Vonnis.

In de uitspraak van de rechter,rechtbank Almelo,dd 1804 2017,kan ik mij niet vinden.
De rechter heeft kennelijk mijn verweer niet volledig gelezen.
Ik blijf bij mijn eis,dat in openbare zitting wordt teruggenomen de krankzinnigheidsverklaring op mijn naam uitgebracht.
Daartoe weet ik mij gerechtigd door de second opinion,luidende:,,U bent momenteel niet psychotisch,in het verleden was U niet psychotisch en U zult het hoogstwaarschijnlijk nooit worden”.
Van de overige door mij gestelde eisen,voor zo ver nog geldend,zie ik niet af.
Daarmee wordt punt 4.4 van de beslissing door mij afgewezen.Hetzelfde geldt voor de sommen en bedragen genoemd onder punt 4.1 en punt 4.2.Ik zal deze zelf niet voldoen.
De gehele beslissing wordt door mij niet aanvaard,onder voorbehoud van punt 4.3,dat voor mij niet duidelijk wordt.
Punt 4.3, de rechter ,,verklaart dit vonnis tot zover uitvoerbaar bij voorraad” zal voor mij en met mij door een kundiger jurist voor zijn betekenis worden nagelopen.
Vervolgens zal ik aangeven ,of de gehele beslissing al dan niet voor mij enig belang houdt.

Addendum. Navraag levert op,dat ,,uitvoerbaar bij voorraad”betekent,zoals ,,aanmaning” bij de belastingdienst,onmiddellijk te voldoen,ook als hoger beroep later zou volgen.
Deze regel zal voor velen wringen.Want wie houdt in deze periode een spaarrekening aan?
Komt tijd,komt zorg.

2004 2017.
[Klimaatveranderingen op Aarde worden mede veroorzaakt door veranderingen binnen de atmosfeer van de zon,alsmede door andere toestanden binnenin zon en Aarde
en het wordt de Aardbewoners wel duidelijk,door Einsteins zwaartekrachtsgolven,hier zonder probl 4ruimtelijk3,de gravitational waves inmiddels proefondervindelijk aangetoond,zal men verstaan,dat ons klimaat uiteindelijk bepaald wordt vanuit de sterren, in eerste instantie voor ons op Aarde door sterren juist aanwezig in het geheel van onze melkweg,supernovaneutronenster zwartgat1,(het andere witte sterren,dubbelst-type) 2als in botsing 1 als gegeven bij ons,(axiomatisch juist) complex door te rekenen en tot bij ons op Aarde te rekenen op, op Aarde aan te geven,op te geven als 2gr Celcius atmosf.tempverhoging op te geven, te rekenen op,en te rekenen,niet hoger ,(niet>2 gr C niet), op te geven te rekenen,op onze rekengegevens te rekenen doorrekenend op de klimaatveranderingen te rekenen door doorrekenend te rekenen, het gaat niet zonder,behalve onze geg,allesbehalve niet zonder Gauss'wederkerigheidsregel voor kwadr congruenties niet en bij ons niet zonder de andere als geg als Archimedesgeg mee mee (e.a.mee) te rekenen als geschikte alle andere geg in deze blog alle als meerekenend te rekenen doorrekenend te rekenen (en lees anders zelf door vanaf blogtitel 1,,,kzv,Rechtsgang in Nederland" dd o603 2010 t/m deze,blogtitel 41,en voor de rechters hier aan te geven, zal zijn voor hen alleen voldoende in te zien,zullen zij/zal hij als de laatste rechter alleen voldoende behoeven in te zien de voor hen/hem relevante blogtitels/alinea's t/m deze blogtitel 41 ,,Vonnis'' dd 1904 2017 om als de laatste rechter te zien, en zal hij anders inzien ,hoe tot zijn betere beslissing in zijn en mijn belang te komen)] .

2104 2017.
Wetenschap misbruikt door de politiek,godsdienst misbruikt door oorlogspolitiek,mensenrechten misbruikt door machtspolitiek en de slachtoffers schatplichtig aan politici…
Het kan ook anders.Prerogatief (te rekenen.Bij ons wel).
Zie als ref. de demonstraties in vele grote wereldsteden van vandaag 21/22 04 2017.

2404 2017.
Waarschuwing.
De Euro-Einsatzgruppe zal binnenkort wel langs komen,op gezag van de rechtbank Almelo,en in de persoon van GGN Mastering Credits,beedigde deurwaarders,criminelen,en opererend in opdracht van de moloch Menziszorg.
Ik praat al 35 jaar tegen een muur.Ik zal hen meedelen niets zelf aan te betalen.
Je kunt jezelf geen recht verschaffen door corruptie.Zou ik naar Duitsland vluchten,tegenwoordig fatsoenlijker dan NL,dan laat ik de onmondigen in de steek als de allerjongsten en de oudsten, reeds alle op hun dodenlijsten.Want deze gezagvoerders denken alleen in termen van dood en lethale doses.
Zie,grauw van ellende stapt de beul als Stasi-Gestapo Einsatzgruppenfuehrer uit zijn auto,van woede verkrampt zijn gezicht,want een gek kun je niet aanklagen vanwege belediging. Ik kan zeggen wat ik wil.
Goodluck.Laat je niet doodzwijgen en blijf de piranha,die bloed ruikt bij onrecht.En ik zelf zal mijn pen in vitriool blijven dopen,als Hij het toestaat daar boven,
boven de hemelkoepel,ook al door Descartes zelf ontdekt.
,,Losers”bij opgemerkte tweedracht bijschuiven op de linkerflank en op de rechterflank bijschuiven en centraal doorrollen.Oprollen.

Herdenk op 4 Mei waardig en kom ook op voor de slachtoffers van de aardbevingen,van de Q-koorts,vergeet niet de doden en beschadigden in de ziekenhuizen als de slachtoffers van de onwettige proefboringen voor de wetenschap aldaar,blijf oprecht en zwijg de Polderman-affaire niet dood.
Want de waarheid zij meer dan ,,ook maar een mening”.
Voor wie het zich veroorloven kan,spreek zelf,stel scherp af,maar spreken alleen zo,zij, die het zich veroorloven kunnen.

Eind April.
MIJN VONNIS.
post in van CAK.

Ik geloof ook dit lichaam nog niet.
Ik houd zelf als de enige,onomstotelijke waarheid de second opinion aan.
Daar blijft het bij.Het recht blijft heilig.
Big fish is that one, another one,not Holy One.
Bastards,go home.

2704 2017.
Als e-mail naar mijzelf,nu het per e-mail naar CAK niet toegestaan wordt.
BEZWAARSCHRIFT.
Aan:CAK/verzekering Burgers Team Wanbetalers/Antwoordnummer 91036,Den Haag/Uw kenmerk 1119190187/BSN………
Van:BJ ter Beek/Geert Grootelaan11/7607 NR,Almelo/BJterBeek@kpnplanet.nl/tel.0546 813962.
Uw schrijven ,gedateerd 2704 2017/betr.:zorgpremie.

Geacht college,
In mijn zaak wordt mij geen recht gedaan.Ook niet nu U geacht wordt de procedure voort te zetten.
De overheid overtreedt zelf de wet door iemand krankzinnig verklaard te houden,die het niet is en nooit was.
Ook U negeert de second opinion,treedt daarmee voorbarig op,U treedt ermee buiten uw bevoegdheden en overtreedt de wet van Uw eigen overheid.
Ik kan en mag en zal niet mijzelf corrumperen door mijn vervalst medisch dossier aan mijzelf te laten verkopen.Mijn medisch dossier werd vals,toen men met opzet de second opinion niet als gegeven in het dossier opnam.
Voor mij geldt geen wet om verplicht te verzekeren nu ik zonder bijgewerkt medisch dossier blijf.Zo blijven de door U genoemde artikelen 18a t/m 18f van de Zorgverzekeringswet in de door U meegeleverde Relevante regelgeving prematuur ,en omdat in mijn zaak de Algemene wet bestuursrecht uitviel,behoeven we niet verder naar voren te brengen de artikelen van de Regeling zorgverzekering,de Beleidsregel inning bestuursrechtelijke premie Zorgverzekeringswet,alle regelgeving blijft in mijn zaak prematuur,blijft niet van toepassing tot de dag,waarop ik mijn burgerrechten terugkrijg , op die dag zelf ook niet,en op de dagen erna ook niet.
Zodra de wet formeel ook voor mij in werking treedt, kunnen we de zaak met verruimd inzicht afhandelen, lijkt mij.
Ik neem aan,dat ook U dan zult instemmen met de eisen door mij gesteld in mijn zaak.
En ik neem aan,dat U zich niet aansluit bij de politici,die de vrijheid van wetenschap verkrachten door de vrijheid van spreken te verbieden,door te pogen de vrijheid van denken te breidelen en door de vrijheid om samen school te zijn te verstoren,want het leidt tot niets.

hoogachtend,
B.J.ter Beek

2904 2017.
Volgt het tijdschema na de Nieuw Guinea-event terug,door tot 1×1x als Philippijnen-event,en merkt op per heden de aardschok City of General Santos,….slachtoffers,
door door tot Nieuw Zeeland door.To wait and see:
macht,recht is ook maar als faculteit een facultatieve.
Verwarde Raadkamers,arme bestuursrechter,het kwaad bestaat niet meer.
Wees wijzer en laat U liever al dan niet na een voltooid leven kosteloos levend begraven door Keizer.
Laat U goed onderzoeken//Integriteitsverklaring overbodig//eed afleggen/ambtseed m.i. voldoende.

0105 2015.
Van NN tot NN,etc en tot A.Gore,indoctrinerend gaan zij door het leven.Niets aan tegenargumenten staan zij toe.Ook niet aan W. Happer.
Alles moet voor hen wijken.
Indoctrinerend en brallend voegen zij ,E.Nijpels en M.van Dam,toe,alles moet voor hen wijken,allen moeten er aan gaan.
Ga er maar aanstaan…..Politiek wil meer zijn dan koning,wil zelf Piet Keizer heten.Of was Hennie de K. de koning?
Wie hecht daar nu geloof aan?Wie laat zich onderwerpen door gebrek aan respect?
En wie roept de mensenrechtencie van de UNO?Wie,oh wie?

0205 2017.
met de burgemeester als de onderkoningin van de wereld van Den Haag op de eretribune vindt vandaag of morgen de installatie van de nieuwe regering plaats.Binnen welingelichte Haagse kringen fliustert men,en het mag niet gehoord worden binnen de kraal van het Hilversumse mediapark, over de formatie als:
min.pres. Hennie de integere Keizer,min van Financien Kalbfleisch,staatssecretaris Westenberg,min.van Sociale zaken Spinoza zelf,min.van Onderwijs,Schone kunsten en Cultuur Han van Meegeren,min. van Buitenlandse Zaken Hadjememaar,min.van Sport en Ontspanning Zwarte Piet,min. van Binnenlandse Zaken,Extra subsidies Bizondere toeslagen en Nog Wat Het Goede Heertje,min. van Poolonderzoek,Klimaat en Weersverwachting Vellinga,staatssecretaris Minnesma,tweede staatssecretaris Borrie. Kamersuppoostenhulpsuppoosts-knechtjes Nijpels en van Dam.Rotmans zag er geen brood meer in en heeft bedankt tot de volgende ijstijd , Grote Pier vervangt hem zolang als min. van Oorlog en Defensie.En als geheel gaat het zeker zonder mijzelf op het ministerie van geestelijke Volksgezondheid als de staatssecretaris van de afdeling futurologie als de geknipte kracht de man,die vooruit ging, als de man van de toekomst,de man,die doorging.en ergens anders elders gaat het zonder mij ook helemaal zeker,zoals het gaat.En ik kijk zelf wel uit en als ieder onzer om zich heen kijkend,scherp toeziend,nu al die lieden de grond te heet onder de voeten wordt ,nu het klimaat wel verandert,maar anders dan het wereldwijd aan de massa’s verkocht werd.En dat was vies.Vieze politiek.
Maar laat daarbij elk van ons deze raad aannemen,altijd opponeren tegen onwaarachtigheid en onrecht.Blijf lachen,kijk ook om je heen en kijk nog liever vooruit.
Boys,wanneer rolt het volgende boefje als lijkje in het holst van de nacht naast Vellinga uit het nachtkastje op de vorige noordpool, midnight ,tijdens hun klimaatonderzoek, als ook cowboy Trump,een beetje ronkt,een beetje bromt en gromt,en toch maar doorsnurkt , doorslaapt zonder Dritter im Spiel ,het boefje Stuyvesandt , een pooje afwezig buiten de sneeuwhut op bevel van de teamleader om een sigaretje zonder koolzuur elders eventjes op te roken? Een zware pijp roken te roken .

Gestapo-likes en Stasi-likes, van het verre Oosten tot het wilde Westen gaan zij voorlopig alleen voor eigen financieel belang en staan zij niet stil in deze instabiele periode bij enig slachtoffer.De revolutie begint altijd met leugen en bedrog, indoctrinatie en intimidatie.Vaak bij bankiers en,erger, ook wel bij deurwaarders,gerechtsdeurwaarders.

0405 2017.
Darfur.Mensenrechten.

0405 2017.
Aan:GGN Mastering Credit/postbus 19212/3001 BE Rotterdam.
Betr. betekening en bevel dd 0405 2017./dossiernummer 24242326.
Van:B.J.ter Beek/Geert Grootelaan 11/7607 NR Almelo.

Almelo,0405 2017,

Incasso&gerechtsdeurwaarders,
In mijn zaak spreekt U anders dan de rechter in zijn laatste vonnis.U voegt toe als zou ik alsnog in Hoger Beroep kunnen gaan.
Uw schrijven blijft voor mij zonder zeggingskracht zolang U Uw rekenregels niet verduidelijkt hebt.Ook de rechter verstond de regels niet en U blijft nog steeds in gebreke.
Bovendien vroeg U voor mij zonder mijn voorkennis zorgtoeslag aan en incasseerde U zonder mij in te lichten het bedrag zelf,waarop ik het volgens de geldende regels aan de belastingdienst terug moest storten,want ik kwam niet in aanmerking.
Voor velen duidelijk gaat U steeds over de scheef.
Het lijkt mij onnodige……enz.

[Aannemende,dat de bestuursrechter het punt ,,zorgtoeslag" heeft doorgegeven,doe ik er ook het zwijgen toe].

1505 2017.
Preliminary.
tot erupties bij NieuwZeeland,en opmerkend het zuidelijkste puntje Europa op afstand als kortste tot het westelijkst punt Europa,1×1x langs kortere weg,2nagaand 2,
theoretisch,practisch gaat bundel bollenbundel bollen punten als 3 punten homogene 4,lezend geggeg 2,1x(3,4),(als)erupties op Ijsland
en Ijsland verschuift niet,niet, anders (mee) continenten alleen op NH,als,
als geheel,1×1x door,verder door te lezen,te lezen,
alleen theoretisch duidelijk te nemen,geg teruglezend bij ons samen tot 3bollenpunten4 ,(1punt zelf als lijn complex 1 punt mee,tot het andere geg,en voortgaande en roterende pseudosfeer,deeloppervlak concaaf projectief lijn complex als convex lezend te rekenen erbuiten eenzijdig op afstand, als complexgeg als punt 5complex,na+1/4 roterend (en)1x rond,voortgaand(deeloppervl) als doorrekenend,als door te rekenen,punten op afst geschikt,opmerken transf analytisch punten alleen,en alleen de bol de halve hier rekenend alleen,projectief gekromde lijn complex3 punten2,1x als verschuivend geg,1punt 5,1x analytisch, continenten 2(Europa,N.Amerika,halve aardbol),rekenen door te rekenen,buitenom,als buiten Hawai buitenom,in de R.of F.als buitenom,1×1x binnen om alleen in het Zuiden anders 1 eruptie (nabij) Nieuw zeeland in model rekenmodel,in voorstelling te nemen,ook door te rekenen,
nu het gaat,en anders per satelliet gaat,vele gegevens,geschikte waar te nemen,te nemen,speciaal binnen/boven de specifieke atmosfeer gebieden,(nabij magn NP boven Aarde) nemen te nemen,waarnemen,detecteren,duidelijk duidelijk nemen data duidelijk nemen,en
gaat pool magn.,noordpool als zelfde pool,zuidpool,tot als aangegeven punt,tot buiten Canada,Alaska,aldaar in de buurt erboven duidelijk waarnemingen per satelliet te verrichten,om te prognosticeren,en als ref hier om te rekenen nagaand als geheel lichaam,1x,(x) als 1x 1,5 x,hier als ref.www.mathcurve.com het oppervlaktegeggeg te nemen,(en al 1×2x gepasseerd eruptie Philippijnen te rekenen,niet zonder opgemerkte geg(geg) Nieuw Guinea terug door te rekenen,oppervlakte punten,(deel)oppervlakken punten 4,6 door,het geg 10 als tekengeg nalatend 17,vanzelf rekenend 1×1x als 1x wel duidelijk wel te rekenen,doorrekenend te nemen nu het (ref) gaat meetkundig als geg geschikte ,(geschiktere,geschiktere) punten als conoidal(e) te rekenen,geschikt terug doorrekenend gaat,berekenbaar in tijd,en nabij Nieuw Zeeland door tot vooraf door te rekenen als te prognosticeren event eruptief bij Nieuw Zeeland te berekenen,vooraf berekenbaar hier het bewijs.
de juiste punten als Pluckers geggegpunten bij ons wel analytisch te rekenen tot als berekenbaar bewijs voldoende zal’t voldoen,voldoet ‘t theoretisch nu het theoretisch practisch anders niet a-priori gaat,(zonder vooraf gepasseerde gebeurtenissen mee als geg mee niet anders a-priori door te rekenen gaat,en practisch theoretisch gaat,te lezen bij ons 4.3 de Fermatgeg duidelijk,het Riemanngeg opmerkend pnten 2 punten3,(lengte complex 1puntmee) ,analytisch complexe deelf 10 gaat ,gaat 1 rekenpunt gaat,
en te lezen als tript in 1×1x1x (en 3 schokken1 erupties2 bij ons duidelijk)1,
gebeurt analytisch 5,1X a.s.Nieuw Zeeland event door te rekenen vooraf berekenbaar /Okay?
ref.:www.mathcurve.com/surfaces /conoid/surfaces.shtml
(en voor onszelf specspec/MATHCURVE.COM,beweegt ,beweegt langs rechterechte (en) langs gebogen kromme,1x wel als geheel 1.5x te rekenenanalytisch
,boort niet,boort niet door,doordringt niet volledig,
beweegt ,binnen gesloten oppervlak ruimtelijk,(volgens mij),alleen als hyperb als kwadr als het gegeven het verschil alleen het geg na te gaan,in studie nagaand,beweegt als te vereffenen(d) nemend,neem(d)t},1x te vereffenen energie 10 het verschil tot 3, niet energie niet 1x niet verder niet gegeven,(niet pakketten anders geggeg gehele alleen ),
Opm. analytisch 5,1x analytisch in andere toepassing na te gaan reeel geg aan te wijzen (hier),elders te nemen).

1905 2017
[en wat de kentering der tijden betreft,blijf ik als ieder ander erbij,dat niet alleen het internet overal de samenleving ten zeerste maatschappelijk beinvloedt,maar ook filosofisch m.i.de verandering wereldwijd zal plaats grijpen op ongekende schaal en dan moet het toch wel duidelijk zijn,dat,de discussie,en volgens mij de grotendeels foutief gevoerde discussie incl. de dwaze regelgeving erbij op (bijv.) het terrein van de klimaaatverandering vlug achter ons gelaten zal kunnen worden als zijnde doorzichtig ongeloofwaardig,en ook riskant als niet- progressieve bijdrage,want zolang kan men de internet verbondenen niet bij de neus nemen.De echte problemen zijn anders ,kunnen intussen groter worden en zullen beter vooraf te ,,meistern" zijn,hier, ergens anders,overal en onverwijld vanuit een bredere wereldbeschouwing,en om daarom ook beter niet te lang stil te staan bij het probleem als zou koolzuur de oorzaak van de klimaatverndering zijn,aangedragen en opgeblazen door bankiers en politici,om geld raar bij te verdienen en een surrogaat soort welvaart aan te smeren. In werkelijkheid een probleem minder dan een peuleschil en al geheel niet koolzuur het probleem niet binnen de atmosfeer niet,alleen als probleem het klimaatprobleem te achterhalen met respect voor goed aangewend verstand.Maar waar gehakt wordt vallen spaanders.Laat de hulpsuppoosts- krullenjongens bovengenoemd, de rommel maar opruimen.Hora est.
{De Nasa zal meer weten dan we denken en evenals anderen een blik op Darfur......]

2305 2017.
Mededeling van het Kantoor.
Ik mag alsnog,en ik ga zeker,in hoger beroep.
Dat is geen monnikenwerk meer,dat is Sisyphus aan de arbeid zetten als slaaf van het systeem.
Maar het democratisch systeem kent geen slaven en voert weinigen af als gevangenen.
Het is bijna nergens beter in onze eendenkooi.Het kooikershondie blaft.Ik kom er alleen ook wel uit en vlieg er niet weer in.
.
2505 2017
Maar ik vergeet niet.Ik vergeef niets.Niemand biedt verontschuldigingen aan. Nl op zijn smalst.Ik blijf op mijn stuk staan.

2805 2017
Ik ben nog steeds bij verstand,heren.Ik vermocht het gebruik ervan zelfs iets uit te breiden.Dat is geen misdaad.
Lust U nog peultjes?
Nader kennis maken niet nodig.Lees terug 3105 2017.

0206 2017.
Wie heeft het al gehoord?
Snorkend zouden spoedig door de gehoornde hork brullend vanuit zijn onderwereld zijn woorden van gebrom door ons aan de bovenkant te horen zijn,
wat te vroeg bekend zal worden,en er zouden spoedig uit de kast nieuwe oude lijken uit de kast aan te komen zijn,eruit te rollen zijn,
nieuwe handelaren in glaspanelen,die samen te samen met de oudsten der bankiers,die de tijd ook nimmer verstonden,en nu geld uit China nutteloos,ordinair, rond aan
het pompen zijn om niets te verliezen,tot het nu niet meer kan,en hen niets verder te verliezen valt dan veel van hun eer,respect en aanzien,tegen alle waarheidsgehalte in van het waarachtig systeem het aloude vertrouwde systeem van de zelfstandige onderneming,in onderlinge eerlijke concurrentie en vrije handel opererend,waar het brood echter heel anders op de plank komt bij velen hunner en hun beste vrienden uit de wereld van de hedendaagse politiek en geldpolitiek.
Te goedkoop,dacht ik.
Einstein first.Gravitational waves to come.

0306 2017.
(settlement.
Let my formerly in active service operating banker ….,by now located only in the citiy of… and the city of…..,,go for a check,because papers, in my case a bundle shares of company ,,United Airways” as part of a hedge fund investment,
do not become ..worthless”, for sure not after conclusion and restart of this one company.The New York office of ,,Jaguar Fund” informed me my bank to be responsible to settle my problem of disappeared amount and ,,destroyed”,(named,,worthless”), papers.in first instance,in stead of,as I saw it wrongly, our IRS active,better IRS acting. only in the last resort.Let me suffer and suffer ….,and all those extra tax-payments over the years to pay for shares I never owned, at least not all of them ,as I see it ,and to suffer to be too good for such living et my banker better to go for a fair and quick endorsement to behave himself, iso ,as I may suppose to assume to understand, to screen himself behind an insanity- declaration,which can’t hold as soon as justice rules.,i.e second opinion on my everlasting menthal health counts.
It is a long way to Tipperary….

0306 2017.
Laat zijn wat zij waard zijn,de bijdragen in de poltieke klimaatdiscussies van het ,,Center for Energy and Environment”,de bijdrage van de ,,Clean Power Act” of ook van de ,,Cooler Head Coalition”,wie vraagt zich met ons af,hoe Albert Einstein zelf zou reageren,nu we in ons gesprek over de klimaatverandering zijn zwaartekrachtsgolven als fundamenteel gegeven in de bewijsvoering naar voren brengen?(ter inzage ,ons archief dd 0306 2017).Of moeten we wachten tot de volgende Aarde ons herbergt,of nog langer tot haar opvolger ons herbergt bij ons in de straat,als onze melkwegstraat,en reken het huisnr beter zelf 10 axiomatisch uitbreidend 2 zelf dan maar uit, dec 1D als Discrete,1×1x als hexadecimaal niet, ook niet als zonder octaal zonder 3,gaat het axiomatisch alleen tot zonder2 probl2 en niet 3,gaat het bij ons.Wij wachten wel )/de geintersseerden kan na ballotage de toegang verleend worden tot archief,wel duidelijk aan hen,die het respect voor het denken en de waarheid ook buiten de sterrenkunde in het bankiersvak,in het economsch leven wensen terug te brengen, en vooral om de waardigheid van de grote massa’s te herstellen,aan hen duidelijk zij,die op tijd de bevooroordeelde journalsten ontlopen,alsook de te vroeg geborenen,de alles vooruit ziende analysten,die denken moeten de toon aan te geven.Zij zijn voorbarig en horen het eigen geluid zelf te gretig.Het gaat ook beter zonder hen op tijd.Hun gesnater wekt wrevel op,want ik ben van de mensachtigen,enigszins van de Trump-achtigen de soort
Maar er zijn nog steeds mensen,die hun hoofd niet verliezen.Meestal zijn zij van beroep niet bankier,journalist of politicus.Vaak spreken zij minder.Soms hebben ze niets meer te vertellen.Dan zijn ze tijdig bij hun vrienden in instituut ,,Brinkgreve” in stad Deventer ingesloten. A long way to go,
en
beter duidelijk nagaan duidelijk nemen stellend duidelijk nemen,
bij ons niet hexaedrisch,(hexagonaal zonder 2) en ook zonder 1×2 niet
gaal dec. gaat geheel D,getal discreet,geheel alleen tot uitgebreid discrete 2 getallen gehele getallen bij ons zonder 2 het laatste probl 2probl
axiomatisch onze uitbreiding in stelsel 10 rekenstelselssystemen1 te rekenen,alleen in het tientallig stelsel ons geg ,(UITBREIDING),geschikt
nu het hier hier alleen voor deeltje,(lichaam),op grote afstand van Aarde,in de natuur in de sterrenkunde gaat,
eerste levensvatbare,(als met aards leven),een Aarde in melkwegsysteem na ons,(zonder planetair systeem),niet zonder de volgende (Aarde) als enige opvolger,
gaat het eenmalig 1x,1x doorrekenend in voorstelling te nemen,wel waarnemingsdata meenemend,door door te rekenen zuiver als stelling uit te rekenen.
(wanneer,waar precies en wie daar dan wel ,(of niet natuurlijk…),wel allemaal wel woont./
Wie het vatten kan,vatte het,en laat het niet liggen bij onze professoren Kuiper,Prins en van Wijk,Corsten,Corsten, en de professor op Einsteins zetel in P’ton,vanavond te H’sum.Alles verandert.Wacht op de causerie vanavond aanstaande.Zorg,dat je er bij komt.

0406 2017
AMENTMENT hier te lezen laatste geg date 0406 2017 vorige blogtitel hier lezen.NOTE.wel duidelijk in onze ruimte anders (beter) na te gaan opvattend 3/4 opvullend donkere materie donkere energie na te gaan(nu) het rekenende getaltheoretisch duidelijk te nemen zijn zal,hier voor sterrenkunde duidelijk nemend meetkundig rekenend de gegevens duidelijk nemend rijen+1,terug,door als voor een reeks meetkundig tot 1/2 door alleen voor gehele gehele D( disccrete geschikte alleen) en niet gehele als v Gauss als kwadr. niet,ook niet gehele verschillen niet1xniet,(ook niet tekengeg st. kl.kwadr. niet,hier n.v.t.)

0406 2017
Californie,lees de multi’s daar,en China,lees Alibaba cs.,tekenen een deal,een klimaatdeal,en er valt iets voor te zeggen,omdat de hele grote vanouds bekende banken,ook hun verplichtingen elders houden
tegenover de overige deelnemers aan de maatschappij,landbouwers en hun organisaties,hypotheekafsluiters ,etc en zij daarmee iets op achterstand komen tegenover de nieuwe giganten als Facebook,Google,Microsoft,je kent ze wel.Er valt iets voor te zeggen,dat het wellicht niet alleen om financieel gewin gaat,en men ook wetenschappelijk wenst vooraan mee te blijven doen in de stormachtige wereld van het internet,maar dat zal toch niet blijvend inhouden de klimaatveranderingen met meer stormen en te veel en te weinig neerslag blijvend foutief toe te schrijven ,indoctrinerend, aan te veel meer industrieel koolzuur binnen de atmosfeer,want het gaat er onmiddellijk weer uit,naar plant,naar koud water,naar wieren en algen en om steeds maar de massa’s blijvend spottend te laten spreken over de echte wetenschap, onder leiding van politici en lieden,die men voor journalisten houdt,schept zonder respect voor de wetenschap een geestelijk ongezond klimaat.Men vergist zich op den duur.Zo dom zijn al die massa’s mensen niet. Eigenlijk moest je al vaststellen,dat de leugen regeert en de handtekeningen onder het accoord van Parijs,zo niet vals zijn, dan toch niet ernstig te nemen zijn.Er zullen steeds weer landen uittreden en het contract opzeggen.Tromp bespaart nu al zoveel,hij heeft er na zijn opbreken van het Parijse contract spoedig centen zat voor.Wie ziet het ook zo en stelt ons in het gelijk?Wij zijn nog niet zo rijk als bovengenoemden en houden, zoals de meesten hunner ook wel,neem ik aan, respect voor de wetenschap.Wie stelt de ware wetenschap in het gelijk?Wij zijn niet alleen.Het internet democratiseert en schuift meer en meer de bonzen opzij.
Einsteins zwaartekrachtsgolven schuiven de leuterpraat over het koolzuurkwaad in het klimaat vanzelf wel opzij.

0706 2017.
Zie archief dd 0706 2017 de vraagstelling om met een electronisch,Steiners’synthetisch item, in bluetooth opstelling geschikt geschikt binnen 2computers geschikter 3 items parallel2 als 2verbindend als 2 geschikt,geschikter als derde computeritem alleen inputs 4 kaarten3 en als interface+1 als geggeg anders als 2 dec 3 beter lezend aflezend grote getallen 3exp2 vlugger door te rekenen nu het doorrekenend gaat door rekenkracht eenvoudig verhoogd door Steiner’s synthetisch item electronisch verbinden 2 parallel gaat. en als inputs 3,en als derde gewone notebook anders geg.lezend,doorgaat als 1×2x andere machines,rekenmachines als in ruimtelijk parallele opstelling tot de operatie rekenoperatie en zonder probl 4 ruimtelijk 3 zonder zonder terugkerend ruimteprobl (3.2) door tot de operatie+1 alleen rekenend rekenfuncties priemfunctie 10 reeel (zonder)rekenprogramma 100 als rekenfunctie 100 niet,als priem niet 1x niet,10 analytisch,1×3punten,analytisch+1 tot 2gehele in operatie+1 op kracht versterkt door,binnen beide rekenmachines voldoende door en voldoend voldoende door door zonder als geg 75 priem niet,fungeert alleen als gegeven zonder teken Steiner-item hier in regeliing digitaal bij ons,om geg 2 machines rekenmachine op verhoogde snelheid door te laten rekenen grote gehele getallen tot 3exp2 te lezen af te lezen in display+1 als de volgende grote gehele gehele,nu het zal gaan ,1X,teken alleen,niet Combinatie niet,zal gaan langs eenvoudige weg de rekensnelheid,( om tot,tot om), tot Resultaat 3exp2 op te voeren,M.v.M?//Tot zover mijn vraagstelling.
OPM.
lees wel,als toelichting duidelijk,archief dd 0706 2017 pag. 3 door bij #NOTE.

0806 2017.
en gaan we hier in studie,alleen in de sterrenkunde de studie door,1x 1x als in dezelfde melkweg de baan,volgend een object als Aarde levensecht mee 1opvolgend object mee
gaat alleen bij ons 6baanelementen5 door, terug te rekenen,rekenend gaat het op afstand te rekenen,(alles berekenbaar), tot punt eenzijdig (eenzijdig) ruimtelijk geschikt 3ruimtlijk2 lezen,(*),alleen rekenend,(als geheel berekenbaar),op te geven,tijd EN plaats te bepalen,(isokaedrische )punten2punten 2 isocoordr coord bij ons als het gegeven te nemen,doorrekenen.Andere planeten als vol aards leven zijn er niet,ook niet andere niet,niet in ons stelsel melkwegstelsel niet andere anders te bepalen,ten enenmaleniet anders te bepalen,alleen te rekenen,discreet rekenend 1×1x niet anders te achterhalen
*lees in de sterrenkunde bij ons terug,voorheen behandeld,buiten 2 x1x melkweg,op afstand bij sterrebeeld ,,de Stier”gaat als 2 banen,wegen,1Xstralezend te rekenen 5 rekenend 3 tot voldoende gegeven,(niet verder doorrekenend niet,niet tot geg tweerekenen niet door,nu het het gaat in theorie axiomatisch in rekenstelsel bij ons bekend als laatste uitbreiding 2 niet voor teken nemend,hier niet zo uitbreidend nemen,hier te rekenen als tot 3 voldoende voldoende te rekenen),alle s als 5 berekenbaar en volgens conditie 5 berekenbaar bewijs,1×1x.

Andere planeten zoeken wij niet op.

Opm
voor de sterrenkunde aanwijzing te lezen,archief achterzijde pag 4 dd 0806 2017,specifiek als aanwijzing in het rekenen te nemen,te nemen, beide Aardes verder doorrekenend te nemen,bepalend 2 behandelend,1×3 rekenend punten 2.1 te nemen, 6punten 1x als tot 3 te rekenen,te nemen,beter rekenend te nemen,duidelijk nemend,doornemen binnen onze melkweg,om beide andere Aardes binnen onze melkweg langs kortere weg,rekenweg, rekenend op te sporen,aan te wijzen,af te tellen op hun beurt ieder in de tijd ,geschikt tot geschikter in de evolutie als bij ons als voorheen als bij ons in het heden,en gaat rekenend 3stelsels 2 doorrekenend,1x(zonder) sexagecimaal,en de andere stelsels wel duidelijk,(aanw.in ons archief# dd o906 2017 aanwijzend af te telen geschikt nemend te nemen,EN in de natuur wel bij Einstein anders 1×1x in de tijd anders bij ons,hier voor genen nagaand anders gepositioneerd als bij toeval in voorstelling nemend,bij Einstein 1×1x(anders) bij ons voldoende tot 1×1x voldoende tot1 bij ons,nu het axiomatisch uitbreiding,(lezen bij ons), geschikt rekenend tot zekerheid door te rekenen gaat,als Uitspraak als voor Darwin te doen,bijv als voor de mens als bijv tot de Neanderthaler en als tot de homo sapiens,als tot zekerheid,beiden niet een van beiden genetisch volledig uitgestorven,kortom men zal beter niet definitieve conclusies trekken,wellicht andere mensachtigen(ook wel de mensachtige meer mens niet uitsluiten,de astrologie werd hiervoor al afgeschaft,zoals nodig de klimaatwetenschap per heden te annuleren,kortom als vraagstelling in de evolutieleer ,kan de evolutie,anders muterend sneller verlopend elders verder dan op onze Aarde bij ons,en ook wel geheel leeg,zonder leven,als per ongeluk alles geraakt op dood spoor geraakt,geheel leeg,uitgestorven tot de grens als limiet +1 lezend ,lezend alleen opmerkend alleen vormen als virussen c.s.blijft de vraagstelling?Hold voor conclusies en uitspraken ,formuleringen per definitie voorlopig onzeker)
.Lees voor dit onderwerp door in archief dd 0806 2017,behalve pag 4 achterzijde ,alleen de overige relevante gegevens alleen,tussendoor vermelde gegevens relevante, te lezen van pag 1 t/m 4, anderen lezen niets,ook het geheel niet,pag 1 t/m 4 dd 0806 2017 niet,niet voor hen te geef,(voor hen voortijdig,voor hen alleen later te geef).
#zelf nagaan te nemen de van toepassing zijnde gegevens te nemen,de overige vanzelfsprekend te respecteren,niet nemen,niet meenemen,natuurlijk niet….

en ga na,voorlopig, te rekenen
10planeten3 binnenplaneten bij ons transformatie tot 1/2 door te rekenen,(hiervoor bekend),
duidelijk aan te wijzen,tijdruimte als bekend 2coordinaten als isokaedrische2 voldoende bekend
elders in melkweg 10 objecten als onze planeten in hun stelsel transformatie tot 1/2 op tijd door te rekenen,3binnenplaneten teraedisch(e) coordinaten tot 1/2 mee door te rekenen,en als geheel+1,barycentrisch als tot+1/2,1xals transformatiie transformatie(S),geschikt,geschikter,alsgeheel bekend binnen tijdruimte te rekenen en wel als rekengegeven (10S)als bij Gauss het gegeven,op te,halen ,haalt 1x als gebeurtenis in voorstelling te nemen,2×1x bij ons als geheel 10 planeten buitenplaneten 3 binnenplaneten mee als geheel +1,(bij E,Noethe geg lezen),en 1×1xals geheel+(andere)1,
te nemen als uitbreiding te lezen,behalve binnen het stelsel van onze zon en planeten,elders als Steiners meetkundig perspectief,1x te rekenen,en doorgaand
als voorlopige rekenprocedure op te geven,
bij Steiners stelling 1x(geschikt traagheidsmoment tabellarsch aanwijzen geschikt aftellend te nemen,1x door te nemen (on)geschikt
onvoldoende Chi kwadr tabel +1 geg
1x p geschikt 5,n geschikt 18,
voldoende voldoende Fisher tabel geschikt q 18 als 2.55/3.85 en q17 als onder n geschikt zonder 10,lezend nemen duidelijk
2(58 schrappen),3(85 schrappend),gaat alleen als andersom,q17 en p onder 7
2,(62),3,(93) beter niet schrappend nemend,voor Klein gedurig +1 door, doorekenend nemend,(in de natuur,hier astronomie wel,in theorie niet) doorrekenend mee,en ## ,nemend bij Klein als het gegeven viergreep te rekenen,3punten analytisch geschikt,en bij ons bij Perelman als voorheen tot 2,1,gaat wel mee 1×1x extra aanwijzend geg,voor programmeur geschikt,nu het gaat,hier aanwijzen d als 10S als het geg als Gaussgeg,wel hier bij ons door tot 20 D,discrete gehele hier
als discrete 27 en 31 als gehele aan te geven,nog 18 andere gehele te achterhalen,nu het waarnemingen per computer doorrekenend gaat niet zonder laatst bekend gegeven ,,priem”,recent bekend,in 2017,terug te lezen), en bij ons als Fermat driehoeken lezend als de laatste de driehoek het punt op afstand oneindig 100 alleen eenzijdig geschikt eenzijdig eenzijdig als 1punt 2complex niet zonder beide andere ,elk voldoende pythagoreisch in zijn driehoek,pythagoreische tabel duidelijk te nemen,(in te zien),waarnemer,programmeur rekent wel door,aan rekenmodel 17 uitgebreid door.
AANWIJZING.
geschikte drietallen als pythagoreishe geschikt nagaand als tot geschikt opvolgend tot de gelijkheid als tot +(andere)1
te lezen en door te lezen op tabletten oude kleitabletten,als Pimpton (bijv) gegeven anders wel andere tabletten tabellarisch geschikt geschikter
in ander stelsel,talstelsel+1 wel,tot eenmalig 1×1x als het enige geg bij ons het gegeven,(geschikt te rekenen rekenen).
##Opm.
0906 2017/1006 2017.
en als aanwijzend geg tot installatie in andere toepassing,als pag8, 0906 2017/1006 2017 archief toegevoegd,coordinaten gehele 3gegeven tenemen,rekenen nemen.,
hier ook uit te schrijven
chi kwadr. tabel
1punt erbuiten ,buiten de halve kromme,de geschikte,erop als erop op afstand erop,als erop lezend,duidelijk te nemen de kromme+1 de halve te nemen,
de andere tabel Fisher-tabel
1punt 15,10 duidelijk te nemen te lezen alleen Hyp+1 als kwadr als alleen te rekenen nemen alleen,en duidelijk als in een richting tot 15,15 lezend
te rekenen te nemen onder 10 doornemen rekenen 3.3 duidelijk in de tabel
beter in 3 dec 2rekenend doorrekenend 29-9 verbeterd 6-3
het gegeven 3 gehele Discrete coord,type wijst zichzelf aan,
en mee als gegeven in de bedoelde toepassing, het gegeven het in ontwerp opgemerkte item duidelijk in productie 3D productie te nemen,produceren.
(barycentrische 2,1×1x gaussische 3 type logarithmische 1x andere 3 mee,
en
tienrekenend voldoende als tweerekenend doorrekenend simultaan e-rekenend als 5 tot 3 door,1×1x complex als tweerekenend als tot 3 door als het geggeg als andersom 5.3 het gegeven doorrekenend te nemen,duidelijk nemen,en in de sterrenkunde anders,rekenprocedure te nemen,duidelijk nemen,
en wel,
wel,en hier op te schrijven,voor astronomie uit te schrijven,
typen gaussische coordinaten beter verbeterd uitschrijvend te nemen
tot 3 gehele rekenend te nemen,binnen de sterrenkunde in de rekenprocedure geschikt 5decimalen bij Gauss tot 3 gehele coord in de constructie,en (archiefgegeven,zelf beter uitlezen,zie pag 8 dd 0906 2017/1006 2017 ),1x(zonder) 4 geheel geen decimalen,anders 3 ruimtelijk geschikt coord Cartesiaans gehelen ,als aan te brengen te nemen,het Steiners extra item te installeren in de constructie geschikt positionerend nu het juist zuiver door te rekenen per computerpragramma te nemen gaat (en) in het andere programma computerrekenprogramma- productie programma 3D gaat,ook voor hetzelfde ontwerp,1604 2017 t/m 1006 2017 gereed, in concept gereed.
en wel,
wel te nemen,
hierna later wel,bij voorkeur eerder,wel voor de kennis van model rekenmodel 17 concept heelal uitbreidend rekenwerk meenemen,duidelijk meenemen rekenend meenemen,
geschikte geg meenemend,wel duidelijke te nemen,duidelijk duidelijk nemen te nemen.

1106 2017
lees archief dd 1106 2017,archief toegangelijk,toegestaan ad 2.1 en 1,2,pag 2.1 en 1.2 zelf niet toegestaan,behalve,toestaan, voor cooperatieve medewerkers,alle,en leest belangstellende buitenstaander alleen 1-A4tje(ad 2.1 en 1.2,andere ontwerpen door t/m
,,machines,vergruizers, om zeldzame metalen in gesteenten te bereiken,1×3 boorkoppen2″.
met dien verstande,lezen belangstellende niet door,niet de laatste notitie,aangemerkt met een blauw kruisje rood,deze notitie claimen wijzelf om te rekenen als aangegeven tot
analytisch 5,1x om zelf,studievrienden, het doorgerekend gegeven tot ontwerp vooraf voor te leggen aan onze professoren,Prof X,prof Y,prof Z zonder een verzoek daartoe in te dienen bij de bankiers aan de Oostkust van Hillary en Bill C. niet andere ook niet aan de nieuwe financiele grootmachten,meestal gevestigd aan de Westkust met hun eigen wijze gouverneur van Californie dichter bij China en het Alibaba-goud.
Wij blijven het standpunt huldigen het verstand,het kapitaal, zit in de kop van onze geleerden.Hun uitspraken zijn niet af te doen met: ,,zo,ook maar weer een mening ook?”
(Gauss,Einstein,Kloosterman,Kuiper,Archimedes,Hilbert,Lorentz,Dirichlet Le Jeune,Fourier,Hamilton,Maxwell,e.a,allen keren zich vandaag om in hun graf,Poincare en Steiner,ga zo maar door,Abel,Galois,Brout,E.Noethe en vele andere met hen voor hen en na hen.Wijzelf blijven nog even.Okay?Men is nog niet van ons af.Okay?).

1206 2017/1306 2017.
Studie.Ga na,
(later) in complexe voorstelling (te) nemen in theorie
Big Bang +1 origamiontplooing tot de volgende te vouwen,terug te vouwen te nemen
op schaal tot 100 ruimtelijk te nemen,
nu als tetraedische(e) voor 3 lichamen binnen onze melkkweg,projectief 1×1x coord teraedische zonder e en niet niet 1x terugkerend 10e
zonder tijdprobl timesheet uit te breiden,
en algemeen,later wel,nu wel, binnen de ruimte de wereldruimte,tot alle tetraedische geschikte driehoeken 1x projectiet analytisch 5x 3 hoekpunten,1x 20 x 5×3,
en zonder
tijdprobl mM zonder probl donkere materie energie,opgelost
tot tijdschema gegeven 1×17xexpx20 x5 x3
(zonder)7
alleen binnen universum gereed te verklaren,VOORLOPIG,hierna anders,verbeterd,(tijdlengten als perioden lengten tijdlengten kwadratiisch,tot ipunt op grote afstand+1,1x als punt,gaat tot ons als op verre afstand door[(zonder 7), als geg 6oneindig1x,x als op verre afstand ,,Stier",door,lees morgen verder,neemt hierna anders door,(Aanw.:gaat na geg RICO geschikt bepaald,andere sterrebeeld,zonder !/R,niet1/R een geg Resonantie niet een geg( zo) niet geg,alleen alleen als( R- 1),,Stier"' het gegeven tot ons in ons sterrestelsel het gegeven (on)volledig onvoldoende alleen,en nu het (wel) doorgaat(wel) te rekenen te rekenen doorgaat, niet zonder bekende geg,ouderdom heelal vanaf Big Bang geg,en niet zonder geg te nemen,nemen, gebeurtenis zon verschuivend complex over lengte complex lengte een punt,(gebeurtenis bij ons bekend in timesheet)erbuiten hier te lezen alleen te nemen door te nemen alleen ,ons sterrestelsel zonder ,,Stier" het geg R-1 doordoor te nemen doorrekenend, zonder ,,Stier'' verder],voorlopig tot hier,verbeterd tijdgeschikt morgen verbeterd door te gaan,
vandaag voorlopipig,
in 1×10exp10×20x5×3
leest 3x 10 exp2 als kwadr,,1x mee
tot 1×10 exp12
3×10exp12
leest1×3xexp13 beter 1×3x 5x exp13 (+)1x,
en neemt bekend geg huidige leeftijd heelal,onnodig 2x op te merken, wel nemen opmerkend op schaal tijdschaal eschikt 100 schaal 10,rekenend meetkundig doorrekenend meetkunden10,beter 3 meetkunden alleen na te gaan,morgen verduidelijkt,

en na te gaan te verlaten de theoretische uitgestippelde banen,graafen paden meerekenend in theorie mee 1×1x,niet zonder hierna door te lezen,in studie door tot relativiteitstheorie niet zonder kwantum mechanica,hierna duidelijker,

doorrekenend timesheet tot geschikt in te vullen te nemen,tijd.ruimte gegevens voor beide melkwegaardes geschikt mechanisch zonder energie probl door te rekenen
binnen BigBang+1theoretisch gegeven geschikt in voorstelling geschikt ,en niet zonder de vorige,overige gegevens in deze blog berekend voor zon ,Aarde en ander planeten als hulpgegevens,doordoor te rekenen te nemen,niet als overtollige lezend,beter nagaan,te nemen,in eerste instantie,(later commentaar svp),
AANWIJZING.:neem waar nodig,behalve de genoemde tabellen,(Fischer,Chi kwadr,Student),mee de andere tabellen,behalve de norm. verd.,nemend alleen tekens nemend voldoend,voldoet,(bij de norm verd,teken lezen,nemen. bolcomplex als gehele 3 geg alleen ,voldoend,halven lezen nemend)1,5x,en zomede stochastieken bij bron Kuiper genoemd,om niet zonder andere getalsystemen,talstelsels,wel anders in de tabel bij de norm stochastiek alsnog mee te nemen door te rekenen tot eind universum,eindpunt universum in mathematische zin,en terug, door voor de gegevens melkwegaardes door tot berekenbaar,nu het (beter) gaat niet zonder het bekende gegeven huidige leeftijd heelal bekend als juist aan te nemen te stellen,als 1×1x,

en Vat op origami complexe lijnmeetkunde,Steiners gegeven zonder cirkel complex als punt 2complex, alleen projectiet alleen 1×3 a-centrisch in model bij ons 3complex2 alleen.
en,
en wel doorgaand,in studie te nemen,en de volgende spreker, in tv-programma, ,,mind of universe”Juan Maldacena,(dd 1207 2017),af te wachten,info betr.voortzettend fysisch onderzoek in theorie,(#0pm), samen relativiteitsttheorie,kwantummechanica te verstaan,door rekenwerk aantoonbaar juist weer te geven in het model rekenmodel 17 heelal concept tot hier reeel tenminste ons vermoeden,tot bewijs nagaand speciale rel.theorie tot als algemene relativiteitsttheorie,gaan wij mee na bij Einstein bij mercurius speciaal correctie niet alleen algemeenalgemeen bij Einstein,(lees geg Venusonze correctie in deze blog terug) bij ons doorrekenend als algemeen tot onze vemoeden bewijs gerakend niet alleen voor planeten 2 binnen melkweg als Aarde niet alleen,ook golfmechanisch zwaartekrachtgolftheoretisch niet alleen op grote afstand doorwerkend niet alleen ook analytisch 100,1x,(vermoedend) bewijs,(zeker) bewijs veranderend klimaat,(up 2gr C) aardatmosfeer over 100jaren te gaan niet alleen,ook veranderlijk,de maanbeweging als (anders)wel terug door tot Meton -vast na 2120/2121,(lees het gegeven in deze blog terug),
Discussie,men kent ook andere typen origami,en behalve Einstein 1×1x,[en E.Noether,wiskundig,leest geheel,1x1x discreet rekenend mee],kent Einstein toe 1x andere theorie,toe,(zojuist in 2017 bewezen), [Einstein tot 3,kent zwaartekrachtveld theorie toe,1x zwaartekracht golfmechanisch theoretisch te lezen,(zo)juist practisch juist zuiver algebraisch
door te rekenen te rekenen per computer door te rekenen ,lees hier vooraf,ook wel hierna te lezen,anders als zwakke krachten geg op verre afstand versterkend tot ons,1x versterkt tot aardmagn veld bij gevolg het gegeven,(voor klimaatverandering terug te lezen in deze blog ) lezen (en verandert iets electrisch veld,gaan we niet na,te geringe verandering),gaan wij wel na,golfmechanisch na voor Aarde en Maan,veranderend,(geheel terug te lezen in deze blog),niet zonder overige studies
theoretisch duidelijk quantumth.en rel.theor. en fysisch kleine deeltjes snaartheorie duidelijk voldoende aan fysici laten,beter aan hen over te laten.

#Opm. en bij ons door,in studie sterrenkunde door, door in het systeem rekensysteem talsysteem 3 gechikte, (2Selectie2),door4,3geg(geg)door,2 selectief1 anders door tot 2,1 en als tot (optie 2.1),berEkenbaar per computerrekenend tot rekening, (hoofd)rekening +1,voldoende berekenbaar binnen ons model in eerste instantie( zonder) vierde geg in eerste instantie 2x1x,wel door voor binaire gegevens door,door zestigtallig,1x,1x rekenend,en beide(n) terug door terugrekenend als 4 simultaan3 mee terug 1x1x zonder(3.2) ,door,1x lezend 1x rekenen te nemen 2,1, ( bij ons tot Perelmans'bewijs Poincare),gaat bij ons,en wel 1x( on)bekend (S) als 2S voldoende als bekend geg opmerkend meenemendrekenend te nemen ,gaat reeel,en in tweede instantie,bij Einstein derde eerste,reeel 1x1x voldoende voorlopig in rekenonderzoek (en) waarnemingsdata aan 2items binnen onze melkweg, het systeem sterrensysteem (en)als items objecten erbuiten ,behalve ,,Stier" projectief 1x1x ander beeld,sterrebeeld,andere als ,,Stier"tt zoeken,aan te wijzen,2x aanwijzen te rekenen te rekenen op geg 1xRICO,(1x),wel voorlopig geschikt,en anders weL andere beperkt geschikten beperkt te nemen, aanwijzend.,ga na bij de Sitter,reeel,berekenbaar,1X, en (Optie),reeel,1(x),aan te wijzen,af te tellen,berekenbaar voldoet aan postulaat bij ons tweede object als Aarde in melkweg bij ons voldoende door te rekenen,bewijsbaar tot 5x per conditie voldoend tot drie,(Aarde endoplaneet,2 andere exoplaneet) //.
boven terugplaatsen .&....baan twee objecten als ons sterrensysteem
anders (3,2) door,2selectief1 1xanders1 door,q,m 1x1x1,alleen als kwadratisch4 simultaan3,door door als in tweede instantie eerste,boven terug in te voegen,
(on)nodig
,hier door duidelijk rekenend,lezend rekenend octaal,Dec,twaalftallig alleen q.m kwadr alleen,3 simultaan 2 doorrekenend tot 1,1 alleen in de natuur op te merken,hier in de sterrenkunde te rekenen twintigtallig isokaedrisch,1x als coord aarde,tijd,ruimte geschikt binnen onze melkweg als ons,(en 1(x) optie) ,tot (1x1x1)optie mee door te rekenen,aan te wijzen,beide berekenbaar stellend 1x1x1,q.m.kwadr, (en) optie (q.m) geg geg (1x1x1),doorgevend aan biologen,genetici door te geven,aan hen specifiek over te laten,nu het voldoende bewijs,postulaat,stelling bij ons voldoende berekenbaar gaat.
Wij eindigen zonder per 1306 2017 uit te wijden duaal geg te lezen,vanzelf lezer wel duidelijk,leest terug voor dualiteit voorheen in deze blog,hier als dualiteit in rekensystemen,en alleen coeff binaire tabellarisch te nemen,en als dualiteit in twee andere stelsels,alleen twaalftallige en octale nemen lezen rekenen doorrekenen geschikten maanden,dagen,weken1x niet 4x wel,,geschikten door tot ons stelsel als het tientallige alleen als voldoend gewoon door te rekenen,behalve 1X gaat het niet anders,Dig+1 het gegeven prograammeur bekend,anders wel duidelijk,andere typen origami's,ook voor lezer duidelijk,gaan wij in dit verband niet na,onnodig als geg,niet nagaan,wel beperkt nagaand alleen type vierkant papier als basis orgami aanwendend,anders niet tot de vereiste getalgeg magische vierkanten geschikt door te nemen draaiingen tot geheel aantal als 5,1x zonder probl,(stoch tekengeschik en zonder tot geg A.van den Brandhof,ref.kennislink.nl/publicaties/17-x-17-probleem-opgelost,anders niet tot als geheel aantal,zonder resten3dec2, nemen,niet anders 3.3 lezend punten( discrete) geg 29-9,als q2 onder p1 doorp2onderq2,4gehele3 te rekenen,door te rekenen Discrete gehele,nu het gaat tot 3 gaat als tot 20 discreet rekenend gaat,door gaat in het rekenen bij ons(teruglezen Perelman bewijs tot Poincare 2.1 )hier 1x1(x) tot 2.1,1( doorgaat,(en tekengeg als S/(1x2) opmerkend 1(x) te nemen,nemen) gaat 't Fisher tabel het gegeven functioneel nalatend n.b.het gegeven 4 beter3,(duaal als bij Klein meetk geg viergreep 3 het gegeven, 1(x),1(x),1(x) nemen wij aan ,stelt zelf,stelt zekerheid zelf vast ,nu het gaat,toegestaan lezen,beperkt nagaand nemend te nemen,behalve ene type origani nemend,zekerheid+1,1x bewijs,nu het gaa,studiegegeven juist binnen heelal model rekenmodel uitbreidend axiomatisch uitbreidend rekensysteem 2,zonder teken,hier Dig+1 lezen,beperkt nagaand te nemen,tot bewijs berekenbaar5 gehele als objecten 3objecten,elk planeet in zijn stelsel van zijn zon en planeteten elk,specifiek 2x1x1x als 1x1x elk (andere)exoplaneet rekenen te nemen,en zeker bewijs aannemen,1planeet Aarde tot heden geschikt blijvend endoplaneet, nemen wij vast aan als bewijs,(bewijst zichzelf,bewijst zichzelf in de tijd geschikt,vooraf wel door waarnemen, waarnemingen nemen,wel voldoende data geschikt doorrekenend nemen tot timesheet gereed).

1306 2017.
Wake up call voor toezichthouders,rechterlijke autoriteiten en parlement,
Uw kinderen onverantwoord opzadelen met PGB schulden,als passend in het kapitalistisch,liberaal socialistisch complex blijft ongehoord.De slavernij wordt niet opnieuw ingevoerd.Schaf het nieuwe systeem maar beter weer af.
Aanbevolen,,TAKE 5" ,D.Brubeck,om te ontspannen.

1306 2017.
doorlezend,elders,archief dd 141306 2017.
hier vermoedens doorlezen,
niet voor toepassingen andere origamis dan vierkant vel als basis, andere toepassingen voor andere levensvormen,gaan wij ook elders niet na,
hier op aarde vermoedend voor kennis der natuur vermoedens nalopend gaan wij voorlopig beter(alleen) na,
bijv.voor walvissen tijdelijke verandering in magn veld,leidend tot de obstructie op hun tocht de stranden van NW Europa en op West Nieuw Zeeland de stranden evenzo een barriere
bijv. voor bijen problemen met tijdelijk veranderende verdeling van energie over het spectrum van zonlicht blijft niet anders als optie bij ons als voorheen een vermoeden,
en bijv.voor aal en palingen storingen door veranderende zeestromingen,ook door als in temperatuur veranderend water opnieuw problemen met toegankelijkheid van nieuw te zoeken paaigronden,(voorheen al lastig,waar vistrappen ontbraken)
en voor mensen vulkanische activiteit vermoedend,zal het niet (catastrophaal) een activiteit op Ijsland niet zijn,kan er spoedig een komen op of nabij Nieuw Zeeland zal er een aan te komen zijn.
En vele andere veranderingen stelt ieder van ons regelmatig vast door de klimaatverandering blijvend,en blijven soorten veelal wel voortbestaan,buffer voldoende,zo niet wordt hun einde gewoon natuurlijk,tenzij sommige soorten blijven door van de ware natuurvrienden tijdelijke bijstand te ontvangen om te overleven,zo niet blijft het geggeg ,,survival of the fittest" enigszins gecompliceerder voort bestaan als hiervoor.
En tenslotte kan de jeugdige googler,die voornemens is zeeman of ruimtereiziger te worden,nagaan of na een geslaagde carriere,de planeet Mars zijn vredige rusthuis kan worden,de buurplaneet,waar het magnetisch veld terugkeert,wel levend in de hoop,dat zich daarmee om Mars voldoende atmosfeer bevindt,hersteld met zuurstof en al,anders moet hij water meeslepen, zelf op Mars licht water,licht van gewicht verslepen,en op den ouden dag,kost het ook den ouderen man-reiziger in ruste weinig moeite gewichtloos water achter zichzelf aan mee te slepen naar zijn Huize ,, Rusthuize Weltevreden" gevestigd op buurplaneet Mars,en om ook wel met gemak zijn hele hebben en houden voor zichzelf uit te duwen daar naar toe,zoals vroeger zijn grootvaders met hun kist zonder wieltjes,met dien groten,zwaren kist vol spul terugkerend uit den Oost,van het verre,schone Insulinde,hun gordel van smaragd,(verd. ..verduveld als het niet waar was). Quo Vadis.Het leven blijft goed.

13/1406 2017.
Voor ons zelf.Discussie.Riskante voorstelling.
nagaan 1x10 log zonder tekenprobleem niet voor energie het probleem,
in voorstelling nemen
1xzon1x(andere )zon,elk in stelsel 1o planeten en leest elders onze zon,planeten10,
merkt op,en leest 7 krommen functioneel punten op afstand 1x3punten tot 20 binnen 3meetkunden2,1xcommutatief+1,
1X10D(ec)
en (zonder)de andere 10 niet te rekenen
te rekenen op octaal 1x3 als op 1x2x twaalftallg te rekenen gaat zonder probleem tekenprobleem wegnemend,complex getal grondtal pi (Archi.spiraal)ook niet tweede probl.niet e niet( poolco0rd geschikt)
hexaedrisch in N,nu het gaat bij ons te lezen te nemen (weg)nemend nemen,(geg S/(1x2) tot (x) geschikt,nemen,
en zonder norm bol ,halven 2x3/2,wel,conditie, n.b. doorrekenend,halven, voldoende zonder pi alleen axiomatisch 2 het gegeven,uitgebreid in het stelsel bij ons hier in stelsel rekenstelsel geschikt bij ons nemend,zonder terugkerende nememd te nemen,nemen ,nu het in de natuur 1x3 gaat ,(3xzon 3x planeten 10)alleen 10 D,(getal decimaal nu 10 cijferig geheel getal)
en wel als geschikte studie ref lezend Biruta Kressing,organicode,npo.nl dd 1106 2017,wetenshapsdocumentaire
mede te lezen voorlopig riskante vraag te stellen
planetenstelsels2,elk zon en 10 planeten ,zich sneller versnellend,in voorstelling door baan als binnendoor door cilindrische buis,van elders binnen de melkweg tot elders geleid zonder beweging als Brownsebew. random niet lezen niet ,door tot elders elders,bij andere (onze) zon(en)10planeten inkomend geschikt 1x5 zonder 2 als coordinaatgeschikt geschikt 5 stelsels coordinaten 1x3 geschikt isokaedrisch,en,en bij Gauss bij teruglezend bij ons voldoende ruimtelijk 1x1(ander) constructie(s) 1x1xpunten als 17hoek ruimtelijk punten 3 punten 2 simultaan doorekenend nemend,en neemt Baruta Kresling als logarithmisch gegeven energie restprobl weg,practisch aantoonbaar,vooraf uitbreiding berekenbaar..
Aanw.: logarithmische spiraal deellengten punten complex projectief 1x1x als op de tot taps-conisch toelopende cilindrische figuur lezen,te nemen,door te rekenen rekenend nemen
Opm.(ver)onderstel,(veronder)stel,neem het maar aan,1tijdstip als vast,3planetensystemen 3 zonnen 1rekensysteem,zal vast sexagecimaal zijn,bij ons bekend,het tijdstip hiervoor wel omrekenen,als tijdstip de zon verschuivend over complexe lengte een punt,een trilling ten gevolge,(teruglezen in deze blog) en de energie niet zonder 2 andere zonnen in hun systeem te vereffenen,de eerste vereffent samen met Aarde energie voor proces van beweging,de volgende,neemt energie vereffenend weg als te lezen als energie als voor instrumentatie te lezen te rekenen,optimaal getalmatig in regeling te rekenen,
nu het gaat als intrippend,indraaiend geheel 3x een zo,elk 10 planetenen
rendement het geg (te)lezen te rekenen
n+2/n lezen in theorie het geg , zo ,ook in de astronomie op te merken,als optimaal energie verwerkend lezen,
doorrekenend per computer berekenbaar zal 't wel gaan,ons postulaat te bewijzen,niet zonder waarnemingen nemen, waarnemingen nagaand tot zekerheid nagaand vast te stellen
tweede exoplaneet,voor ons,snelt versneld als voorbij als aan ons voorbij in de nieuwe situatie samen met Aarde en onze zon,op bizondere tijdstip bovengenoemd,de samenstelling als voltooid opvattend
neem het maar vast aan,als uitbreiding van ons model rekenmodel,en gaan wij niet in op filamenten etc,de verwerking van donkere materie,energie aan fysici overlatend uit te drukken quantitatief wel te verstaan....,later wel,hier
beter ontvouwen lezend ontvouwend 4orbitalen3configuratie8 als 1x1x functioneel harmonisch nemend te nemen,neemt zelf wel,
8orbitalenconfiguraties3 als 1x1x functioneelharmonisc,werkt 1xanders zelf wel
3orbitalen8constellaties2 ,ontplooit als geheel,1X
(houdt niet over,ziet niet een optie,vereffent energie).

1406 2017.
timesheet gereed,zie 1406 2017,archief,1A4tje.,1pagina

1506 2017.
en ook wel als uitschrijving,rekenvoorschrift,1A4tje,arhief dd 1506 2017 1pagina1 ,incl. ad1.
(Eureka....?...,kom langs voor een check,pse}.

1506 2017.
[In den Haag lopen ze rond,als zombies,als Stasi-lijken en als Nazi-lijken.De goeden niet te na gesproken.
Vanuit Hilversum hangt men hen aan hun lippen.Behalve zij,die de eer aan zichzelf houden en een eigen geluid laten weerklinken.Hora est.
Dan maar de beul uithangen.Wij deinzen voor onrecht niet terug.Voor onrecht van China in het verre Oosten niet ,tot onrecht in Californie in het wilde Westen niet,en hier voor onrecht vanuit in Den Haag al helemaal niet.Te bekrompen zonder te denken in het recht zonder voldoende wijsheid,grof onrecht].Men laat niet met zich spotten.
[Ieder,die ik gekend heb en die er van gehoord had,dat ik niet goed van zinnen zou zijn,ook de vriendelijksten onder hen,de sympathieken incluis ,moet nog wel even iets te weten komen.Hier moet iets recht gezet worden.Er wordt een misdaad gepleegd.Overal ter wereld wordt een valse krankzinnigheidsverklaring aan een vijand opplakken bij wet als misdaad gezien. .Laten we dan tegelijk de proeven op gezonde en zieke personen in inrichtingen,instituten en erbuiten bijv in klinieken sperma van illegalen aankopend, publiek aanpakken en meteen aan de kaak stellen,zonder dit onrecht dood te zwijgen ,en dat men onwaarachtig van ,,verworvenheden" spreekt,als het gaat over het toebrengen van de dood aan het begin en voor het einde van het leven .Daarmee kan niemand een minderheid afschepen,een kleine minderheid niet en een grote minderheid helemaal niet,zeker niet nu de meerdeheid van de wereldbevolking blijft denken als ik,of men het nu leuk vindt of niet,wij leven te graag,en de discussie bot afkappen door van ,,verworvenheden" te spreken, blijft onbehoorlijk.Op weg naar de democratie met minder geldzucht en minder vraatzucht,minder moord,zelfmoord,dubbele moord en allemaal moord.En moordt anders maar voort.Maar beweert niet dat het normaal is.Doet niet of het normaal is.Omdat jij het zegt].

1606 2017.
berekenbaar bewijs gereed,1A4TJE,archief dd 1606 2017 1pagina1,1 ncl.ad 1.
(Und Genossen,Studiumgenossen, …..be sure,no doubt).

1606 2017.
uitgaande van kwantummech.,kwantumfysisch geschikt,Steiners geschikt
gereed,tot eenmalig bewijs,1x,1x,hier kortheidshalve,zie dd 1606 2017,bij vorige A4tje mee 2 incl ad 1 mee.
(en als het even mag..?..,….forward, soldiers of the universe…).

1706 2017.archief
geschikt verzamelde gegevens rekengegevens tot de uitbreiding bij ons in de sterrenkunde
aanvullend timesheet te rekenen, dd 1706 2017 archief 1 A4tje.

1706 2017.
studeer zelf,en lees hier doorschrijvend uitschrijvend geschikt ,en mee doorlezend voor een check geschikt svp doorlezen,
als Stelling v,Steiner voor 3 gehelen2/Rotatie(s) tot als geg 1/R /theoretisch als geg 2 krommen deelkrommen(e),4lengten deellengte e als geg als punten
om en om tot logaerithmische kromme ons geg hier 1punt 10 complex als geg en als geg 4punten 3 om en om
analytisch +1 lezend
en als Pappus breidt uit lezend,vermoedend als Poncelet zeker
analytisch +(mee)1mee
[niet zonder tabellarisch+1 als formulerendgeg lezen,als tekengeg ,traagheidsmomenten geg al bij Steiner een tabellarisch gegeven te lezen wel leen,als teken te nemen,nemend}
1x1x (stelling Pascal+1),terug 3 ruimtelijk2, als gegevens lezend,nemend tot als geg Stelling Brianchon,Pascal 2punten binnen een driehoek 1punt hetzelfde,
en
1x (zonder) vierde punt en zonder oppervlakgeg,en als halve wigvormige oppervlak wel 1x1x 1x als punt 3complex zonder 4 als geheel oppervlak 2x1x als 1x1x niet niet te rekenen als deeloppervlakken 4 niet,(te complex) ,in de sterrekunde hier 1x Aarde,zon 1x melkweg geg zon 10 planeten,1x niet zonder tweede gegeven(andere) zon in melkweg met 10 planeten)
en ,theorie,alleen elke zeshoek rangschikking+1 alleen rechtsom lezend+1 nemen,
[bij collineair wikipedia duidelijk googlend nemend,commutatief meetkundig geschikt als omhullend meetkundig gegeven te lezen in de natuur neemt zelf geschikt lezend te lezen erbinnen wel duidelijk lezend commutatief+1als omhullend meetkundig gegeven te lezen in de natuur lezen 2x1x als cirkel 1x1x cirkelgeggeg Br.,P. bij ons anders niet 9puntscirkel 10 anders niet tot gehele getallen 10 ongeschikt (priem) 1 onbekende,en wel teruglezend hier, door 9puntscirlel 10 projectief 1x3,,merkt op als geg vs en vvs+1 doorlezend (zonder)oppervlak als onbekend,(10S) cirkeloppervlak complex in geheel mee,1.5 x (mee als geheel het halve gehele complexe nalatend geg boven bij P,Br. het halve het hele meenemend te nemen,nemen,meenemen)
(licht toe,omtrek alleen het geg nagaand en duidelijk geg tabellarisch (als tabellarisch Steiners gegeven behorend bij zijn Stelling het gegeven tot de gelijkheid+1 als tot 3 als te nemen,alleen lezend,1x nemend lezend),
1x doorrekenend gegeven
getaltheoretisch door driehoeken wigvormige projectief 2 halven 10 geschikt,hoekgetrouw+1, hoekpunten 10hoekpunte 5
en alleen waarde 1o waarde onbekend 1o priem onbekend getalwaarde 3 complex 2 reeel
nu het bij ons gaat,in voorstelling nemen,,en 20combinaties 10 nemend,
1x1x punt v Steiner geschikt tot constructie+1 duaal 1x1x
tot coord geg
hier klezen karakteristiek+1 lezen,in tweede instantie eerste te nemen,systemen 5 coordinaten systemen,3 rekensystemen geschikt doorrekenend te nemen,nemen,aannemen als berekenbaar bewijs voldoende 2 x bewijsbaar 3 noodzakelijk,toont natuur binnenkort zelf aan,
wel aanvullend als verbeterd nagaand,
wel ,,Pascallijn" googlend aanwijzend,
en wel 2 lijnen bij ons 2x een zeshoek
tot de gelijkheid+1 lezend rangschikking +1 als tot 120 tot 130 geschikt,
en alleen (rechtsom) geschikt geschikt 1x3 lezend,
tot 60 mogelijke zeshoeken punten bij ons lezende 2x1xlezend als Pascallijnen punten 1x1x als hoekpunten als tot 1x1x1 punten 100punten,alleen door tot 110 lezend meelezend punten priemtheoretisch geschikt,als tot 130 zonder configuraties,onnodig hier onnodig na te gaan nagaand,1x1x niet nagaan 10 niet,en als terug te lezen geg te nemen,1X als geheel,1x,hier niet configuraties niet punten configatief niet,analytisch niet anders nagaand,
duidelijk 1x functioneel3 punten 100punten analytisch 3complex 2 het gegeven als volledig bewijs aanleverend
(dag jaar binnen 100jaren 600 zonder 150 al in 2470 ,niet zonder als correctie,getalregeling 3x zonder 1x onnodig bijregeling niet anders lezen,schrijft onze Functie Schrijft 1x en wij schrijven voor timesheet uit als Constellatie tot jaar 2440,uitbreiding gereed,nu het beter stellend gaat als tot 2470 beter zonder geg 1x3 bijregelend energie 10 efficient geschikt,geschikt gaat,1x als geg constellatie geschikt in jaar 2440 gereed,(wijst zelf uit 3constellaties2,wel beter nagaan).

1806 2017.
schrijft uit,
en gaat als geg als punt als aangrijppunt als tekengeg alleen 100 punten als voor vectoren,(getalvectoren punten lezen),100 geg tekengeg (x) als tekengeg v licht lezend lezend alleen,
functioneel complex,(cycloiden),1X lezend als10 rekenend (geschikt) door,1(x),1(x) discreet+1 doorrekenend doorrekenend tot als geg 3.2 door
{zonder 10.16 en zonderzonder(2x1x als octaal},
en rekent doorrekenend 2 constellaties tot geschikte door,
rekenend tot 12 (on)voldoende +4,1x1(als tot hexadecimaal ,1x),
1x onvoldoende octaal niet voldoende
24/16 (on)geschikt
rekenend 8,rekent 1x3 complex tot gehele
zonder 2x1x als zonder hexadec 1x1x niet zonder(als teken v licht)
1x1x1x als octaal als 1x1x tot als 2 exponentieel5 als geschikt 5 Hilbertse gehele als 3 gehelegehele
negatieve algebraische+ gehele(onvoldoende)gegeven,
door (bij ons)
als 1x te stellen,en te rekenene tot mu kwadr+1,(functioneel op te merken)
als Discreet 5 bij Moebius bij ons functioneel,(4 gehele zonder 7),
tot 3 algebr.algebr. als Hilbertse gehele gegeven 3 gehele gehele
doorrekenend door te rekenen
1x3 zonder 10 configuraties,(bij Steiner niet hier)
1x2 lezend nemend
1 functioneel1
als laatste 7 als 4 andersom3,
rekenend 10 rekenend doorrekenend 100.(43),
voldoende ,wel andersom
als 139 (zonder4) als ,en als op te merken (functoneel+1) opmerkend,,
gaat theoretisch getaltheoretisch terug door laatste(n) laatste drie anders tot 14185....,
en rekent theoretisch fysisch golfmech+1mee door
als geheel,1x tot als geg 137,bekend,hier in de natuur,
(2constellaties3),practish onvoldoende,
theoretisch voldoende ons gegeven, nu het eenmalig rekenend 1x,1x gaat Perelmans gaat 2,1 ,HIER, bij ons gaat als tot 1,1 gaat.

1806 2017,door,(getal 141851 lezend),door lezend uit( te0 schrijven doorlezend tot practisch teheoretisch voldoende
neemt 1X(teken17) algorithmisch 15 algorithme
laatste(n) 3cijfers 2 als andersom als door,
tot 65 door
zelf tekengeg als andere 6(Poncelet)6,
1x (zonder)7,(en niet verder lezend 47 niet lezen),
gaat 10 analytisch 1x3
Pappus,Poncelet lezend stellend door tot 10cijferig getal stellend te stellen
rekenend geschikt geschikt zelf geheel geschikt 8cijferig geheel getal
doorrekenend binnen 8x8 schema als het halve 1x3 als 1.5 x het hele doorrekendend +4 tot 100,en bij Steiner als 4punten3,
gaat het alleen als kwadratisch 10 negatieve verschillen 2,
en 1x imaginaire,((Kw.( niet kwadr lezen.)), anders 1x 10geg 6,4 anders geg tot (3.2),
lezend te lezen 3 constellaties2,
andere 2 NIET,hier NIET,NIET tot geg 1Constellatie1,(andere1,elders ook niet),
wel functie rekenfunctie analytisch getallen gehele rekenend nemend,functioneel1x,1x,
en wel functie +1,rekenfunctie 10 analytisch
functioneel nemen,meenemend nemend
bij ons systemen 3rekensystemen 2 geschiktgeschikt meetkundig 3 te nemen
1x1x (discreet) 2 methodisch 5x tot 10 rekenend getalheoretisch priem theoretisch
tot (pkwadr.+1) doorrekenend2 (methoden)geschikt analytisch 5,1x,
alleen tekengeschikt 10axiomatisch in stelsel rekenstelsel 2 axiomatisch,(bij ons uitbr teruglezen) zonder laatste probl ook niet voor teken,
wel duidelijk duidelijk
tot pkwadr.+1 als door als voor teken door als in een richting alleen door
lezen 2p+(andere)1
te nemen priem 10 waarden alleen 2waarden3,waarden 1x1xwaarden 1 complex3
andere 2,
1x,
hier beide(n) als simultaan en wel 3 methoden2 anders1,
rekenend te rekenen 5e rekenend (voldoende) tot (e),(e),voldoet 2 rekenend complex tot (e),(e),(e) ,
gaat hier in theorie in de sterrekunde alleen ,1x,golfmech +1,(on)voldoende,gaat,voldoet,gaat mee alleen voor teken fysisch electrisch alleen electrodynamisch,( als voor een golf electronen 2orbitalen 3 alleen teken electrisch electrodyn. geschikt tekengeschikt,lezend),nemend alleen 1x tekengeschikt te nemen,te nemen,meenemen
duidelijk duidelijk duidelijk
alleen 3 constellaties2 alleen zonder als (andere)2,gaat het zonder 10configuratief,
{bij Steiner bij ons axiomatisch de uitbr te lezen,
en als ruimten deelruimte,1x3 deelruimten 5,bij Steiner zonder ruimte eenmaal niet rekenend te nemen,
bij ons methoden 2 methodisch 3 situaties5 geschikt rekenend nemend,
in rekenoperatie door zonder 1x ongeschikt hexaedrisch niet nemend te nemen,(ruimtegeg bij Steiner lezen alleen),wel na te gaan geschikt,1x punt rekenpunt bij Cayley na (te) gaan cirkelmeetkunde geeft het gegeven wel aan,
door door
alleen 3 octalen tweetallen lezen,doorrekenend tot 3
1x (Discrete) analytische 10 (geschikte)
geschikte DiScrete 10
Steinerspunt gegeven niet configuratief niet,
1x (andere) 10 complex geschikt (3 constellaties2),
en voorts in studie
in geval (on)volledig(on)voldoende bewijs rekenbewijs,ook in studie nemen
bij Steiner in grafentheorie door tot probleem Steinerboom door( duidelijk te) nemen,te nemen,
en geeft programmeur zelf wel aan aan waarnemer als volgende opdracht aan,anders geeft andere ,als wiskundige,wel mee aan,
door te lezen,studieref wikipedia onder ,,Steinerboomprobl" door in studie nemend tot onder ,,Steinerb.pr. " onder sub. ,,algorithmen" door doorlezend in studie nemend,anders niet volledig in bewijsvoering door ,theoretisch practisch, niet door volledig anders niet,1x1x als tot 3constellaties 2het bewijs anders niet,

lees wel mee in archief dd 1806 2017 ,1A4tje
#NOTE,beoordeel zelf als aanw.en als geg bij Gauss,techn geg in ref ,,Prins",als w 2pi het geg, zelf opzoeken( pag... ,,Prins")',hier op te merken en als geg mee functioneel mee als
schema 8x8 schemageg functioneel mee

1906 3017.
2308.
archief dd 1906 2017 A4TJES 1 t/m 5 ,hier kortheidshalve als samenvatting toelichtend ad 1906 2017 gegeven
110j na gebeurtenis Maan,Aarde,(in Augustus 2121)
door,terug door
tot 2440,geheel+1,door geheel+(andere)1 door tot 2308,
(v+1 lezend,132 duidelijk te nemen,nemend niet zonder proefondervindelijk waarnemend duidelijk nemend,2x1x opmerkend
verschuivingsgeschikt,1x1x(andere) verschuiving waarnemingsuitkomsten geschikt doorrekenend rekenend te nemen,anders niet tot theoretisch,practisch noodzakelijk bewijs

Aanwijzing.
waarnemingen,waarnemingsuitkomsten geschikte te nemen,door in rekentest door,
en 6x geschkten,in het rekensyteem twintigtallige geschikte te nemen tot verschuiving te rekenen,de andere in het systeem rekensysteem+1 te nemen 10x geschikten12 tallige geschikte te nemen,
en 15 x als vast octalen geschikt te rekenen ,blijvend als punt onveranderlijk mee bewegend rekenend tot Signaal+1 door in computerrekenproces door tot gegeven,Signaal lezen,interface +1,punten2punten3,leidend (afleidend) tot de conclusie,gebeurtenis in 2308,gaat niet formeel zonder theorie 3getallen 1o cijferig 2anders 6cijferig 1andere 8cijferige 1x1x8,en tot de conclusie+1 te rekenen,te rekenen op theorie 1x3 getallen,verplaatsend niet gegeven,1x2 getallen het gegeven ook in bron C.Reid op te merken,
(en wel mee op te merken nalatende geg mee opmerkend, in ander studie aanwendend te nemen,ook in de sterrenkunde bij ons fysisch door in studie fysisch voor licht door,in de sterrenkunde tot vlg uitbreiding,later wel),
hierna verder,,,hexadec " als gegeven verwerkend,pag 6 dd 2006 2017,ook binaire als geg beter nagaan....en zonder twaalftallig beter verwerkend,punten in ruimte(n) ledig 600 als 400, ledig te nemen 450,11/2 x mee tot>1000 als tot 700,terug d00r tot 750,kritsch geg als resonanties geggeg 1x1x resonanties 2 zonder derde geg 1/R niet een geg..

2007 2017.
waarnemingsuitkomsten uit te wijzen vooraf aan 2308 het gebeuren 110 j vooraf,in 2198
tot uitspraak en conclusie te geraken,
afleidende geg te lezen archief 1x7 A-4jes dd 2007 2017 daartoe doorlezend te lezen.

2007 2017
[De vraag,gesteld aan onze klimatologen,of hen bekend zou zijn of in de laatste periode van 1000 jaren in onze landen een winter zou zijn aan te wijzen zonder een etmaal vorst of nachtvorst,bleef onbeantwoord, moeilijk,hoewel bekend in onze geschiedenis in de middeleeuwen een periode van alle dagen doorlopend regen en regen gedurende anderhalf jaar,(waarop een hongersnood volgde)].Daarmee kom je niet verder.En de polltiek heden ook niet met alle afspraken niet en met hun klimaatverdragen niet.En samen gaat ook niet ,niet langer samen mee met de bankiers in hun rondpompen van geld niet Het blijft onzin holle lucht als koolzuurkolder te verkopen tot men tijdig inziet,dat de termijnen voorbij zijn.Deze zienswijze te uiten wordt niet alleen ongewenst geacht,men betiteld haar als abject.

2106 2017.
waarnemingen en rekenproef om voor het jaar 2198 de Concl wel/niet als juist te bepalen,archief 1A-4tje dd 2106 2017.

hier verder,
en gaat niet verder gegevens nagaand te geven,de nomale bol 100 de complexe 1x de hele 1×3 de halve niet verder nagaan,
doorgaand,
merkt op,merkt de volgende verd,de binomiale op,(on)geschikt om te nemen,(licht toe bino. niet een scheve),beter 6×20 de stochastiek doorlezend tot 1,
door tot de volgende Weibull+1,1X,x te nemen tekens nemen, alleen als scheve te lezen,B=1 parameter geschikt 1x nemend, (1×1x andere2 schrappend 2×2), door tot de volgende,de exponentiele verd exponent 3/2 , exp+1nemen tot 5 nemen,andere 2+1 tot 3 nemen, het veranderlijk geg (5.3) terug in de F-abel terug 3.5 andersom andersom 5.3 het geg,1×1x te lezen te rekenen alle waarnemingsdata geschikt rekenend te behandelen tot de conclusie bepalend 2,of in 2198 de gebeurtenis of in 2308 en niet eerder

2206 2017
en mee als gege als een check als een zelfcheck
100 punten 10 ruimtelijk 3projectief 1×3 door 1×2projectief,
gaat als geg 4×3 punten 1×1x (andere mee)
tot veelhoek als paralelogram door als 5hoek,1xals zeshoek 2×1x als 1×1x door te rekenen tot 2driehoeken2 (geschikt) hoogtepunten als dezelfde (projectief te nemen) 2punten zwaartepunten,1Xanders 2punten3 nemend te nemen,als binnen trapezium 1×1x (ander)zwaartepunt,(1 zonnestelsel 1oplaneten,het ander anders binnen 4punten te lezen te nemen) als erbuiten binnen wigvormige deel projectief,eenzijdig alleen binnen 3hoekpunten 2hoogtepunten1x als zelfde punt complex te rekenen,
en Fisher tabel verder te ontsluiten te nemen,q=3 p=20 ,
3punten4 het geg 3/4 als andersom functioneel 4,3 nemend te nemen,nemen en
1xnemen tekengeg (opzoeken) in bijv T.C.Fry ,,probability and its engineering uses.” aan te treffen.

2306 2017.zie archief dd 2306 2017,A-4jes 3 stuks,
hier,
afleing verkort,gaat niet zonder dierenriem gegevens en meetkundig,behalve
Plucker,Steiner
Ponclet,(Steiner)
en Menelaos 1x,(x) geg 6geg 5 geschikt
meetkundig Projectief,1X Monge1×1x, niet zonder geschikt 2 mee,(Meunier,Desargues),
en vermoedend anders zekerheid te rekenen
(en gaat,rekent als Perelmans als bij ons tot 2.1 hier in de sterrenkunde als tot 1.1),
vermoedend Poncelet,Steiner,(ander geg mee) niet zonder (vermoeden) Pappus geschikt analytisch,analytisch +1,
verkort tot zekere gebeurtenis 2198 door te rekenen.conclusie bevestigend berekenbaar 2×1x voldoet 1×1,absoluut meetkundig,
(en wel Peano rekenstelsel 10 hier bij ons 1×1x door te rekenen nu het axiomatisch uitbreiding bij ons het gegeven toe te staan rekenend gaat).
wel,
ook doorlezend meelezend 3pagina’s extra dd 2306 2017,
en nemend als termen Napierse gegevens als sommen tot de volgende (factoren) Briggse+1 mee,
lees zelf archief pag.4,5 en 6 beter teruglezend ,(zie archief resp. als 3,als 2 tot als 1 doorlezen en verbeter zelf,tot
4,voorheen 3 )als geg oneindig t als 1/oneidig,nu het gaat in programma door tot #door
Peano in stelsel als voltooid te nemen als (bekende) gegevens,in ons zonnestelsel voldoende bekend,data in timesheet en als coord
geschikt meetkundig differentiaalmeetkundig 1×3 doorrekenend tot 1×2,voldoend als geggeg in het geheel,3zonnestelselgeheel 2 mee,
rekenend als stelsel Peano,1×1xvoltooit voldoende te rekenen,niet verder doorrekened nemend,duidelijk samenstellend 15 algorithme het gegeven duidelijk te nemen,nemen,programmeren.

2506 2017.
beter in studie vollediger nagaand,
en beperken we ons tot de sterrenkunde,en rekenen anderen wellicht bijbekhorende fysische gegevens bekend als materiedonkereenergie mee door,
nagaand en in voorstelling objecten dierenriem in voorstelling mee meenemend en behalve behalve snijpunten 2 lezend hemelequator,ecliptica ,2×2 nemend,andere nemend(2×2) nemend ,lezend geg als sn.p. melkweg,(1 aannemend te lezen,de andere complex voldoende geschikt),1×1 mee in complexe voorstelling te nemen,vollediger doorrekenend te nemen
tot gegeven als punten 2×3 punten als hoekpunten alleen als driehoekhoekunten alleen in voorstelling te nemen,nemend,
en na 2/3 ecliptica objecten dierenriem voortbewegend,nagaand als situatie geheel,1×1x (over 180 gr lezend te nemen
doorgaand,en voor hemelpool de situaties de bewegende melkweg onder een hoek als te volgen,alleen lezen,
analytisch beschrijvend 2 situaties, als banen,lijnen 5lijnen10 over bol hemelbol lezend,1x (anders) onder een hoek tot dierenriem in volgende waarnemingssituatie waaiervormig geheel gaat 1x zonder S als probleem,10S lezend2×2 banen,aarnemend1geschikt mee,duidelijk analytisch 5,1x,
en rekenend doorrekenend te rekenenvollediger als tot 17 punten rondom 3 als geschikt,gaat complex door door te rekenen 2punten als veelhoekspunten,opmerkend,terug te lezen bij ons,beide constructies 2 als geg als van Gauss bij ons in de sterrenkunde als teruglezend geg,(teruglezen bij ons,behandeld hiervoor),hier vollediger reeel,methoden2 methodisch 3 geschikt 1×3 punten,
en merkt hier duidelijk op te nemen,nemen aequipotentiaalvlak halfvlak als lijn,(centraal binnen dierenriem veschuivend,lijnpunten 2punten 3
en melkweg vlak 2 vlakken1 draaaiend,indraaiend, projectief 1 snijlijn snijpunt complex wegdraaiend platvlak halfvlak dierenriem vollediger in voorstelling te nemen,
merkt theoretisch mathematisch gegeven
na te gaan complex gegeven als Pluckergegeven als snijlijn als vierde punt derde als tweede boven ook wel te lezen,en wel duidelik te nemen,duidelijk volledigerrekenend te nemen,nemen,
en gaat beter (lezen) projectief nemend na,(merk als ref op,lees ref in archief dd 2506 2017 door),
als gegeven cilindrisch vlak projectief als halfvlak plat vlak,
en erbinnen complex reeel als een rechte een kromme te nemen als rechte 1×1 ander punt mee alleen (en ref ligne de striction lezend),vollediger
3punten 2,doorrekenend 1×1x (zonder)vierde punt niet anders tot als binnen eiv.lich punten 2 centrale punten 1x(anders)1x bij ons in de voorstelling te rekenen,volledig
samenstellend rekenend doorrekenend te nemen te nemen te nemen dierenriemgegevens en melkwegstelsel-, (voorlopig onze melkweg alleen ), gegevens
te rekenen duidelijk te nemen,als uitbreiding nagaand duidelijk rekenend stellend duidelijk te nemen,nemend,duidelijk nemen,
behalve als voor stelsel van zon & planeten volgende afplatting (afplatting +1) doorrekenend duidelijk,reeel te nemen,(timesheet aanvullen),mee,reeel mee,
nu het gaat,wel op te merken ,opmerkend arrangement opmerkend, als geg conoidegegeven als Catalan oppervlak geg als lijn regellijn gegeven op te merken als geg te nemen,
en als geheel(geheel) het linkerlid dskwdr+1 lezend tot de gelijkheid+1 te lezen,het r.l als product product, 1×1(x)als geggeg
te nemen,neemt zelf wel nu het bij ons bekende onbekende,(complexgeg) coord geg bij ons door te rekenen te nemen rekenend door te nemen wel vanzelf wel gaat,
AMENTMENT,nu het samen beter verbeterend vollediger stellend gaat in 2198 het ene stelsel 10 objecten en hun zon ,in 2308 het andere stelsel,niet het onze,wel als in toestand als het onze,onze zon en planeten .in 2440 de toestand,(te beginnen reeds vlg eeuw reeds met onze maan veranderend in stand,en nu reeds begint het al met klimaatveranderend bij ons op Aarde, met temp.verh. met 2gr Celcius omhoog,niet hoger, en niet anders in de discussie,nu sluitend.Discussie,klimaatdiscussie, gesloten).Alles per computer door te rekenen,nu het,cards,rekenend getalrekenend matig getalmatig 1×1x voldoend tot opl niet anders gaat).
ref.http://www.mathcurve.com/surfaces/conoid/conoid.shtml

2606 2017.
Aanw.
voor waarnemingen 1A4te dd 2606 2017.
ook hier wel uit te schrijven,
Aanw.:als te schrappen als Napierse geg 20 geg 3 als te schrappen (meeschrappend) 4 (Briggse+1) geg 3lezend als meeschrappend te nemen,gaat functioneel als geheel(geheel),1x
en
lezend tot 10 binomiale coeff.
tot rij als Stifel,Pascal als tot rij 17,1x tot 10 terug
anders doorlezend Newton,(ref Oosthoek,zie onder) coeff als gebroken zonder 4punten als coeff als punten 6punten in de constructie (S) ruimtelijk 3 bij ons als beide,als bij Gauss beide,3 ruimtelijk2,
gaat 9punten10 3,2 (on)gechikt,1x (zonder)4probl 3 (on)volledig als3,2 door (zonder,keert terug) zonder vs en vv(s+1) niet,niet anders
zonder probl
gaat simultaan(simultaan) als 2 gehele 3
negatieve 1x als geschikte 5 methodisch 3 gehele gehele binomiale,1x als verspreid,verdelend gschikt functioneel
en gaat in dezelfde richting 1/2over een hoek
punt dierenriem lezen ,nemen tot 2punten1 melkwegbanen 2banen 1 nemend
op afstand geschikt rekenend 2punten 1 x1 geschikt,(en gaat vanuit dierenriem,niet vanuit mp na,in ons modelheelal zonder m.p,niet aan te wijzen),
in voorst. nemend 1punt dierenriem als diametraal 180 gr beter terugdraaiend telezen duidelijk te nemen,
en als 10 geg punten waarnemingen te doorzoeken,
als ,,priem” alleen 2 w3 complex1duidelijk te rekenen,en waarnemingstijd voldoende nemend,
eenmalig geg 1×1x nu het duidelijk rekenend gaat,het Newtons geg ,,binomium van N.” duidelijk als het bepalend geg te nemen gaat,(uitbr timesheet ,behalve 2440,nu beide andere data aanvullen opnemen)
ref.H,D.Kloosterman, ,,Oosthoek Encyclopedie”onder,,,Binomiaalcoefficienten”,onder ,,Binomiale verspreiding”,onder ,,Binomium”.

2706 2017.
toelichting,
intheorie getallentheorie,1×1x
gaat als geg als functiegeg
en haalt als derde gegeven paradox+1 lezend als getalgeg nemend als geheel getal alleen als priem als gegeven
complex 10 als getal waarden 10 getalwaarden 2w3 complex 1 als priem bij ons als waarde teken 1x als geschikte ruimtelijk in een richting net anders,
en gaat na ,(als toepassend in de ruimte bij ons lezend ruimtelijk het gegeven voldoende te nemend,nemend als ,,U-bocht” het gegeven hier lezen),
gaat practisch theoretisch als geg na,1x binnen de getallentheorie als erbuiten 1×1x erbinnen theoretisch binnen de theorie in de sterrenkunde,
doorgaand te rekenen,te nemen,

en op afstand gegevens geschikt,lengte als afstand,
(andersom) als 4punten3 nemend tot verd, tot geschikt
bin.verd 2 als tot 3 negatieve geschikt 1 mee te rekenen,complex rekenend
als geheel meerekenend rekenden door te nemen,
3verscillen2 ,
en andersom door punten2 door op afstand geg 10 lengten afst gegeven,
1x tot punten 10 punten analytisch 5,1x,(en bij ons tijd,ruimte geschikt als coord als dezelfde te rekenen,zonder probleem),

dan weer getal als gegeven doorgaand te nemen,dan weer
negatieve waarden vrschilwaarde negatief als 1×2 logaririthm waarden geschikt ,geschikter (zonder) andere
als tot als geg (Briggse+1),1×1x als 10 waarden 20 Napierse tot 1/2
nu het punten als 6unten als 2×3 gaat
beter ook bij Kloosterman aan te treffen,differentiaalmeetkundig,
1X gehele getallen bij ons methodisch 2 tot 3 doorrekenend Projectief Monge,!x geschikt,
geschikter per computerrekenend laatste bekende gegeven,(theoretisch,recente als priem,2017 bekend in Ned.,teruglezen in deze blog),
voldoende,(1x verder) meerekenend mee in computerrekenprogramma
tot conclusies 2 doorrekenend te nemen
als berekenbaar aan te wijzen 2 stelsels zonnestelsels ,elk 10 planeten,
per 2308,resp per 2198 aan te wijzen vooraf aanvullend binnen uitgebreid timesheet onder te brengen//

[pse let it be,let....N.N... carry out check,en breng het daarna dan maar hoger op,ieder weet wie wij hier bedoelen,
hij is in de buurt van Lorentz geboren,en bijt hem toe,..,,bedankt,wel bedankt".../opm.bij hem vraagstellend om als geg als nulpunt zonder optie bij ons bij hem zijn geg als nalatend tekengeg opmerkend mee
mee te nemen en door door te rekenen als rij+1 als Tayloreeks complex 1x1x niet ln+1 niet,zijn tekengeg opmerkend opmerken
wel 1x als 1(x),(x) als 4/3 door te rekenen te nemen,1x1x doornemend tot ,(Aanw.:zonder ln)
Briggse+1/(lnkwadr+1) als terugrekenend nemend 1x als 1.5 x geschikt,(algebr.geschikt),gaat,
gaat op verre afstand rekenend tot ons doorrekenend ,(zonder 7 oneindig lezend,(nemend),zonder tekengeg oneindig,oneindig+1 als zes oneidig niet lezen,ook niet te nemen niet),gaat 10 ruimmtelijk ,1x geschikt 3 ruimtelijk2 door, tot bij ons door ,te nemen exponent +1,exp.2,nu het gaat lengte tijdlengte, 8, periode+1, kwadr.alleen,door rekenend te nemen, tot datum 2308 en tot datum 2198,1x als tekengeschikt 1x3 gaat het alleen in voorstelling te nemen ,reeel, duidelijk].
tot beide data doorrekenend te nemen,(zonder 4/3 als probl laatste tekenprobl 2 ook niet probl].
2906 2017.
door onder volgende blogtitel ,,rechtszaken afhandelen” door per 2906 2017.

Laat een reactie achter