te rekenen langs de bekende weg
aan te wijzen 1×0 tijdpunt geschikten beter aftellend en rekening brengend als berekenbaar voldoende.
als aanwijend rekengeg lezen
1x als exponent als geg in N als exp 2 tot 1 aanvullend geggeg
t als (texp-2,wel in priemgetaltheorie als de recent geschikte als priem mee als een andere anders geschikt mee,
Analytisch 1X.x,

(lees ruimtelijk als bglengte als tijdlengte als in oneindig projectief bgl vlak en verschuift niet over een hoek niet,ook niet als bgl punt niet
en merkt hier op voor een hoek als over een boolengte verschil als in voorgaande uitbreiding hier anders,hier anders 2complex 3 hetzelfde Complex3,
(behalve tijdgeg als versch zon als over een punt,2440 te rekenen,het andere geg in model hiervoor bij Pluto,Charon als tijd geschikt geg terug te lezen op te merken
als 2×3 rekeningen warmere perioden in model bekend,1x incl tijd stippen in model rekenmodel wel,nu het tot gegeven ijstijden gaat,voldoende model.

Voor klimaat en weer,alle ijstijden bekend ,mee alle tussenliggende perioden,als warmere en koudere,mee als tussenliggende tijdlengten gewoon klimaat mee,en niet zonder 3x 2x als tussenliggende,en meemee duidelijk duidelijk als stabiliserende als gewone als koudere,resp als gewone als warmere,,anders niet practisch tot 5,3 het gegeven,onder te lezen,als binnen geschikt algoritheme 1×1x anders niet doorrekenend niet,als anders meedoor terug te rekenen anders tot 5 binnen computer binnen deelproces ,het ene exp 2 rekenend simultaan 2 de andere algorithisch 2n het andere deelproces,als Optie 1x algorithmisch 10 mee,nu het anders gaat buiten cokputer in het proces optie Chip magn 1×1x,1x geschikt anders,hier anders electrisch niet als in vorige design ,hier2 analytisch ,en tot volledig bekend berekenbaar tot laatste als zesde vijfde vooraf aan laatste en als langs kortere weg binnen 6 tussentijden ,(tussen ijstijden),2×1x als 1×1x bekend parallel (en) extrageg als kwadr punt mee,gaat hier 1x anders ,(bollen punten te rekenen,anders meetkundig,niet als hiervoor andere lich punten mee),gaat hier 5punten meetk. tot 2 terug,rekent door tot 3punten ,neemt als andersom,alleen 1x complex geg 5,3,leest analytisch 1X,x ,,(en laat als optie analytisch 2 na,lees x,x,x,lees als chip+1 het nalatend gegeven).
Opm.leest gewonen 3stabiliserende2 als opvolgend koudere,op koude,blijft, blijft ons onbekend,(optie) anders te lezen,op volgend op warmere,doorgaand als warme te lezen,behalve behalve,(aan te nemen,aannemen) als opvolgend mee in de laatste periode,de koude,(1400 t0t 1900,gaat als opvolgend mee als koudere deelperiode mee (vanaf 1750 tot 1900) lezend aannemend rekenend alle geg aanvullend timesheet geheel (gereed.),en
in onze voorstelling te lezen,voorlopig uitlezend als een warme periode gedurende 500 j, van 1900 tot 2400 meelezend als een warmere mee,vanaf 2150 tot 2450 te lezen,hier terug door als tot 2440,reeel door,ons anders bekend,(lees terug),gaat in de naturur op te merken hier algorithmisch 10 zal het tweede gegeven zijn,doorlezend uitlezend geschikt,theoretisch 1o hyperbolisch als 100 hyperb kwadr. als exponentieel geschikt,nu het bevestigend gaat,geschikt als geg(hier teruglezen) terug 900 tot 1400, wel duidelijk duidelijk mee,wel opmerken,binnen onze hemelruimte bekend als aanwijzend2- geg bekende als gebeurtenis ,behalve in jaar 870 als bekende en als geg geschikt mee,a bekende en als geschikte binnen ons melkwegstelsel als supernova te nemen,exemplaar supernova jaar 1181 te nemen, hier geschikt opmerkend,anders niet sluitend te nemen te nemen
timesheet gereed,gereed
0104 2017
Aanw.: punten hoekpunten 4piramidalen halven 4×4 punten ontaarde te lezen,1×2x als 1×1x doorlezend gaat alleen ontaard(ontaardgeheell lezend) 2punten2 lezend,4x te lezen als 2x te nemen duidelijk mee.behalven 4×4 punten complex 2 ander 3,rekenend,rekent,en geeft Kuiper’s geg complex veranderen2veranderlijk 3 aan,leest 5 als2 terug,rekenend aangevend als tot 3 door,aan,rekent zelf,en ziet als geg 17punten 1×1x1x als geschikt als geg,
Analytisch 1X,x
timesheet gereed 1×3.,

nu het gaat,anders beter,verbeterd te lezen te rekenen rekenend nagaand als te rekenen doorrekenend na te gaan
4punten3 halve piramidalen lezend
als te rekenen te nemen 4punten 3 nemen,1×1x derde (halve) geheel 1x andere halve, (ander piramidaal),derde eerste projectief,alleen zuiver rekenend het geg meetkundig rekenend mee,en
1X als zuiver geg,(analytisch lezen),
!X,xhet geg,(alleen als rekenend het kuipers geg complex als doorrekenend duidelijk duidelijk nemend,terugnemen nemen,gaat vanzelf simultaan bij ons

Aanw.bij ons niet zonder het axiomatisch stelsel het geg,de uitbreiding bij ons,niet zonder na te gaan en gaat alleen praxctisch geschikt tot 3complex 2geschikter,hetzelfde.,
en rekent,rekent zelf WEL, Complex2 rekenkundig rekenkundig zelf vanzelf zonder 3 als het gegeven 1(x) duidelijk optie merkt,de andere, als F.analytisch de andere ,het geg de optie op teken 1(x) op.

,,Losers” be informed from the bandwagon by your whistlle blowing hitchhiker,do not follow them in all their claims before their big fishes shall fall.
To denominate the claims of their euthanasia-deathsquads , ready to deliver each and every moment,as invalid,illegal and infamous for a man,no doubt, it’s not sufficient,worse it is.One behaves Gestapolike-Stasilike as I see it.

vat samen.Weigert men niet te spreken over het leed van Darfur,over de door de bevingen in Groningen benadeelden,over de ziekenhuizen met hun beproefde personen,over de op de proef gestelde klandizie van de GAK-UWV-keuringsartsen,over de lotgenoten,de deelnemers aan de Staatsloterij?
Wordt het klimaat beter of slechter nu het nieuwe parlement evenmin vragen stelt en de pers al weer niet bij het parlement doorvraagt. Meestal niet doorvraagt,(om je plaats in het gehoor te behouden).
Alarmfase rood treedt in,nadat het hen groen en geel voor de ogen is geworden.
Hij gaat voor die mensen niet opzij.Of je het maar weet.
De doos van Pandora zullen zij ,de politici en de klimatologen,zelf openen.Hun big fishes zijn aan de beurt.

0704 2017..
studie,andere studie,hier niet voor klimaat door,als reentry op laatste studie licht terug,hier door te lezen
de laatste geg Tverschil 3x ,QT en Q/T alleen in klimaat de toestanden veranderend op te merken,behalve en hier wel opmerken te nemen
aanwijzen als zesde geg niet geg voor druk niet voor licht niet en niet electrisch als voor potentiaal
alleen hier,behalve wiskundig potentiaal als voor een bron practisch,op te zoeken,
2×2 Supernova’s en andere 2 als supernovae en nova’s
ga voorlopig door,zie vlg blogtitel,,,Facilitystudy 0804 2017″.

Laat een reactie achter