Oudejaars-meditatie 2015.

De mentaliteit van de Nazi’s keert terug in Nederland.
Medische proeven op psychotische patienten.
Ontvreemden van hersenen aan gezonde personen.
Het levend stropen door gerechtsdeurwaarders van personen met te veel hypotheekschuld.
Het meefinancieren van genocides.
Het gevangen houden van voormalige gedetineerden.
Het krankzinnig verklaren van geestelijk gezonde burgers,die Nazi’s,communisten en kapitalisten uit de medisch-farmaceutische hoek op afstand wensen te houden, om zelf gewoon, normaal, het eigen leven te blijven leiden.

Al die mensen,slachtoffers van die genocides,waarom waren zij ongewenst,en/of waren zij misschien geacht ook psychisch gestoord te zijn?Of hadden zij een eigen mening en wensten zij feiten niet te begraven,zoals hier wel gebeurt,want het recht navraag te kunnen doen en daardoor verdere informatie te verkrijgen bijvoorbeeld over deze kwesties, valt hier niemand ten deel.
Wat zijn de aangeklaagden nog meer van plan?

De vliegen eten het eerst van de taart.
wahled,ithnien,thelath,arba,gamze.

0301 2016.
{Wie blijkt in staat de timesheet op te stellen voor vulkanisme elders/en later terugkerend binnen de gebieden als Elzas en Auvergne,en ervoor,terug tot de Griendplaat?}.

0401 2016.
Deze zomer zal duidelijk worden,dat iedere verplicht-verzekerde Nederlander slechts verzekerd zal zijn tegen maanziekte,–alleen te behandelen in een ander ziekenhuis door weer een andere zorgverzekeraar–,een ziekte,die hij kan oplopen,zodra hij het in Keulen hoort donderen op het moment,dat nationaal-socialist en kapitalist het gepast achten.En dat zal zijn als E.Hemingway de klepel van de noodklok afhakt op last van J.Ivens.
De verzekerde zal niets gevraagd worden dan te betalen.Soms met zijn leven.

En het zwijn eet het eerst van de truffels.

0701 2016.
Verantwoording.
Nazi’s go home.Nuts.
Of verdwijn in je eigen ziekenhuis als je te bang bent om de laatste claim te gebruiken en je te bang bent om in een open gevecht
op het Kerkplein hier om half tien onze geschillen uit te vechten,waarbij je je halve parlement mag meenemen om je aan te moedigen.
,,Het is bijna nergens beter” laat je steeds door je goed gesalarieerde,progressieve aanhanger meedelen.
Het verzwijgen van de waarheid kan dodelijker zijn dan dodelijk kwetsende woorden.
Daarom wordt U de Neo-Nazi’s genoemd.
Go home.
Want had U geweten,dan zou U er onder bezwijken.
[U werkte ook mee aan genocides.U benoemde Uzelf hiermee als Nazi’s. GPS-detectie is onze beste vriend. 13 gr NB, 22 gr.OL.

0801 2016.
Klimaatverandering bij ons.
Alleen bij ons,wel getallentheoretisch in voorstelling nemen,nog aanvullend nemen,uitschrijven,behalve als hiervoor bewezen de temperatuurverhoging tot 2 gr Celsius van aard-atmosfeer,behalve de nieuwe NP coord nabij het eiland ,,Prince of Wales”,aan te vullen,–en voor studiegenoten ter inzage,present in mijn file,1A4-tje dd 0801 2016–,alleen practisch-theoretisch wel voldoende bij ons als aanvullend bewijs , binnen timesheet,(als proposal van 0301 2016 aannemend) ,voor deelproces intern binnen de aarde tot aardoppervlak,alsmede mee terug,door mee te nemen de data ten tijde van de vorige rekeneenheid,(bereikt voor de Nederlandse Zuidwalvulkaan,toen actief), en buiten erom in de aardatmosfeer voor huidig veranderend klimaat van 2 gr Celsius all over,(duidelijk en bewezen als astronomisch geheel,niet anders),en
mee duidelijk,–zie A4tje dd 0801 2016,met de gegevens,(als projectief diametraal Vogezen,Auvergne tot), de recente geg van de Aucklandarea–,dat
de wetenschap de prognoses van tenminste deze laatst genoemde aardbevingen liet liggen door achterstallig onderwijs in de getallentheorie,en t.k.v. de slachtoffers.(Bij tijdig verworven kennis van samenhang met laatste tsunami,betreft het een veelvoud aan onnodige doden*.Kan er sprake zijn van dood door schuld?Oppervlakkigheid bij verantwoordelijken?).Nuts.

*HOLD,pse,(zie de aantekening 1stuks A-4tje dd 0901 2016,een functie- en getallentheoretische facility-studie,een ingang om rekenend de vulkanisme- kalender op te stellen om slachtofferaantallen,ook t.g.v bijkomende tsunami’s,te beperken.En zie vervolgens volgende blogtititel onder 1201 2016.

Laat een reactie achter